- Konu Sahibi calemityjane
-
merhabalar arkadaşlar.benim esimde doktor.pratisyenken tanıstık 2 yıl cıktıktan sonra uzmanlıgı kazandı ve gitti.asistanlıgın ilk 2 yılını ayrı yerlerde gecirdik cünkü ben üniv okuyordum,okul bitince hemen evlendik ve van a gittik orada asistandı.benim icin cok zordu yeni evlenmişim ailemden 24 saat uzak bir yerde ve esim 36 saat nobet tutuyordu.uzman oldu yine aynı yogunluk devam ediyor ama ben alıstım kendime bir dünya kurdum.sizlerede tavsiye ederim yogunlukn stres yalnızlık hiç bitmiyor bu meslegin cilvesi
Sözlün doğru söylemiş pediatri en çok nöbet tutulan bölümlerden biridir.İnşallah kazanır. Ben eşimle asistanken tanışmıştık, ve evlendik.Evlendikten sonrada Tus kazanılabilinir niye kazanılmasınki.Eşimin arkadaşlarından bazıları evlendikten sonrada kazanmışlardı. Bide öğrenciyken tutulan nöbetler ne ki asistan olunca bırak pazarları bayram tatillerinde bile tutuyorlar.
Evlenmeniz için uzman olması gerekiyorsa malesef epey beklersiniz ama benim için hiç önemli değil.ohoo uzmanlığı kazanmasını bekle askerliği bekle, biz nası evlencezzz 45 yaşında filan mı :'((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?