- 10 Nisan 2014
- 42.512
- 113.866
- 798
hemşire aynı zamanda sekreteri zaten doktorlarınMuayenehanede tabi ki var ama muayene alanına hemşire ya da doktor harici kimse giremez muayene anında.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemşire aynı zamanda sekreteri zaten doktorlarınMuayenehanede tabi ki var ama muayene alanına hemşire ya da doktor harici kimse giremez muayene anında.
hemşire aynı zamanda sekreteri zaten doktorların
sen hemşireydin sanırım doğru bilgiyi sen verirsinMakat muayene için kolunuza mı bakmasını bekliyordunuz yoksa? Gerçekten komik. Hareketleriniz komik, dedikleriniz komik. Kimi doktor yan yatırır bakar, kimisi düz yatırır bakar. Bunlar tornadan çıkmıyor. Nasıl görecekse öylestemiştir. Ben cidden bazen bizim millet karalama yapmak için fırsat kolladığını düşünüyorum.
Benim girdi özelde devletteŞurada bir tek kadın, benim muayeneme sekreter girdi derse size inanacağım.
Benim girdi özelde devlette
özel hastanelerde hep hemşire var oda da o aynı zamanda sekreterliğini de yapıyor doktorun .örneğin hastayı odaya daet ediyor yada ben doktorumu telefonla aradığımda ilk o cevap verıyor ya da beni arıyor sonuçlar için e bir nevi sekreterliğini yapıyor işte neden inat ettin ki bu konuya kuzum.tıbbi sekreterler doktorun odasında değil bankoda olurlar zatenHayır her sekreter hemşire değildir. Tıbbi sekreterlik mezunu ya da birkaç ay tıbbi sekreterlik kursu almış kilüşiler de doktor sekreteri olabilir. Hemşireyse sorun yok, ama sekreter giremez.
Benim muayeneme sekreter girdiŞurada bir tek kadın, benim muayeneme sekreter girdi derse size inanacağım.
Evet sekreter girdi beni hazırlamak için ve o an doktorun birşeye ihtiyacı olur diye. Benim için problem yaratcak bi durum değil. Şimdi adam tek başına girdiğinde ne malum beni taciz etti demeyeceğim o nedenle önlem amaçlı bana gayet mantıklı geliyor ve bahsettiğim kişiler gerçekten sekreter hemşirelik öğrenim durumları yokSekreter mi girdi? Hemşire olmasın?
Neden izin verdiniz eğer sekreterse?
Bu nasıl tavır anlamadım, hatta hastane adı verebilirim bursada muayene yerine sekreter de giriyor niye bu kadar garipseniyor bu durumYa ne işi yapıyorsun sen?
Burda hepimiz kadınız
Muayene nasıl yapılır bilmiyor muyuz?
Nerde sekreter duruyor perdenin arkasında ?
Cahil cahil konuşmayın
Dr ile hasta olur sadece muayenede
Asistan da odada olur
Zırta pırta taciz diyemezsiniz
O dr kendini kanıtlar birde hakaret davası açar kalıkalırsınuz öyle
Bir insana sapık diyemezsin böyle kolay değil
özel hastanelerde hep hemşire var oda da o aynı zamanda sekreterliğini de yapıyor doktorun .örneğin hastayı odaya daet ediyor yada ben doktorumu telefonla aradığımda ilk o cevap verıyor ya da beni arıyor sonuçlar için e bir nevi sekreterliğini yapıyor işte neden inat ettin ki bu konuya kuzum.tıbbi sekreterler doktorun odasında değil bankoda olurlar zaten
özel muayenehaneyi bilemiyeceğim özel hastanelerde hep hemşire vardı benim ve doktorun yanında rahatsız da olmadım hiçİnat etmedim, hemşireyse girebilir diyorum zaten. Sekreter giremez. Benim doktorumun özel muayenehanesi var, özel hastaneye gitmiyorum. Hemşire yok iki sekreter var, odanın dışında dururlar. Doktorumun odası ve muayene odası da ayrı odalar. Sekreterler odayı hazırlayıp çıkar ben girer hazırlanırım, doktorcum gelir muayeneyi yapar. İşi bitince çıkar ben giyinir onun odasına geçerim konuşulacaklar orada konuşulur. Paravan bile değil ayrı odalar dört duvar var ve oraya kimseyi almaz doktorum.
Özel ya da devlette de paravan dışında duruyorlar genelde, paravan arkasına muayene alanına geçmiyorlar hemşireler dahi.
Evet sekreter girdi beni hazırlamak için ve o an doktorun birşeye ihtiyacı olur diye. Benim için problem yaratcak bi durum değil. Şimdi adam tek başına girdiğinde ne malum beni taciz etti demeyeceğim o nedenle önlem amaçlı bana gayet mantıklı geliyor ve bahsettiğim kişiler gerçekten sekreter hemşirelik öğrenim durumları yok
özel muayenehaneyi bilemiyeceğim özel hastanelerde hep hemşire vardı benim ve doktorun yanında rahatsız da olmadım hiç
İnat etmedim, hemşireyse girebilir diyorum zaten. Sekreter giremez. Benim doktorumun özel muayenehanesi var, özel hastaneye gitmiyorum. Hemşire yok iki sekreter var, odanın dışında dururlar. Doktorumun odası ve muayene odası da ayrı odalar. Sekreterler odayı hazırlayıp çıkar ben girer hazırlanırım, doktorcum gelir muayeneyi yapar. İşi bitince çıkar ben giyinir onun odasına geçerim konuşulacaklar orada konuşulur. Paravan bile değil ayrı odalar dört duvar var ve oraya kimseyi almaz doktorum.
Özel ya da devlette de paravan dışında duruyorlar genelde, paravan arkasına muayene alanına geçmiyorlar hemşireler dahi.
Konu iyice dallandı budaklandısizin gibi kimse giremez diyen de var hep yanında hemşire olur diyen de. Çünkü bu doktorun inisiyatifidir. Bazıları yanında biri olmadan asla muayene yapmaz, bazıları da hastaları ile olan ilişkileri nedeniyle istemez.
Valla her doktora bi hemşire düşmüyor kusura bakmayın yaşadığımız yer büyük olmadığı için doktora yardımcı olma doktorun hasta yüzünden sıkıntı yaşamaması amaçlı gayet normal. Bu konuda tartışmama gerek yok giren kişi bayan sonuçta he benim doktorla özel gmrüşmek istediğim bişey olursa o zaman özel görüşürüm zaten siz niye takıldınız ki buna bu kadar?Mahreminize mesleki yeterliliği olmayan insanların dahil olması sizi rahatsız etmiyorsa diyecek bşr şey yok. Benim için asıl şikayet sebebi bu olur.
Tıbbi sekreter arkadaş, inandım size. Yine de doğru değil yapılan bence.