Doktor sapık olabilir mi?

Bence siz odada üçüncü kişi olmadığı için tedirgin olmuşsunuz, o tedirginlikle poponuza dokunmasını yanlış algılamışsınız. Muayeneyi dokunmadan yapması pek mümkün değil, tedirginliğinizden aşırı tepki vermişsiniz.

Benim kronik bir hastalığımın teşhisi için vajinamdaki yara izine bakması gerekti cildiye doktorumun. Adam ellerini yıkadı eldiven takmadan karıştırdı epey. :confused:Kendisi emin olamayınca başka bir doktor çağırdı -kadın doktordu-, o eldivensiz muayene etmedi. Adam için tek düşündüğüm midesiz mi bu olmuştu. Tedirgin olacağım bir ortam oluşmadığı için eldiven takıp takmamasına takılmamıştım.

Hayır tabiki sapık değil.
Eldiven kullanmamasına birşey diyemem üstteki arkadaşın dediği gibi tam olarak anlamak için takmamış olabilir. Ama kalçanızı tutması sapıklık ya da taciz değil. E erkek olan kadın doğum doktorları da var,bizi muayene ediyorlar. Mesela benimki ederken vajina dudaklarına da dokunuyor,yetmiyor eliyle rahmimi kontrol ediyor. E bu da mı taciz etmiş oluyor. Adam görevini yapsa bir dert,suratınıza bakmayıp he he bişeyiniz yok deyip gitse bir dert.

:confused:
zor hastasın sen de valla kanunlarım var dıyorsun illa sen de haklısın
Zor hastalıkla alakası yok ki. Mesela siz vajinal muayenede yanınızda doktordan başka birinin olmasını ister misiniz? Ben doktora gelmişim sonuçta,bir başkasının vücudumu görmesini istemem.

Şurada bir tek kadın, benim muayeneme sekreter girdi derse size inanacağım.
Malesef alan yerler var kuzum.
Birçok şehirde hastanesi olan köklü bir hastanede muayene olurken doktorum birini aradı ve bir hastane görevlisini çağırdı. Hani bildiğiniz çay dağıtan,götüren kişiyi. Birşey isteyecektir herhalde dedim,ben soyunurken kadın hala bekleyip bana bakıyordu,rahatsız olup doktora çıkarmasını söyledim. Doktora nedenini sorduğumda "bazı hastalar bu tür muayenelerde aşırı hassas ve gergin olabiliyorlar. Haliyle yaptığımız muayeneyi farklı şekilde algılayanlar olabiliyor. Zan altında kalmamak ve hastanın kendisini rahat hissetmesi için birisini bulunduruyorum." dedi. Günümüz Türkiye'sinde doktorun böyle dediğine şaşmıyor,aksine hak veriyorum.

Birçok şehirde hastanesi olan köklü bir hastanede muayene olurken doktorum birini aradı ve bir hastane görevlisini çağırdı. Hani bildiğiniz çay dağıtan,götüren kişiyi. Birşey isteyecektir herhalde dedim,ben soyunurken kadın hala bekleyip bana bakıyordu,rahatsız olup doktora çıkarmasını söyledim. Doktora nedenini sorduğumda "bazı hastalar bu tür muayenelerde aşırı hassas ve gergin olabiliyorlar. Haliyle yaptığımız muayeneyi farklı şekilde algılayanlar olabiliyor. Zan altında kalmamak ve hastanın kendisini rahat hissetmesi için birisini bulunduruyorum." dedi. Günümüz Türkiye'sinde doktorun böyle dediğine şaşmıyor,aksine hak veriyorum.

Öyleymiş, alan yerler varmış. Bir yaşıma daha girdim, bu kk yaşlandırdı beni resmen,
Ben kabul etmem, edemem.

Tabi ki. Ben yıllarca kadın doğum ve cerrahide doktorların yanında durdum. Böyle bi durumla karşılaşmamak için doktor özellikle ister yanında ki yanlış anlaşılma ve suçlamalar olmasın. Bir nevi şahitlik
Benim eşimde polis memuru motor kullanıyor bazen siteye motorla ghelir bizim oğlan biner 2 tur attırır sitede sonra bir iki çocuk gelir bizide gezdir derler eşim ailenizden izim alıp ailenizle gelip söylemeniz lazım yoksa bindiremem der,çocukta olsa onu motorda gezdirirken aile iftira atarsa suçlu durumuna düşerim der,o yüzden çocuklar aileleriyle gelip izin isterler sizi çok iyi anlıyorum

evet ama hemşire bulundurması lazım çaycı değil yani. saçmalanmış.

Ya inanın,sadece yorum yapmak için yorum yapmışsınız...ya ben o kadar salakmıyım eldiven takıp takmadigini anlamayacak kadar...zaten eldiven taksa aklıma bu şüphe düşmeyecek belki...sonuçta yabancı bir erkeğe mahreminizi açıyorsunuz..elbette tetikte olacam.doktorlar da bu gergin durumun farkında oldukları için,hastayı korkutmamak adına,sadece islerini yaptiklarini,siz ile ilgilenmediğini bilinçli olarak belli eder.belli etmeyen doktorlar her zaman potansiyel sapiktir...benim erkek kadın doktor ayrimciligim yok...ama normal-sapık ayrimciligim var..

Doktor sizin yüzünüze bakmadı diye, eldiven kullanmadı diye sapık,siz de taciz edilmiş olmuyorsunuz. Elinizde başka veri varsa, açın davayı. Bu verilerle doğal olarak, hiçbir şey kazanamazsınız.

Bu tacizmi bilemiycem ama şu var:
Arkadaşlar böyle çekinceleri olan varsa lütfen bayan doktor seçin.
Erkek doktorlar bu suçlamalardan bıktıkları için ya hastaya doğru düzgün bakamıyo yada bizi dahada utandıracak 3. Kişiyi alıyor yanına.
Erkek doktorlar resmen çekiniyo işini yapmaktan

Ben de bi kaç sene önce anestezi doktoru tarafından tacize uğradım .Kalp dinleyecekmiş sütyenim içine elini soktu ve alenen maşallah dedi.Maşallah demesi şöyle dursun aynı sizin gibi daha önce ki ameliyatlardan da biliyorum kontrölün nasıl yapıldığını baştan anlamıştım adam niyeti bozduğunu ama basiretim bağlandı ses edememiştim boyle olmuyordu muayene diye .

Hastaneye gerekli şikayetler de bulundum yanlış anlaşılma vs diye savuşturmuş.ispatlayamadım.

Geçenlerde duydum hastaneden atılmış tacizden dolayı.Yani yapan bi kere daha yapar ,siz gerekli yerlere şikayette bulunun sizin gibi bi kişi bile şikayet etse durumun “tesadüf iftira”lık durumu kalmaz.

Hemoroid ameliyatı oldum.
Eldiven kullanmaması daha net anlayabilmek için olabilir yoksa hiç kimse böle bişeyi eldivensiz yapmak istemez.
Kalçanızı tutması,kendinizi kastığınız için destek amaçlı olabiliri.yatış pozisyonlarıda doktora göre değişir.ben yüz üstü secde şekline muayne olmuştum.
Bence yanlış anlamışsınız.

Sizi okadar iyi anlıyorumki kesin başka bişey daha hissettinizki bukadar sinirlisiniz zorunuza gidiyor yaptığı şey

Buna benzer bişey benimde başima geldi :KK43:

Evlendiğim ilk sene 19 yaşimdayım
Kadın dogumcuya gittim vajinal muane olucaktım
O doktorda eldivensizdi ultrason cihazinı aldı muane etmeye başladı aşşağidan

biyandanda serçe parmağını bacağıma sürttürüyor okşuyor gibi (asla yanlislikla bişey degildi )

Hemen yarıda kestim kalktım gözlerim doldu ağlamaya başladım ozaman yaşim kuçuk diye sanırım kimseye diyemedim

Sonra 7 sene içinde
2aşilama
3 tüp bebek tedavileri gördüm
Belki 1000 kere vajinal muane oldum
Ama hiç birinde kimsenin parmağı yanlişlikla bile deymedi eldivensiz bakmadı

Okdar çok zoruma gitmiştiki o doktorun öyle yapması bide sustum diye içime daha dert oldu

Ama siz kesinlikle hakkinizi arayın peşine düşün lütfen
Benim gibi sessiz kalmayın

Çok geçmiş olsun.
Ama sizinkinde okşama var,yani tacizi hissetmişsiniz. Konu sahibinde böyle bir durum yok yani.

Back
X