Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım her şey normal gidiyorsa 37. haftadan itibaren her hafta çağırıp nst'ye bağlıyorlar.Hanımlar kaçıncı haftadan itibaren doktor kontrolünüz haftada bire ya da iki ya indi?Ben 35. haftadayım doktorum 38. hafta gel dedi çok uzun bir süreç değil mi?
Benim doğum şeklim hakkında konuşmadı 38 de bakalım dedi.Açıklayıcı olmayan doktorlar insanı geriyor.
SIK gitmen neyi degistirecek?Hanımlar kaçıncı haftadan itibaren doktor kontrolünüz haftada bire ya da iki ya indi?Ben 35. haftadayım doktorum 38. hafta gel dedi çok uzun bir süreç değil mi?
SIK gitmen neyi degistirecek?
tatlım her şey normal gidiyorsa 37. haftadan itibaren her hafta çağırıp nst'ye bağlıyorlar.
38. haftada 3-4 günde bir çağırdı..
39. hafta geldiğinde gün aşırı gitmeye başladım.
zaten 39+6da muayeneye gittiğimde çatı muayenesi esnasında suyum patladı normal doğum yaptım
bir sıkıntı görmezse dediğim gibi genelde 36. haftadan itibaren çantalarınızı hazırlayın diyorlar ve her hafta kontrole çağırıyorlar..
demek ki senin her şey düzenli o sebeple 38. haftada çağırmış olabilir..
Canim riskli bir gebelik yasiyorsan olabilir de ben nst vs cok gereksiz buluyorum.. Olacaga hic birsey yapamazsin zaten, kuzenim dogum esnasinda devamli kontrol edilmesine ragmen yarim saat icinde bebegin kalbi durmus oysaki yarim saat once normal olmasina ragmen. Yani her hafta gitmende birsey degistirmiyecektir.. Yinede git tabi :)Bebeğin kalp atışlarında anormal bir durum olup olmadığını bilemem.36 37.haftalarda acil sezeryana alınan bayan çok.Bugün sağlık ocağına gidip 3 hafta sonra nstye gireceğimi söylediğimde doktor olmaz dedi.Nst önemli devlet hastanesine gidip orada yaptırmamı söyledi.
Evet mantıklı şeyler yazmışsınız.Ama ben bu konularda bilinçsiz olduğum için tedirgin oluyorum.Tek korkum her an bir terslik olması.Elimden geldikçe sakin olmaya çalışıyorum.Çatı muayenesini nst de sancı görülürse mi yapılıyor ? Doğumu tetikliyormuş galiba