- 4 Aralık 2017
- 186
- 93
- 23
- 35
- Konu Sahibi merhametli
- #7.141
evet ilk denememiz transferin 7 gunu.2 blast embriyo koydu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu pek bilmiyorum ama erbil beye sormak lazim bantlarin fiyati nedir?insallag pozitif olur.testi ne zaman yapicaksiniz birde sizde sorun neydiarkadaslar bu transferden sonra bant veriyor acaba rapor cikiyomu nasil oluyor
Canim sen nasilsin nasil gidiyor tedavinBana da iki tane transfer edicek genelde öyle yapiyor. İnş güzel sonuçlar aliriz emek veren herkes
Ameliyat oldum 23 kasımda sağ tüpümü bağladi erbil bey sol iyiymiş şükür. Polipi aldi örğmcek aği gibi az yapişiklik varmiş onu açti rahime çizik atmiş. Adetle beraber gideceğim gene duruma göre hareket edicez. İnş hayırlısı olur sonuca ulaşiriZ hepimizCanim sen nasilsin nasil gidiyor tedavin
merhaba arkadaşım bant ihtiyacın varsa bende baya var ücretsiz verebilirim.bantlarin fiyati 50 lira paketen az 4 yada 5 kutu yaziyor transferimin 7 gunu acaba sizde belirtiler ne oldu
Hadi bakalim hayirlisi olsunAmeliyat oldum 23 kasımda sağ tüpümü bağladi erbil bey sol iyiymiş şükür. Polipi aldi örğmcek aği gibi az yapişiklik varmiş onu açti rahime çizik atmiş. Adetle beraber gideceğim gene duruma göre hareket edicez. İnş hayırlısı olur sonuca ulaşiriZ hepimiz
Ben daha transfer olmadim bekliyorum.ama 7. Gunde sonuc alanda varne zaman yapicaksiniz testinizibantlarin fiyati 50 lira paketen az 4 yada 5 kutu yaziyor transferimin 7 gunu acaba sizde belirtiler ne oldu
CLİMARE FORTEismi neydi bantin
VERİRİM TABİKİ DEbana verirmisiniz
özelden mesaj gönderdim bakabilirseniz.evet bizimde oyle siz transfer oldunuzmu
Canim test yaptinmibantlarin fiyati 50 lira paketen az 4 yada 5 kutu yaziyor transferimin 7 gunu acaba sizde belirtiler ne oldu