Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ablama başta erkek dendi dün kontrole gitti kizmışMerhaba 15 haftalıkken doktor erkek dedi ama benim içime kız doğuyor sizce kız olabilirmi?
Parçalı bulutlu gibi miBen anlarım da böyle usm fotosu hayatımda görmedimbu nasıl bişeydir hiç birşey anlamadım
![]()
Detaylıda yanılma payı hiç olmuyormuUsgler fazla net değil yorum yapmak zor ama 19. Haftadan sonra detaylıda net olarak belli olur
Pipisinin resmi var elimde yaniDetaylıda yanılma payı hiç olmuyormu![]()
Öyle olsa iyi. Ben hiçbişeye benzetemedim kiParçalı bulutlu gibi mi![]()
Yok yahu 20. Hafta pipi resmini gördükte kılçık gibi bşy gördük böyle olsa ıooBakan kendi doktorum değildi başka bi doktor baktı bende kız istiyordum erkek deyince ben çok şaşırdım belirtiler falanda kız gibiydi kendi doktorumda yüzde 80 kız demişti çıkıntı yok demişti ama bu doktor erkek deyince şaşırdımhayırlısı olsun bende acaba o çıkıntımı pipi dedim
![]()
Pipisinin resmi var elimde yaniasıl orda net çıkıyor cinsiyet tek tek organlar çekiliyor çünkü
Bakan kendi doktorum değildi başka bi doktor baktı bende kız istiyordum erkek deyince ben çok şaşırdım belirtiler falanda kız gibiydi kendi doktorumda yüzde 80 kız demişti çıkıntı yok demişti ama bu doktor erkek deyince şaşırdımhayırlısı olsun bende acaba o çıkıntımı pipi dedim
![]()