Doktor Seçimi Yardım

bethanyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2025
3
2
1
23
Herkese merhaba. Aylardır burun estetiği için doktor araştırıyorum, birkaç doktorla gidip görüştüm de. Fakat ABD, Birleşik Krallık’ta yapılan estetikler gibi doğal, hafif kemerli, sadece minimal boyutta müdahale yapmayı kabul eden bir cerrah bulamadım. Volkan sünter ve Teoman dal ile gidip görüşeceğim, fakat çok umudum yok artık.. tek beklentim yeni bir burun yerine, olanın simamı kaybettirmeyecek şekilde iyileştirilmesi. Kesinlikle kavis ya da kalkıklık istemiyorum, sadece burun ucumun toparlanmasını, kemiğin çok hafif törpülenmesini istiyorum. Bildiğiniz en doğal ve başarılı ameliyatları yapan cerrah kimdir? Lütfen önerilerinizi paylaşın, araştırmaktan şaşı oldum artık

Bunu yapan doktor ben turkiye de hic gormedim. Hic olmasaniz aslinda cok da rahatsiz degilmissiniz burnunuzdan?

Bunu yapan doktor ben turkiye de hic gormedim. Hic olmasaniz aslinda cok da rahatsiz degilmissiniz burnunuzdan?
Düz duruşundan rahatsız değilim aslında evet.. fakat gülünce ya da mimik yapınca tamamen düşüyor sanki ucunda hiç destek yok gibi, kaba duruyor. Sadece tipplasti de düşünüyorum karar veremedim istediğim gibi bir doktor bulamıyorum

Dussun ne var ki. Sonrasinda burundaki siyah noktalari temizleyemeyeceginizi, burnunuzu sikamayacaginizi biliyor musunuz? Omrunuz boyunca korumaniz gerektigini, kalan yillarinizda kirarsaniz revizyon olmaniz gerekirse bunun riskli oldugunu dusundunuz mu hic? Burnunuz tutmazsa ustelik 2.ameliyat icin gucunuz var mi?

Burnunuz aktiginda dogal burun gibi peceteyle temizleyemeyeceginizi? Su an ne kadar rahat ve sansli oldugunuzun farkinda misiniz? Bence dusmesi bunlarin hepsinden daha onemsiz. Siz bilirsiniz, tavsiyem psikologla gorusmeniz olurda bir sikinti yasarsaniz sonraki surece de hazir olmaniz gerek.

Evet ben de henüz karar verebilmiş değilim. Biraz da etik bir doktorun fikrini almak istiyorum, çünkü kafam karışık. Kesin olurum diyemiyorum. İstediğim gibi yapabilen birisi olsa olacağım fakat hiç bulamadım. Çevremde revizyon olan da çok var, o ihtimalden korkuyorum

Doç.Dr.Mustafa Sıtkı Gözeler'e tam istediğiniz ameliyatı yaptırdım çok doğal önünü toparladı kemeri aldı bende gülünce burun ucum ağzıma girecek gibi hissediyordum çok rahatsız ediciydi ama sağolsun beni bu durumdan kurtardı çok seviyorum şimdi burnumu asla ezbere burun yapmıyor sayfasındaki bütün burunlar birbirinden farklı ve hoş sizin düşüncelerinize önem veriyor kesinlikle tavsiye ederim

Aynı düşüncedeyim birkaç dr la göeüşmüştüm önceden, ama yanları da inceltmemiz lazım ama birazda kemerin alınması lazım falan dediler kaçtım birde deviasyon var bende. Bunu bahane edip inceltirler diye korkuyorum. Niye incelttin desem başka türlü nasıl olacak derler. kapalı ameliyat yapanlara bakılmalı bence. Açık ameliyat sakın olmayın bunun için.

Drturalfatullayev instagram adıyla bi bakın isterseniz

Prof Teoman Dal Hocaya geçtiğimiz Şubat ayında 3.burun revizyon ameliyatı oldum çok memnunum. Daha önceki iki ameliyatımı bir plastik cerrah yapmıştı. Sonuçta; nefes alamama problemi olan, ucu düşük ve yamuk, burun delikleri birbirinden farklı bir burunla kaldım yıllarca. Teoman Hoca bunların hepsini halletti üstelik burun içinden kıkırdak bulup ekleyerek. Detayları Kadınlar kulübündeki yazılarımdan öğrenebilirsiniz. Teoman Hoca kemiğime hiç dokunmadı çünkü kemikteki kemeri önceki ameliyatlarımda plastik cerrah düzeltmişti. Hocanın mutlaka görüşünü alın derim.

Yanlış düşünüyorsun lotussia. Ben ameliyat olalı 10 gün falan olmuştu kontrolde Teoman Hocam burnumu sıktı ben korktum kıkırdaklar gidecek diye. Sadece bana 4-5 ay dikkat et darbe alma burnuna, eklenen kıkırdakların kaynaması o kadar zaman alır dedi. Güneşe çıkacaksan 3 ay burnuna koruma faktörü yüksek krem sür leke olmasın dedi o kadar. Ben bir de ameliyattan 3 hafta sonra bir yere çıkmadığım evde olduğum halde nezle oldum sürekli burnumu silmek zorunda kaldım.

Yanlış anlamayın ama asıl kapalı ameliyat bir handikap. Dr açıktaki gibi detaylı ve iyi göremiyor kapalıda. Deviasyonlu bir burnu ancak açık ameliyatla iyi yaparlar. Burada yanılıyorsunuz. Burnun detaylı ameliyatı ancak açık ameliyatla olur. Benim Dr um bana kapalı yapıcam senin ameliyatını deseydi ben ona olmazdım. Bir de tabii ameliyat öncesi mutlaka sinüs tomografisi istemesi lazım deviasyonun nerelerden kaynaklandığını görüp ona göre ameliyatı planlaması için.

Ne konuda yanlis dusunuyorum? Ben hala ayni fikirdeyim bu konuda, yanlis anlamayin ama sizde sanirim birkac sefer ameliyat olmustunuz, bu acilari cektikten sonra ameliyata tesvik etmek bana dogru gelmiyor. O yuzden ben asla ameliyat oneremem.. sonucu iyi olsun kotu olsun..

Ben 3 sefer ameliyat oldum. Ama şimdi bana sorsan yine o ilk ameliyatı olurdum. Çünkü benim çehremi çok değiştirdi. Gerçekten çok çirkin gösteriyordu benim orijinal burnum beni. Kemerli, büyük, geniş, ucu ağzımın içine doğru düşük, burun dudak arası mesafesi çok kısa bir burnum vardı. Yüz kemiklerim güzeldi ama bunu burnumun çirkinliği kapatıyordu. İlk iki ameliyatımdan sonra etrafımdaki herkes, akrabalar şaştı kaldı sen nasıl güzelleştin diye. Kesin eşim beni ilk doğal halimle görse beğenmezdi. Burnumu yaptırdıktan sonra tanıştık. Burun kemiğimdeki kemeri ve burnumu daraltmayı, burun ucu dudak arası mesafeyi artırmayı, görünüşünün doğal olmasını plastik cerrahım güzel ayarlamıştı ama içini bozmuştu. Kadın bir plastik cerrahdı. Onu da araştırmıştım 3 yıl karar verememiştim. Keşke o zaman daha iyi bir cerrahla yolum kesişseydi. Hiçbir zaman burnumu yaptırdığıma pişman olmadım. Çünkü görünüşüm çok değişti. Ama zamanla yıllar içinde burun ucum düştü nefes alamama problemim zirve yaptı. Şükür o sorunlarımı da geç olsa da 3.ameliyatımda çözdüm.

YIne de baskalari begensin diye cekilir cile degil. Dogal burun acaip sekilde bozuk degilse ve kesinlikle yaptirilmadan olmaz bir bicimdeyse evet olabilir ama bu isin sonrasini hic anlatmiyolar. Ben kendi kusurlu burnumu tercih ederdim cunku cok rahattim kafami yastiga gomup yatabiliyordum... benimdi cunku.. her haliyle sevmeliydim. kendimi yuzumu vucudumu riske attim. Dunyanin en guzel burnunu da verseler bos... ben ben degilim. Kendim olmayi tercih ederdim olmasi gereken budur bence... sevmeyen de sevmesin..

Kişiden kişiye görüşler değişir. Bir genç kız olarak kendimi hiç beğenmezdim. Burun ameliyatı yüzümü çok değiştirdi. Doğal görünen bir şekilde güzelleşmek kendime güvenimi artırdı.
O yüzden benimki gibi çok çirkin bir buruna sahip olanlar çok araştırarak ve zorluklarını da bilerek olabilirler. Ama burnunda çok ufak bir kusuru olan o kusuru da yüzüne yakışan, yüzüne karekter katan bence de burnunu sevmeli, ameliyat olmamalı. Hele de burnum şu oyuncunun burnu gibi olsun diye yola çıkıp ilk gördüğü Dr a ameliyat olanların sonu hüsran tabii ki.
Bir de bu işin en önemli noktası; burnunuzu doğal yapacak bir Dr a ameliyat olmanız. Ben hem ilk ameliyatlarımı yapan plastik cerraha hem de son ameliyatımı yapan Dr uma aman burnum doğal olsun çok kaldırmayın demiştim. İkisi de öyle yaptı. Şu anda 3 ameliyat geçirmiş, bir sürü işlem görmüş bir burma sahibim. Ama bilmeyen biri görse asla anlamaz. Çünkü son derece doğal, hatta hala biraz büyük. Ama altın orana sahip, yüzümle orantılı.
Çok araştırın kızlar doğru Dr lara ulaşın, bu işin başka çaresi yok.

Op.Dr.Semih Karaketir’e ameliyat oldum, burun içinde ciddi nefes sorunlarım vardı, inanılmaz memnunum, bence benimki doğal oldu bir bakmanizi öneririm,herkesin isteğine göre farklı yapıyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…