Doktor sapık olabilir mi?

Daha önce aynı rahatsızlıktan muayene oldunuz ve bu defa rahatsızlık hissettiyseniz maalesef tacize uğramışsınız. Şikayet edin tabii. Her şeyden önce yanında bir hemşire olmalıydı.
Şimdi geri bakıp düşündüğümde birçok kez taciz edildiğimi fakat “yok ya, öyle değildir” diye kendimi kandırmak mı diyeyim ne diyeyim görmezden gelmişim, şimdi o kadar güvensizim ki dışarda işim olduğunda ve eşim yanımda değilse dikkat çekmemek için ne yapacağımı şaşırıyorum.
Bir kadın rahatsız olduysa olay tacizdir. Net

Taciz olduğunu düşünmüyorum, eldiven takmadıgını arkanız dönükken nasıl biliyorsunuz anlamadım doğrusu, birde eldiven takmak doktor enfeksiyon kapabileceği için önemli , makat gibi bir bölgeye dokunuyorsa mecbur takmıstır diye düşünüyorum. Odada başka bi çalışan yok muydu? Birde doktorların eli o kadar hızlıki eldiveni takmalarıula çıkarmaları bir oluyor belki görmemişsinizdir, ama taci olduğunu sanmıyorum

E ben bunları tek başıma yapıyorum, doktorum sonra geliyor zaten. Çatala çıkmak için fiziksel bir engel yoksa yardım gerekmiyor ki.
Neyse daha açık yazamayacağım.yani muayene için uygun pozisyon gerekli.kay ya da geri git deniliyor.zaten hazır olunduğu için adam neredeyse bakmadan muayene ediyor.test yapılırken de başka bir doktora gitmiştim.orada da smear alırken sekreter yanında durdu sadece oturup incelemedi tabi.gördügünü bile sanmıyorum.bir de dogum yaptım.inanın dogun yaptıgım odada kaç kisi vardı bilmiyorum.önlügum açilıp örtü konulana kadar en az 2 -3 hemşire görmüştür.sonrasında kanama kontrolü dikiş kontrolü derken en az 5 6 degisik hemşire gördü.çünkü nöbetleri değisiyordu falan.yani insanlar işini yaptıgı sürece ben bu gibi durumlardan rahatsız olmuyorum açıkcası

Dogumdan sonra fissur oluştuğu icin Bende 3 ayrı erkek doktora makat muayenesi olmak zorunda kaldim 4 ay icinde.normal secde pozisyonunda muayene ettiler.her iki elinde eldiven vardi hepsininde.ama çıplak elle dokunmak beni de cok rahatsiz ederdi.bunu taciz etme amacıyla mi yapti yoksa calisma sekli mi orasını bilemiycem.ama rahatsizliginiza hak veriyorum.ben olsam bende kötü olurdum.kaldi ki gunde belki 50 kere makat muayenesi yapiyordur bir genel cerrah.her hastanin makatini eldivensiz muayene etmiyordur herhalde.bir doktorun bu kadar hijyensiz calisacagini dusunmüyorum.bence de tacize ugramissiniz gibi geldi suan düşününce

ona giden tanıdık arkadaş vb var mı
Acaba onlara da mı aynı şekil yapıyor
Öğrenme imkanınız varsa iyi olur

Neyse daha açık yazamayacağım.yani muayene için uygun pozisyon gerekli.kay ya da geri git deniliyor.zaten hazır olunduğu için adam neredeyse bakmadan muayene ediyor.test yapılırken de başka bir doktora gitmiştim.orada da smear alırken sekreter yanında durdu sadece oturup incelemedi tabi.gördügünü bile sanmıyorum.bir de dogum yaptım.inanın dogun yaptıgım odada kaç kisi vardı bilmiyorum.önlügum açilıp örtü konulana kadar en az 2 -3 hemşire görmüştür.sonrasında kanama kontrolü dikiş kontrolü derken en az 5 6 degisik hemşire gördü.çünkü nöbetleri değisiyordu falan.yani insanlar işini yaptıgı sürece ben bu gibi durumlardan rahatsız olmuyorum açıkcası

Aradaki farkı ben anlatamıyorum galiba. O insanlar işleri gereği orda, bir amaçları var, mesleki yeterlilikleri var. Her ameliyata çıplak giriyoruz hepimiz ve baygın oluyoruz. Ama ameliyathanelere sekreterler girmiyor öyle değil mi? Ya da hademe ameliyat esnasında gelip yerleri silmiyor.

Taciz olduğunu düşünmüyorum, eldiven takmadıgını arkanız dönükken nasıl biliyorsunuz anlamadım doğrusu, birde eldiven takmak doktor enfeksiyon kapabileceği için önemli , makat gibi bir bölgeye dokunuyorsa mecbur takmıstır diye düşünüyorum. Odada başka bi çalışan yok muydu? Birde doktorların eli o kadar hızlıki eldiveni takmalarıula çıkarmaları bir oluyor belki görmemişsinizdir, ama taci olduğunu sanmıyorum
Konu sahibi ciplak elle dokunduğunu söylüyor.elinde eldiven olsa hissetmemesi mümkün degil dogal olarak.takmamis demekki

Meme kontrolüne gitseniz kalçanızı tutsa tamam anlarız da makat kontrolünde sabit tutmak istemiş ayrıca eski doktorlar eldiven tercih etmiyor, ama eldiven takmış da olabilir siz farkına varmamış olabilirsiniz bilemiyorum, sadece parmağa takılan modeller de varmış.
Taciz unsuru yok bence, ama sizdeki bu rahatsızlığın altında yatan şey psikolojik olabilir sürekli makat muayenesi olup şifa bulamadığınıza göre

Aradaki farkı ben anlatamıyorum galiba. O insanlar işleri gereği orda, bir amaçları var, mesleki yeterlilikleri var. Her ameliyata çıplak giriyoruz hepimiz ve baygın oluyoruz. Ama ameliyathanelere sekreterler girmiyor öyle değil mi? Ya da hademe ameliyat esnasında gelip yerleri silmiyor.
Ay siz 3. Kisiden bahsetmişsiniz ben de attıgım ilk mesajda sizin mesajınızı alıntıladım işte bir kişi çıksın surada falan demişsiniz. Geriye kalan 20 sayfada kime ne anlattıniz ne dediniz bilmiyorum. 3. Kışi var dedim demez olsaydım :)) sekteter hemşire neyse 3. Kişi oluyor hep doktor muayene ederken.hatta çocuk doktorunda bile var.o doktor da bebeğin altını üstünü açıyor sonuçta o da çocugun mahremiyeti.ama o sırada doktor kontrol ediyor teşhisi söylüyor sekreteri bilgisayara yazıyor.üstelik o hemşire değil eminim.özet olarak hemşire sekreter bilmem ne.evet doktor yanında muayene esnasında 3. Kışi oluyor.

Iyi geceler

eseseslem eseseslem konu sahibi burda ne kadar aciklasan da kimse o hissiyati görmeden yaşamadan kesin birsey soyleyemez burda.

Bir kadin tacize ugrayip uğramadığını muhakkak anlar diye düşünüyorum.sen ne yasadiysan,o an ne hissettiysen odur.yoksa bizler görmeden yasamadan ne desek bos.tamam makat muayenesinde muhakkak temas olucak.ama eldivenle olması gerekli bencede.belkide adam gercekten taciz etti,belkide gunahini aliyoruz adamin hijyenik degil.muayene olan sensin.ona göre ölç tart

Benim muayeneme sekreter girdi :KK64: üstelik rahatsızlık falan hissedip belli ettiğim bir olayda yoktu:KK64:
Sizden ziyade Sonradan kalçama dokundu orayı parmakla inceledi yan yatırdı düz baktı demesinler diye şahit yapıyorlar, hasta kadar doktorun da kendimi koruması lazım.

Eldiven takmama dışında bir sorun yok aslinda yazdiklarınızda, daha önceki muayene öyle olmadı diye, doktorunuz sapık olamaz. Bir insana, bir doktora, sapık muamelesi yapmak çok ciddi bir suçlama.

Geçen sene şahit olduğum bir olay vardı, doktor ultrason çekimi yaparken hastanın karnına dokunmuş, hasta büyük tepki vermisti, biz aynı odadaydık ama arada perde vardı. Muayene sırasında olabilecek bir hareket için böyle bir tavra gerek yok. İşini yapan doktoru töhmet altında bırakmaya hakkınızda yok.

O şeyin içinden bebek çıkarken mi:olamaz: alien Filmleri gibi asistanken gözleri dönse de birkaç seneye tiksinti başlıyordur :KK53:
Tiksinseler hicbiri evli olmazdi .
2 kadin dogumcu vardi evli .Ayni ofiste yanyanaydilar .Adam karisini hastasiyla aldatmıs .Bosandilar .Sonra tekrar evlendiler .
Insan sonucta beşer şasar .

Tiksinseler hicbiri evli olmazdi .
2 kadin dogumcu vardi evli .Ayni ofiste yanyanaydilar .Adam karisini hastasiyla aldatmıs .Bosandilar .Sonra tekrar evlendiler .
Insan sonucta beşer şasar .
:olamaz:Tiksinti evlilik için yeterli değil ya kocasından tiksinip evliliğe devam eden çok tip var ama sağlıklı değil işte.Var böyle tipler öğrencisi ile evlenen öğretmenler falan, çürük elmalar işte.

Back
X