• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doktor korkuttu

svgzbrk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
140
7
68
arkadaslar bugun kızımı doktora goturdum 18 aylık ve bıngıldagı hala kapanmadı saglık ocagı doktora gıtenız lazım demıstı.doktorda baktı bu kotu bı duru hemen tahlıl yaptır cıddı bı hastalıgı olabılır dedı.baslarda cevrem olabılır dedıgı ıcın bu durumu onemsememıstım.bu akdar cıddı olabılecegını bılmıyodum hemen tahlıllerı yaptırdım salı gunu cıkacak ama ben cok korkuyorum acaba kızımı cok ıhmalmı ettım dıye.boyle bı durm yasayan arkadaslar varsa yardımcı olabılırlermı gercekten cok mu kotu.

İns kotu birsey cikmaz.bende kizimi 1 yas asisina goturdugumde hemsire korkuttu beni.bu kadar acik olmamasi lazim.18 ayina kadar kapanmasi lazim dedi.ben d vitamini kullanmamistim ama.simdi basladim ve mutlaka gunese cikariyorum kizimi bingildagi icin.
Belkide genetik birseydir.icini ferah tutmaya calis.

yeğeniminde geç kapandı tam olarak ayını bilmiyorum ama doktor aynı şekilde şimdiye kadar kapanması gerekirdi dedi bizde cok korkmuştuk..zeka geriliğiinden falan bahsetmişti biraz zaman aldı ama sonunda tamamen kapanmıştı şimdi canavar gibi maşallah zehir gibide aklı var
telaş yapma canım kalbini ferah tut bişeyciği yoktur inş kuzucuğun

Canim ben sana basimdan gecenleri anlatayim . Kizim 18 mayis 2010 dogumlu. Dogdugunda hic kafatasi yoktu. Dolayisiyla bingildak lukstu benim icin. Dr larin ortak gorusu cam kemik, cuce ya da yasamayacagi yonundeydi. Ama ben kizimin hayata tutunacagina inandim, kotusunu hic dusunmedim. Su anda cok zeki, cok tatli ve cok akilli bir cimcimem var. Kafatasi yavas yavas olusuyor. Bingildak hala bir bebeginkinden 10 kati buyuklukte acik. Ama zamanla olusacak az kaldi. Kizimin sorunu karnimdayken anlasildi. Ama ben uymadim dr lara iyi ki de dinlememisim. Ben basimdan geceni yazdim seninki de ayni olacak degil. Ama inan ki dr lar urkutuyor.

Komşumuzun kızının da bebekken aynı sorunu vardı.
Doktorlar önce sizi korkuttuğu gibi korkutmuş onları da.
Ama tahlillerden sonra '' zamanla kapanır, telaş yapmayın'' demişler.
Şimdi 4 yaşında ve çok sağlıklı:34:

sagolun arkadaslar ıns dedıgınız gıbı onemlı bısı cıkmaz ama yurek ıste salıya kadar zor gecıcek zaman.

Back
X