• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor önerisi istiyorum kızlar

leongirl

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2025
173
57
13
30
Ankara etlik lokman hekim hastanesinden doğum paketi aldık irade musagil hocadan fakat memnun kalmadım çok ilgisiz doktor değiştirmek istiyorum etlik lokman hekim hastanesine daha önce giden doktor tavsiyesi olan varmı elif hoca varmış hatice hoca varmış cok fazla kadın doğum doktoru var riskli gebelikten anlayan ilgili bir doktor arıyorum giden doktorundan memnun kalan lütfen buraya yazssın

Ankara etlik lokman hekim hastanesinden doğum paketi aldık irade musagil hocadan fakat memnun kalmadım çok ilgisiz doktor değiştirmek istiyorum etlik lokman hekim hastanesine daha önce giden doktor tavsiyesi olan varmı elif hoca varmış hatice hoca varmış cok fazla kadın doğum doktoru var riskli gebelikten anlayan ilgili bir doktor arıyorum giden doktorundan memnun kalan lütfen buraya yazssın
hatice hanık hakkında hiç iyi yorum yok onu asla seçme bence ben de araştırıyorum

Liv 90.000 yüzüncü yil hastanesi 65 bin verdi hala araştırıyorum sizin fiyat aldiginiz yerler var mi
Heryerden fiyat alıp öyle karar vermiştik bin pisman olduk etlik lokman hekim hastanesinden 70 bin vermistik 30 haziranda kesinlikle tavsiye etmiyorum

Bir kac kişiden daha duydum malesef :( hala bulamadım bir doktor simdi de güveni araştırıyorum. ben devlet ozel beraber götürmeyi düşünüyorum gebeligi doguma sadece özele gidicem

Bir kac kişiden daha duydum malesef :( hala bulamadım bir doktor simdi de güveni araştırıyorum. ben devlet ozel beraber götürmeyi düşünüyorum gebeligi doguma sadece özele gidicem
merhaba, karar verebildiniz mi acaba? ben de sizin gibi yapmayı düşündüm ama buraya yeni taşındım sayılır pek tanıdığım yok. sorup öğrenemedim kimseden güvebilir bir doktor.

Daha gidip görüşmedim ancak esimin yigeni Liv de dogum yapti, etrafimda en yakin bildigim referans kendisi su an o yuzden eşimle Liv e karar verdik, cumartesi kalp atışını duyunca randevu alacağım. Orada da Özgül Kafadar.

Daha gidip görüşmedim ancak esimin yigeni Liv de dogum yapti, etrafimda en yakin bildigim referans kendisi su an o yuzden eşimle Liv e karar verdik, cumartesi kalp atışını duyunca randevu alacağım. Orada da Özgül Kafadar.
çok teşekkürler, eğer memnun kalırsanız haber verebilirmisiniz

Merhabalar gittiniz mi doktora nasıldı?

Ankara da cok iyi yüksek riskli gebelik doktoru tavsiye edebilirim, özel muayenehane ve özel hastane anlaşmalı. Prof dr Çağrı Gülümser.

Ankara da cok iyi yüksek riskli gebelik doktoru tavsiye edebilirim, özel muayenehane ve özel hastane anlaşmalı. Prof dr Çağrı Gülümser.
Merhaba hangi hastane ile anlaşmalı acaba doğum için soruyorum tüp bebek annesiyim ben de çağrı beye gitmek istiyoruz ama hastane de önemli bizim için

Back
X