- 8 Temmuz 2012
- 142
- 25
selam anne adaylari 10 haftalik gebeyim ve size nasil hamile oldugumu anlatmak istiyorum. 1.5 ay once iliski sonrasi kanama sebebi ile ozel hastanede kadin dogum uzmanina gorunmek istedim ilk muayenede bana rahim agzi yarasi, enfeksiyon, mantar, kist oldugunu soyledi smear testi icin sürüntü alirken bile hemen kanama olmustu dr cok şaşırdı vajinal fitil antibiyotik ve mantar ilaci verdi 2 gun sonra kanamam oldu ve surekli kusuyordum dr aradım sordum adet oluyosundur 2 gun sonra gel kiste bakalim dedi gittigimde kistim 1 haftada 1 cm büyümüştü bana daha etkili ilac verdi. gebeligi bir sure düşünme dedi. ertesi gun merak rttim hormanal mi kist diye tahlil yaptirdim ve tahlillerde annelik hormonu yüksekti sonra beta hcg baktirdim ve 4 haftalik gebeydim aradim dr nasil olur ya felan dedi ve ben o dr biraktim baska bi dr 1 hafta sonra gittim dr ilk ultrasona bakar bakmaz aaaa gebelik kistin var dedi bu tutunmayi saglayacak olan kist dedi her gebede varmis icinde progesteron varmış dr tekrar muayene etti enfeksiyon dedigi rahim agzinda gebelikte olusan mukusmus rahmi kapatan kist olmasi gereken birseymis sadece yaram varmis. ve kizlar suan 10 haftalik 2 bebislere gebeyim neden anlattim bunu asla bir doktora takilip kalmayin birseyler yanlissa birde baska fikirler alin az daha bebislerimi kaybedecektim rabbim herkese hayirli gebelikler nasil etsin