Merhaba başımdan geçen olayları anlatmak istiyorum 1 senedir pisikolejim bozuldu.belki biraz rahatladım.ben 29 yaşındayım 4 evladım var geçen sene balkonda otururkenen suyum geldi ben hep sezeryan dogum yaptığım için korktum 31 haftalık hamileydi neyse biz hastaneye gittik.burdaki doktorlar riskli gebeliksin suyun yeterli ama sen hemen büyük hastaneye git dedi.ben o gece gitmek istemedim ama eşim Annem zorladılar.gittik zekayı burak hastanesine acil doktoru suyun iyi ama sana yarış verelim uzman doktorlar baksın dedi.neyse çıktım travma odasına doktor unturasona aldı alttan hem kamerayı hem parmağını soktu ben birden çoluk attım.neyse bana pet verdi.yat bakalım su mu gelicek yoksa başka birsey mi dedi
1 saat sonra kalk bakalim dedi
Kalktimki lapa lapa kan çok korktum doktor benim yaptım dedi bende evet siz yaptınız dedim neyse sabah uzman doktorlar geldi unturosa aldılar. Ve hayatımı karattilar be beyin eşini patlamış doktor ve rahmine yapışmış rahmimi alacaklarını söylediler.17 gün yattım hastanede 33 haftalık olmuştu.cok gana kanamkazanmam oldu ameliyatın 4 5 saat sürdü çok şükür oğlum yaşıyordu. Sevindim o an oğlum 35 gün kuvezde kaldı.hic emdiremedim 1 5 ay süt saydım oda üzüntüden kesildi eve gelmişti daha 15 bile olmadan oğlum hastalandı hemen zekayı bura gittik gece oğlum mosmor olmuştu nefes alamıyordu doktor 40 günü geçmiş biz bakmalıyız giriş yapmadan yanına çağırdı 3 saat oğlumla uğraştı kalbi durmuştu sonla geldi bizi ankara hastanesine ambulansla gönderdiler durmadan kuvezin içinde sırtına kalbine baskı yapıp veriyorlardı 10 öğlene yattı yoğun bakımda oğlumun elleri delil deşik oldu kan allı 2 unu te oğlumun dan günde 15 küp kan alıyorlardı neyse o sıralarda oğlumun yumurtaliklari sismeşişme oldu söyledim fitktir dediler eve geldik 3 aylik olmustu ki sabaha karşı bi başladı ağlamaya 9 kadar hemen ankara hastanesine acile götürdüm evdeyken yumurtaliklari mosmor olmuştu söyledim doktorlara unturosanda birbirlerine donanmış hemen ameliyata aldılar ol 2 5 saat sürdü ameliyat erken doğumdan oluyormuş dolanma biz bitmiştir çok şükür oğlum yanımda çok iyi ama benim evliliğim bitti eşimle odaları ayırdık ben geceleri unutamıyorum 1 senedir korkuyorum oğlumun bas ucunda oturuyorum ben ne yapmalıyım bilmiyorum