- Konu Sahibi merhametli
- #7.361
Tup bebege baslamadan once anne ve babaya genetik test yapilmamis miydi.yoksa dusuk metaryaline mi genetik test yapiliyor suanSaol arastiriyoz genetik testlri yaptiryoz sonuclar 1 ay sonra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tup bebege baslamadan once anne ve babaya genetik test yapilmamis miydi.yoksa dusuk metaryaline mi genetik test yapiliyor suanSaol arastiriyoz genetik testlri yaptiryoz sonuclar 1 ay sonra
Ben varım 40 yaşındayım ilk denemede hamile kaldım
Senin nasil gidiyor canimErbil hocanın kendi kliniği var Acıbadem fulya nın labv kullanıyor. Labv önemli ama bu tamamen nasip kısmet bahçecide tutmayıp(türkiyenin en iyi labv )Eskişehir acıbadem de tutan insanlar var. Hepimizin hakkında hayırlısı.
Amin canim insallah allah saglik sihhat versin hepimize ve bebklerimizebasbelasiyim iyi gidiyor çok şükür ctesi keseyi gördü doktor . 2 şubatta tekrar gideceğim. İnş sonuna kadar daim olur. Sizin herşey yolunda mı
Merabalar ,ben erbil beyin yeni yerinde tedaviye basladim.Haftaya yumlar toplanacak .bu asamadan once testlerimi geldigim yerden yaptirmistim.Sadece yapilmayan bi kac testi erbil beyde yaptirdik .yum dan sonra emb. Genitege gidecek arti era testi yapacak erbil beyArkadaşlar Erbil bey' in yeni muayenehanesinde tedaviye başlayıp istemiş olduğu testleri yaptıranlar var mı??
Merabalar ,ben erbil beyin yeni yerinde tedaviye basladim.Haftaya yumlar toplanacak .bu asamadan once testlerimi geldigim yerden yaptirmistim.Sadece yapilmayan bi kac testi erbil beyde yaptirdik .yum dan sonra emb. Genitege gidecek arti era testi yapacak erbil bey
Arkadaşlar Erbil bey' in yeni muayenehanesinde tedaviye başlayıp istemiş olduğu testleri yaptıranlar var mı??
Merabalar ,ben erbil beyin yeni yerinde tedaviye basladim.Haftaya yumlar toplanacak .bu asamadan once testlerimi geldigim yerden yaptirmistim.Sadece yapilmayan bi kac testi erbil beyde yaptirdik .yum dan sonra emb. Genitege gidecek arti era testi yapacak erbil bey
stily tekrar merhaba.. tedavin hayırlı olsun!! Kromozom testlerini nerde yaptırıyorsunuz acaba?