doktor olanlar ya da kırıklarla ilgili tecrübe sahibi olanlar...

kiskanckiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
704
349
88
kızlar..eski konularımda bahsetmiştim.benim sevgilimin 3 ay önce ayağı kırıldı... ciddi bir kırıktı..ameliyat oldu,plak takıldı... bir de metal, şiş gibi bir cisim takmışlardı ayağından dışarıya doğru çıkıyordu...

geçen hafta o demiri de çıkardılar ve şişlik, morluk vs bişey yoktu... doktoru da çok iyi olduğunu söylemiş... evde al ayağının altına bir tartı,20 kiloya kadar bas... ağırlık çalış,alıştır demiş...

sadede geleyim sevgilimin ayağında son 4-5 gündür kırıklardan birinin üzerinde 2cm çapında bir şişlik oluşmuş... bugün de hafif morarmış... doktoru 5 saat uzaklıkta..şu sıralar kimse onu götüremez oraya... benim saf da adamın numarasını almamış "artık düzeldim" düşüncesiyle... netten baktım bi bilgi yok..:2::2:.

bi kaç arkadaşım kendi yakınlarında da aynı durumun olduğunu, dolaşım tam sağlanamadığından başlarda bu tarz şeylerin olabileceğini söyledi ama içim rahat etmedi... burada her kesimden insan var... doktor olanınız ya da bi yakınında benzer durum yaşayanınız varsa ve yardımcı olursanız çok sevinirim...:18::18::18:

Kardeşimin kolu kırılmıştı,ameliyat olmadı ama aylarca alçıda kaldı alçısı çıktıktan sonra doktoru fizik tedavi önerdi çünkü kolu alçıda kaldığı için tuhaf bir hal almıştı,fizik tedavi gördü ve düzeldi sizin ki fizik tedavi önerisi vermedi mi?

hayır önermemiş..ben de şaşırdım ama adam profesör evde yapılabilecek egzersizler göstermiş...

Ayagi aciktaysa kendi hareket edebilir, fizik tedavi de farkli bise yapmicakki.
Egzersizlerini yapiyor mu duzenli olarak, gercekten dolasim sorunu olabilir. Hareket ettikce sislik iner mi bi kontrol etsin

Ayagi aciktaysa kendi hareket edebilir, fizik tedavi de farkli bise yapmicakki.
Egzersizlerini yapiyor mu duzenli olarak, gercekten dolasim sorunu olabilir. Hareket ettikce sislik iner mi bi kontrol etsin

evet ...egzersizlerini tam yapıoyr hatta ne zaman arasam ayağıyla ilgili... benimle o kadar ilgilenmesi hiç ama işte bu şişlik herşey bittikten sonra çıkınca ve geçmeyince şüphelendik...görünüşte yanlış yaptığı hiçbirşey yok

Son düzenleme:
Hakkaten kiskancmisin :)
Ayagini dinlendirirken koltuga vs uzatsa yarar belki bi ise. Surekli asagida oldugu icin de dolasimi zor oluyordur.

Hakkaten kiskancmisin :)
Ayagini dinlendirirken koltuga vs uzatsa yarar belki bi ise. Surekli asagida oldugu icin de dolasimi zor oluyordur.

eski konularıma baktın sanırım yaaa zaten uzatıo... bikmiyorum..doktoru da 3 hafta tatile çıkmış artık perşembe günü başka bir doktora gözükcek:2:

eski konularıma baktın sanırım yaaa zaten uzatıo... bikmiyorum..doktoru da 3 hafta tatile çıkmış artık perşembe günü başka bir doktora gözükcek:2:

Yoo, bakmadim, kendi nickin zaten oyle diyo. arada guncelle de belki bi goren dr cikar.

Ödem oluşmuştur. Annemin elide alcidan cikinca öyle olmuştu. Doktor sicak soguk şok yap dedi.yani bi kova sicak su yani dayanabilecegi kadar sicak.bi kovada soguk su hatta buzlu olsun. Bi sicak suya bi soguk suya koyup bekletsin.bu şekilde dolaşım hızlanır. Ayrica agrikesici uzun süre kullanildiginda ödem söktürür.annem bi ay kullandi.tabi bunlar bizim dokrorun dedikleri.siz yinede bi doktora görünün.

Son düzenleme:
Hafif morarıklık ve şişlik var ise önemli bir sorun olmaz sonuçta zorlu bir ameliyat geçirmiş.hareketler falan yapıldığı için morarması normal.kısa süreliğine direk tene teması önlenerek buz konulabilir.geçmiş olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…