Doktor Hanım Yardımınızı Bekliyorum.

Nocommentt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
8
0
36
İstanbul
19 yaşındayım 6 ay önce kistim vardı 45*45 sağ yumurtalıkda geçti dendi 1 ay diane35 kullandıktan sonra adet oldum.Sonraki adetim kahverengi su akıntı şeklinde oldu..1 ay sonra yine normal adet oldum ve şimdi yine 1 ay adetim geçti ve sağ kasık tarafımda yine ağrım var kahve rengi akıntım geldiğinde doktora gözüktüm kist yok dendi..Çok korkuyorum acaba ileride çocuğum olmasını engeller mi.Bekarım henüz..

sağ tarafımda feci bir ağrı var sanki bişey içerden kemiriyo beni gibi bu ağrı karın deliğimin kenarlarına kadar ilerledi ve sırtımın sağ tarafında belimde ağrı var..Daha öncede kistimde ağrım vardı ama belli bir bölgedeydi şimdi karnıma yayılıyor ağrı..Kistim tekrarlamış olabilir mi ?

merhaba zaman zaman adet düzensizlikleri yaşanabilir. doktorunuz tarafından testleriniz istendi ve neden olarak bir hastalık ismi telafuz edilemdi ise endişelenecek bir durum yok.

merhaba geçmiş olsun öncelikle böyle bir ağrınız var ise muayene olmanızı önereceğim. buradan birşey söylemem olanaksız. sevgiler.

Tesekkur ederım 3 gun once bır karın agrısı krızı gecırdım ve agrım gıttı aılesel akdenız atesınden suphelendı doktorlar 3 ggun boyunca o agrım olmadı ve bugun adet oldum ılgınız ıcın cok tesekkurler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…