Doktor sapık olabilir mi?

Doktor robot mu .Doktorluk belgesi alırken cinsel dürtulerini okulda mi birakiyorlar saniyorsunuz .Anlamiyorum ki.Kadın birşeyler yanlişti diyorsa yanlıstir .
Konu sahibi sakin olun .Bir pislige denk gelmis olabilirsiniz .

hemşire aynı zamanda sekreteri zaten doktorların

Hayır her sekreter hemşire değildir. Tıbbi sekreterlik mezunu ya da birkaç ay tıbbi sekreterlik kursu almış kilüşiler de doktor sekreteri olabilir. Hemşireyse sorun yok, ama sekreter giremez.

Makat muayene için kolunuza mı bakmasını bekliyordunuz yoksa? Gerçekten komik. Hareketleriniz komik, dedikleriniz komik. Kimi doktor yan yatırır bakar, kimisi düz yatırır bakar. Bunlar tornadan çıkmıyor. Nasıl görecekse öylestemiştir. Ben cidden bazen bizim millet karalama yapmak için fırsat kolladığını düşünüyorum.
sen hemşireydin sanırım doğru bilgiyi sen verirsin

Hayır her sekreter hemşire değildir. Tıbbi sekreterlik mezunu ya da birkaç ay tıbbi sekreterlik kursu almış kilüşiler de doktor sekreteri olabilir. Hemşireyse sorun yok, ama sekreter giremez.
özel hastanelerde hep hemşire var oda da o aynı zamanda sekreterliğini de yapıyor doktorun .örneğin hastayı odaya daet ediyor yada ben doktorumu telefonla aradığımda ilk o cevap verıyor ya da beni arıyor sonuçlar için e bir nevi sekreterliğini yapıyor işte neden inat ettin ki bu konuya kuzum.tıbbi sekreterler doktorun odasında değil bankoda olurlar zaten

Sekreter mi girdi? Hemşire olmasın?
Neden izin verdiniz eğer sekreterse?
Evet sekreter girdi beni hazırlamak için ve o an doktorun birşeye ihtiyacı olur diye. Benim için problem yaratcak bi durum değil. Şimdi adam tek başına girdiğinde ne malum beni taciz etti demeyeceğim o nedenle önlem amaçlı bana gayet mantıklı geliyor ve bahsettiğim kişiler gerçekten sekreter hemşirelik öğrenim durumları yok

Eldiven kullanmadığına emin misiniz? Böyle bir muayenenin eldivensiz yapılacağını sanmıyorum, yanılmış olabilirsiniz. Muayene pozisyonu hastalığınız için doğru bir pozisyon, keza ameliyatıda bu pozisyonda yapılıyor. Kalçanızı tutmasıda normal yani destek almak için tutmuştur, tek elle nasıl muayene yapılır ki? Bence burada tacizi düşündüren bir durum yok. Sekretee muayene alanında olamaz zaten hasta mahremiyeti açısından bu da gayet doğal. Bunlar dışında size böyle hissettiren nedir?

Ya ne işi yapıyorsun sen?
Burda hepimiz kadınız
Muayene nasıl yapılır bilmiyor muyuz?
Nerde sekreter duruyor perdenin arkasında ?
Cahil cahil konuşmayın
Dr ile hasta olur sadece muayenede
Asistan da odada olur
Zırta pırta taciz diyemezsiniz
O dr kendini kanıtlar birde hakaret davası açar kalıkalırsınuz öyle
Bir insana sapık diyemezsin böyle kolay değil
Bu nasıl tavır anlamadım, hatta hastane adı verebilirim bursada muayene yerine sekreter de giriyor niye bu kadar garipseniyor bu durum :KK64:

özel hastanelerde hep hemşire var oda da o aynı zamanda sekreterliğini de yapıyor doktorun .örneğin hastayı odaya daet ediyor yada ben doktorumu telefonla aradığımda ilk o cevap verıyor ya da beni arıyor sonuçlar için e bir nevi sekreterliğini yapıyor işte neden inat ettin ki bu konuya kuzum.tıbbi sekreterler doktorun odasında değil bankoda olurlar zaten

İnat etmedim, hemşireyse girebilir diyorum zaten. Sekreter giremez. Benim doktorumun özel muayenehanesi var, özel hastaneye gitmiyorum. Hemşire yok iki sekreter var, odanın dışında dururlar. Doktorumun odası ve muayene odası da ayrı odalar. Sekreterler odayı hazırlayıp çıkar ben girer hazırlanırım, doktorcum gelir muayeneyi yapar. İşi bitince çıkar ben giyinir onun odasına geçerim konuşulacaklar orada konuşulur. Paravan bile değil ayrı odalar dört duvar var ve oraya kimseyi almaz doktorum.

Özel ya da devlette de paravan dışında duruyorlar genelde, paravan arkasına muayene alanına geçmiyorlar hemşireler dahi.

İnat etmedim, hemşireyse girebilir diyorum zaten. Sekreter giremez. Benim doktorumun özel muayenehanesi var, özel hastaneye gitmiyorum. Hemşire yok iki sekreter var, odanın dışında dururlar. Doktorumun odası ve muayene odası da ayrı odalar. Sekreterler odayı hazırlayıp çıkar ben girer hazırlanırım, doktorcum gelir muayeneyi yapar. İşi bitince çıkar ben giyinir onun odasına geçerim konuşulacaklar orada konuşulur. Paravan bile değil ayrı odalar dört duvar var ve oraya kimseyi almaz doktorum.

Özel ya da devlette de paravan dışında duruyorlar genelde, paravan arkasına muayene alanına geçmiyorlar hemşireler dahi.
özel muayenehaneyi bilemiyeceğim özel hastanelerde hep hemşire vardı benim ve doktorun yanında rahatsız da olmadım hiç

Evet sekreter girdi beni hazırlamak için ve o an doktorun birşeye ihtiyacı olur diye. Benim için problem yaratcak bi durum değil. Şimdi adam tek başına girdiğinde ne malum beni taciz etti demeyeceğim o nedenle önlem amaçlı bana gayet mantıklı geliyor ve bahsettiğim kişiler gerçekten sekreter hemşirelik öğrenim durumları yok

Mahreminize mesleki yeterliliği olmayan insanların dahil olması sizi rahatsız etmiyorsa diyecek bşr şey yok. Benim için asıl şikayet sebebi bu olur.

Tıbbi sekreter arkadaş, inandım size. Yine de doğru değil yapılan bence.

özel muayenehaneyi bilemiyeceğim özel hastanelerde hep hemşire vardı benim ve doktorun yanında rahatsız da olmadım hiç

Hemşire olursa çok tercihim olmasa da rahatsız olmam sanırım bende. Başıma gelmedi ama hiç, yine de ne tepki vereceğimi pek kestiremiyorum. Ama sekreter girerse olay çıkar :KK53:

Gözümde canlandıramadım olayı ama değildir umarım. Kadın doktora gidin bir dahakine rahatsız oluyorsanız.

Konu iyice dallandı budaklandı :KK70: sizin gibi kimse giremez diyen de var hep yanında hemşire olur diyen de. Çünkü bu doktorun inisiyatifidir. Bazıları yanında biri olmadan asla muayene yapmaz, bazıları da hastaları ile olan ilişkileri nedeniyle istemez.

Konu iyice dallandı budaklandı :KK70: sizin gibi kimse giremez diyen de var hep yanında hemşire olur diyen de. Çünkü bu doktorun inisiyatifidir. Bazıları yanında biri olmadan asla muayene yapmaz, bazıları da hastaları ile olan ilişkileri nedeniyle istemez.

Hemşire bir derece, sekreter ı ıh. Etik değil. Yapan varsa da ben olsam şikayet ederim.

Mahreminize mesleki yeterliliği olmayan insanların dahil olması sizi rahatsız etmiyorsa diyecek bşr şey yok. Benim için asıl şikayet sebebi bu olur.

Tıbbi sekreter arkadaş, inandım size. Yine de doğru değil yapılan bence.
Valla her doktora bi hemşire düşmüyor kusura bakmayın yaşadığımız yer büyük olmadığı için doktora yardımcı olma doktorun hasta yüzünden sıkıntı yaşamaması amaçlı gayet normal. Bu konuda tartışmama gerek yok giren kişi bayan sonuçta he benim doktorla özel gmrüşmek istediğim bişey olursa o zaman özel görüşürüm zaten siz niye takıldınız ki buna bu kadar?

Back
X