- Konu Sahibi merhametli
- #7.161
Kızlar merhaba erbil bey acibadem fulya ile çalışıyor malum o hastanenin dogum ücretleri en az 15-16 bin tl diye duydum.bu konuyla ilgili bilgisi olan varmi acaba?henüz erbil beye soramadim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka hastanelere de geliyor ama yakın hastaneler.Kızlar merhaba erbil bey acibadem fulya ile çalışıyor malum o hastanenin dogum ücretleri en az 15-16 bin tl diye duydum.bu konuyla ilgili bilgisi olan varmi acaba?henüz erbil beye soramadim.
Aaa super hayirli olsun simdidenbenim 8 gun bugun idrarda yaptim 2
ikinci cizgi silik cikti
Süper haber sağlıkla kucağına al inş hayırlı olsunbenim 8 gun bugun idrarda yaptim 2
ikinci cizgi silik cikti
teşekkür ederim, haklısın takdiri ilahi, yaşadıklarımız yıpratıcı ve maliyetli şeyler malum, zamanımı boşa harcamak üzülmek istemiyorum sadecetabi benim oyle sorunum yoktu ama o seni muyane ediyo herseyini tahllilerini yaptiriyo
Merhabalar, bebek bekleyen arkadaşlarım sağlıkla kucaklarına alsın inşallah bebeklerini, Allahım benim gibi bebek isteyenlere de nasip etsin
Kızlar benim fsh im çok yüksek ilk öğrendiğimde 29 du sanırım, amh iki sene önce 0.2 idi tekrar ölçtürmedim
Cyclo ile bur sure düzenlemeye çalıştı dr hormonları, hayıt kullandım kullanıyorum, biesteron kullandım birkaç ay, 6 ay biyorezonans tedavisi gördüm aynı dönemde çok ciddi candida diyeti yaptım
Saracoğlu kürü kullandım ocaktan itibaren, ocakta 120 olan fsh iki ay sonra 60 dört ay sonra 30 oldu ama geçen hafta 85 çıktı
2015 de bir denemem oldu Fsh 28di başarısız tabii(
Sizlere sormak istediğim şu, benim durumumda olup erbil yağmur a gidip mutlu haber alanınız var mi?
Neler kullandınız, süreç nasıldı?
Hatırlamıyorum ama duzensizdi adetim.yani çok duzenli değildi..ParisROM senin değerlerin neydi? Adet görüyor muydun? Erken menapoz gözüyle bakıyor dr lar bana
Allah biliyor, diyorum hepsi bahane, vermedikten sonra mevla ben niye zorluyorum... ama diğer taraftan tevekkül için herşeyi yapmak gerekiyor...
Hatırlamıyorum ama duzensizdi adetim.yani çok duzenli değildi..
Bu kaçıncı denemen? Hiç belli olmaz elinden geleni yap ta sen.. hayat bu. Yarım yumurta ile hamile kalan var..
Bende transfere az kaldi 33 yasindayim rezerv azligi var 6 saglikli embriyom var bendende 2 defa topladi inanin o kadar heyecanliyimki benimkide tutarmi acabaErbil beye gittiğimde fsh, amh dedim bana hepsini boşver dedi.
Kanda o tahlillere bakmadı bile. 2 defa yumurta toplama yaptı bana havuz yaptı donurdu. İlk denemede hamile kaldım. 40 yaşındayım.
Ne kadar guzel 6 saglıklı embriyo. Onların en en iyi 2 tanesini seçip koyar. Diğerleri de dondurulur işallah. Rabbim seninle olsun. Ben çok dua ettim tuttu. İşallah seninki de tutacak lawinya. Transfer sonrası kendini çok yorma, zaten başkada yapacak çok birşey yok. Sabredip dua edip beklemekten başka, sona gelmişsin umarım olacakBende transfere az kaldi 33 yasindayim rezerv azligi var 6 saglikli embriyom var bendende 2 defa topladi inanin o kadar heyecanliyimki benimkide tutarmi acaba
Insallah bu sefer olacak erbil hocaya cok guveniyorumNe kadar guzel 6 saglıklı embriyo. Onların en en iyi 2 tanesini seçip koyar. Diğerleri de dondurulur işallah. Rabbim seninle olsun. Ben çok dua ettim tuttu. İşallah seninki de tutacak lawinya. Transfer sonrası kendini çok yorma, zaten başkada yapacak çok birşey yok. Sabredip dua edip beklemekten başka, sona gelmişsin umarım olacak![]()