- Konu Sahibi sensoylehayat21
-
Selam sevgili kk üyeleri. Uzun zamandır yazmıyordum ama belki hatirlarsiniz. 130 kilodan 67 kiloya kadar düşmeyi basardim .üzerine estetik operayonlar germe operasyonları. .Bunlar için bi gün ayrı başlık açıp bilgi vericem. Çünkü ben bu ameliyatları olmadan olan birini bulamamistim..neyse konuya geleyim ben şimdi bi on kilo daha vermek için yola koyuldum. Boy 170 yaş 23 bu arada.bi buçuk aydır sağlam spor yapıyorum gundr 10 km yürüyüş ve bir buçuk saat ağırlık çalışıyorum ama çok yavaş kilo kaybı oluyo.endokrinoloji ye gittim. Şekerim ölçüldü. Doktor değerlerin normal ama metabolizmanı çok yavaslatmisin dedi ve glifor verdi. Bu kilo vermeni de sağlar dedi.ama ben ilacı kullanmaya başlayınca fena kabiz oluyorum.milleti ishal yapmış bu hap beni tam tersi .Karnım taş gibi oluyo. .Bu konuda bilgisi olan var mı. Ne yapmalıyım bu geçici bir etki mi sizce??
glifor şeker ilacı şeker hastası degilseniz vermesi çok saçma
bence başka bir endokrinoloji doktoruna daha gidin
Selam sevgili kk üyeleri. Uzun zamandır yazmıyordum ama belki hatirlarsiniz. 130 kilodan 67 kiloya kadar düşmeyi basardim .üzerine estetik operayonlar germe operasyonları. .Bunlar için bi gün ayrı başlık açıp bilgi vericem. Çünkü ben bu ameliyatları olmadan olan birini bulamamistim..neyse konuya geleyim ben şimdi bi on kilo daha vermek için yola koyuldum. Boy 170 yaş 23 bu arada.bi buçuk aydır sağlam spor yapıyorum gundr 10 km yürüyüş ve bir buçuk saat ağırlık çalışıyorum ama çok yavaş kilo kaybı oluyo.endokrinoloji ye gittim. Şekerim ölçüldü. Doktor değerlerin normal ama metabolizmanı çok yavaslatmisin dedi ve glifor verdi. Bu kilo vermeni de sağlar dedi.ama ben ilacı kullanmaya başlayınca fena kabiz oluyorum.milleti ishal yapmış bu hap beni tam tersi .Karnım taş gibi oluyo. .Bu konuda bilgisi olan var mı. Ne yapmalıyım bu geçici bir etki mi sizce??
Sonzamanlarda doktorlar diyetisyenler kilo vermek istiyorum diyene ya şeker ilacı yada tiroit ilacı veriyo
Sonrası sağlam vücut için çok kötü
Ben de anlamadım. Aslında beslenmem çok iyi sayılır herseyi annem yapıyo süt yoğurt peynir. Yumurta için tavuk bile aldık ama anlamadımMetebolizmayi calistiran binlerce yiyecek varken, altarnatif tip var iken bir doktorun ilac vermesi cok tuhafama gitti
Aslında ben hap bile istemedim sadece durumu anlattım. Ağrı kesici bile almam kolay kolay .ama metabolizmamin yavaş olduğunu nerden anladı onu çözemedim. Ha kendine de sordum ama açıkçası çok ilgilenmediSonzamanlarda doktorlar diyetisyenler kilo vermek istiyorum diyene ya şeker ilacı yada tiroit ilacı veriyo
Sonrası sağlam vücut için çok kötü
Başka bi doktora gidicem artık. Aslında ilaç adet duzenliyomus diyince biraz sevinmistim ama 4 gün tuvalete cikamamak bitirdi beniDeğerleriniz normal ve hala kilo veremiyosanız size ya yeni testler yapması ya diyetisyene sevk etmesi gerekirdi.
Tekrar gidip sevk isteyince bence
Sizin yan etki güzel olmuş. Ama bu karnımdaki şey biraz daha taşlaşırsa benden de bi kız çıkacak heralde:)59 kiloyum doktor glifor verdi 55 oldum ilacın yan etkisi bi kızım oldu ☺ megersem hamile birakiyormus
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. aslında 2 yıldır kilom sabit 2 yil sonra ilk kez yeniden diyete başlıyorum ama dediginiz doğru olabilir bi de diyetisyene görünmekte fayda varCanım cok fazla kilo kaybetmişsin.Metabolizmanın kendini korumaya alması gibi birsey bu.Ben senin kadar kilolu degildim 3 sene once diyetisyene gittim.Duragan donemlerde özel cay kurleri ve haftalik bir diyet veriyordu.1 hafta normal diyetim,1 hafta o diyeti yapiyordum 1 ay boyunca .Kilo vmeye devam ediyordum.Simdi de gidiyorum diyetisyenime.Dogum kglerinimi vmek icin.Durdugunda danısiyorum o bana oneriler sunuyor ve vermeye devam ediyorum.
Bence bir diyetisyene git,sonuclarin normalse kesinlikle ilac kullanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?