Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu çok kıllıydı, çok çok güzeldi, şu kadın bacaklarını yarıya kadar almış şort giymiş gibi vsNasıl yani??
Konu sahibiinin makatindan iceri parmagini ciplak sokmus doktor arkadaslar.ciplak yani.eldiven olmus olsaydi,veya sadece parmaginda eldiven olmus olsaydi hissetmez miydiniz? Insan vücuduna ciplak el dokundugunu hissetmez mi? Belki sen hissedememissindir diyenler var ama bu hissedilemeyecek birsey degil.cok mantiksiz bir kere.ciplak elinizle ve eldivenle dokunun bakalim makatiniza hissediyor musunuz hisssetmiyor musunuz? Ayrica konu sadece ciplak elle popoyu ayırması degil,ciplak parmagiyla popo deliginden iceri parmagini daldirmasi.normal birsey mi bu? Her hastasinin bagirsaklarina kadar parmak mi sokuyormuş acaba? En cok mikrobun bulundugu yer.dışkı bulasma ihtimali de cabası.muayene stilinin bu olduğunu asla ama asla düşünmüyorum.taciz amacli yapmis belli
Konu sahibi öyle yazdi.konu aralarinda yaziyor.makatindan iceri ciplak parmak sokmus.diğer eliyle de makatini tutuyormus.zaten konuda ciplak muayene dedigi parmagini sokmasimakatından sokmamış ki. öyle bişey demiyor konuda.
Konu sahibi öyle yazdi.konu aralarinda yaziyor.makatindan iceri ciplak parmak sokmus.diğer eliyle de makatini tutuyormus.zaten konuda ciplak muayene dedigi parmagini sokmasi
Orasi öyle tabi,daha da açıklayıcı olarak ciplak parmağını soktu demesi daha iyi olurmus.ciplak muayene etti diyince daha once makattan muayene olmamis biri anlayamaz dogal olarakkonuyu o şekilde açsın o zaman insanlar 27 sayfa yorum okuyamaz ki.
Hastanın götüne dokunacak ise eldiven kullanmaması direk tacize girer. Kalçama dokundu dediği ne bilmiyorum. Yüz üstü yatırıp elleri ile makati görmesi için loblari ayırması gerekiyor. Hastadan bunu yapmasını isteyebilirdi. Bu tarz muayenelerde oda da hemşire de olmali.enteresan bir konu şuraya alıyım da sonra silinirse,niye alıntı yapılmamış denmesin.
cevaba gelirsek,eldiven giymemenin neresi taciz.olsa olsa,doktor açısından hijyen olmayan bir durum.
Sen şimdi bunu tabipler birliğine yaz. Ya da ara emin olamıyorum diye bir konuş bakalım .dilekçe olarak alırlarsa bu şikayeti başka doktor inceler zaten. Böyle bir muayene yöntemi varmiymis yokmuymus öğrenirler.Peki ben daha önce de makat muayenesi oldum..yine erkek doktor.ama bu kadar güvensiz hissetmedim.doktor,gayet işini yaptığının hissini bana ulaştırdı.eldivenini giydi.tek bir parmak teması ile muayenesini yapip,giyinebilirsiniz diyerek gitti.zaten böyle bir tecrubem olmasa bu iş böyle oluyor demek ki şüphe duymayacagim .daha açık yazayım..adam makatima parmağını soktu.ve diğer elinin avcu kalcamin üzerinde öylece durdu..yani o avcun orda durmasının onun muayenesine hiçbir etkisi yoktu.daha nasıl anlatayım acaba?
Siz şöyle düşünün o zaman...doktorlar hastalarında böyle bir önyargı oluşmaması icin,hastanın mahremiyetine çok özen gösterir.hastayi ürkütmemek için bile olsa,hasta ile göz teması kurmayan hassas doktorlar var.size adeta robot olduğunuz hissi uyandırırlar bilinçli olarak..hastanın bu kadar mahreminin açık olduğu bir durumda aktif olup olmamasınin hiçbir etkisi olmayan bir eli niçin hastanın kalcasina koyarak,hastayı urkutucu bir hareket yapar doktor?
Ya inanın,sadece yorum yapmak için yorum yapmışsınız...ya ben o kadar salakmıyım eldiven takıp takmadigini anlamayacak kadar...zaten eldiven taksa aklıma bu şüphe düşmeyecek belki...sonuçta yabancı bir erkeğe mahreminizi açıyorsunuz..elbette tetikte olacam.doktorlar da bu gergin durumun farkında oldukları için,hastayı korkutmamak adına,sadece islerini yaptiklarini,siz ile ilgilenmediğini bilinçli olarak belli eder.belli etmeyen doktorlar her zaman potansiyel sapiktir...benim erkek kadın doktor ayrimciligim yok...ama normal-sapık ayrimciligim var..Eldiven takmadığına emin misiniz?
Belki o an hazırlanırkenki gerginlikten farketmediniz taktığını..
Dokunmadan muayene edemezdi ki. Tetikte bekliyormuşsunuz siz de..
Doktoru savunmuyorum ama sadece sizin anlattıklarınıza göre değerlendiremeyiz.
Bir dahakine kadın doktora gidin..
Doktorun gün içinde binlerce kişi muayene etmesi,taciz etmeyeceği veya sapık olmayacağı anlamına gelmez aksine cesaretlendirir...cunku onun icin artık sıradan bir durum olmuştur bu...bakın doktorlar bu işin özellikle eğitimini alıyorlar..en basitinden popoya iğne vururken bile popoya mümkün olduğunca bakmazlar.kalcayi tamami ile actirmazlar.bu hastanın mahremiyet endişesini yok etmek için yapılır...Ne abartmışsınız yahu?
O doktor gün içinde kaç kişiyi muayene ediyor. Alt tarafı elini kalçanıza koymuş. Okşamış gibi davranmayın.
Makattaki parmaktan çekinmeyip kalçadan çekinmek
Bir eliyle muayene ederken öteki eliyle sizi tutmuş bence. Refleks olarak.
Belki o diğer el muayeneye devam ettirsediniz başka şekilde de koyulabilirdi işlevsel olarak..
Bence doktorun kendi hijyeni açısından eldiven takmaması mide bulandırıcı orası ayrı..
Biz ne desek boş. Siz kararı vermişsiniz zaten..