doktor reklamları

leiaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
517
200
33
son zamanlarda burun estetiği olmaya karar verdiğimden beri bu forumda sayfalarca yorum okuyorum. doktor başlıklarında hep dikkatimi çeken birşey var o da 1-2 mesajlı bayan isimli nicklerin yorumları. genelde sanki hepsi kopyala yapıştır yapılmış gibi oluyor. mesela şişlik morluk olmuyor doktor mutlaka çok cana yakın çok sıcakkanlı oluyor doktorum biraz mesafeli soğuk yazanı görmedim. ısrarla başlık başlık dolaşıp o doktoru tavsiye ediyorlar. reklam olduğunu anlamanın bir farklı yolu da bir anda mesela bir kaç saat içinde aynı doktora az takipçili farklı hesaplardan yorum gelmesi. aralarında elbet reklam olmayanlar vardır. bence çok yanıltıcı, tabi ki bu bir sektör ve reklam olmasın demiyorum ama sağlık sektöründe fake hasta uydurmak ne kadar etik? kendim doktor ararken bu tarz reklamlara sahip doktorlardan özellikle uzak durdum sizede tavsiyem forumda az mesajlı fotoğrafsız kopyala yapıştır gibi duran yorumlara itibar etmeyip doktorların direkt instagram hesaplarına bakmanız biraz dikkatli bakınca neyin reklam olduğu belli oluyor

Back