Doktor MFK

nazensevgili

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2023
20
4
6
28
Meraba hanımlar bebek istiyoruz bır bucuk senelık evlıyım doktorlara gıttık hıcbır sorun cıkmamasına ragmen gebe kalamadım doktor mfk takvıye gıdayı aldım kullanıyorum bunları kullanarak gebe kalan varmı

Saglıgını nasıl bozmuslar anlatırmısım
Merhaba. Mfk ürünlerini
Bir dönem bende kullanmıştım ve gecikme yaptı özellikle sanki panacea yapıyor..
Hatta diğer insanları bilmem ama ben bi heves herkes fayda görüyor diye düşünüp almıştım yaklaşık 2 ay 3 ay gibi bi süre ümit edip kullandım bi faydasını görmedim tam tersi prolaktin hormonumu tavan yaptı. Yani ben onun çok arttırdığını düşünüyorum.
İnşallah sizde faydalı olur herkesin kendi deneyimi.

Kizlar merhaba bende mfk kulaniyorum bugün test yaptım ikinci cizgi silik çıktı regli olmam gereken tarih 9 temmuz yani yarın 3 günden beri ara ara sütlü kahve tarzında lekelenmem var foto yukledim

Eklentiler

• 20230708_223037.webp
    20230708_223037.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 135
Mfk nın her ürünü muhteşem. 2 aydır güneş kremi olan evenus sun kullanıyorum, 8 aylık bebeğime ve 9 yaşındaki kızıma da kullanabiliyorum, 100 faktör ve diğer kremler gibi cildinizde kalıp gibi durmuyor, yağlı his vermiyor, göz çevresine sürülmemeli gibi korkunuz yok, zaten mfk yemediğiniz şeyi cildinize sürmeyin diyor, yenebilen bir krem içeriği tamamen doğal, bebeğinize, kendinize içiniz rahat kullanabilirsiniz...

Meraba hanımlar bebek istiyoruz bır bucuk senelık evlıyım doktorlara gıttık hıcbır sorun cıkmamasına ragmen gebe kalamadım doktor mfk takvıye gıdayı aldım kullanıyorum bunları kullanarak gebe kalan varmı
Bana doktorum Gynopol yazdı sizde onu deneyin. Yumurtalıkları güçlendiriyor bir çok kişide faydasını görmüş bende yarın başlayacağım.

Bizde yeni aldık eşim men paketi kullanıyor henüz daha 20 gün kadar oldu kullanmaya başlayalı bizimde 6 yıl hiç cocugumuz olmadı aşılama denedik oda olmadı bizde mfk denemek istedik inşallah bu sefer olur
Ay bılmıyorum 25 gundur gecıktım testler hep negatıf hıc bu kadar gecıkmemıstım

Bana doktorum Gynopol yazdı sizde onu deneyin. Yumurtalıkları güçlendiriyor bir çok kişide faydasını görmüş bende yarın başlayacağım.
Rahım fılmımı cektırsem belkı tuplerım tıkalıdır arastırdım cok sancılı bıseymıs korkuyorum da ıyıce paıkolojım bozuldu

Rahım fılmımı cektırsem belkı tuplerım tıkalıdır arastırdım cok sancılı bıseymıs korkuyorum da ıyıce paıkolojım bozuldu
Cumartesi çektirecrğim anestezili. Yaptıran arkadaşlarımla konuştuk hepsi çok kolay olduğunu geciktirmemi söyledi canım. Sen de korkma bence. Benim de 15 ay oldu. Hsgye yeni karar verebildim.

Back
X