Doktor erkek dedi ama sizce kız olabilirmi?

Doktorunuza neden itimat etmediniz.
Cinsiyette Yanılma hakkında çok şey okudum. Bir dahaki kontrolünüzde aynı cinsiyeti söylerse daha emin olursunuz belki

Usgler fazla net değil yorum yapmak zor ama 19. Haftadan sonra detaylıda net olarak belli olur

Bakan kendi doktorum değildi başka bi doktor baktı bende kız istiyordum erkek deyince ben çok şaşırdım belirtiler falanda kız gibiydi kendi doktorumda yüzde 80 kız demişti çıkıntı yok demişti ama bu doktor erkek deyince şaşırdım hayırlısı olsun bende acaba o çıkıntımı pipi dedim

Yok yahu 20. Hafta pipi resmini gördükte kılçık gibi bşy gördük böyle olsa ıoo

Pipisinin resmi var elimde yani asıl orda net çıkıyor cinsiyet tek tek organlar çekiliyor çünkü
Bende çektirdim de çok net çıkmadı benimki erkek dedi 24.cu haftada gösterdi artık kıza odakladim 24.cu haftada öğrenince kiz olma ihtimali varmı diye düşündüm

Bu kadar şaşıracak bişey yok ki :) keşke kendinizi kaptırmasaydınız belirtilere bakarak, belirtiyle cinsiyet belirleme diye bişey yok çünkü. 18. haftaya kadar cinsiyette yanılma olabilir. Bana ilk 16. Haftada %80 kız demişti doktorum 2 hafta sonra tekrar kız dedi o zaman emin oldum. Bir sonraki kontrolde netleşir sizinki de. Usgler de net değil maalesef, bebeğin neresi olduğu bile anlaşılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…