Doğuma Hazırlık doktor seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Tmd2020

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2020
3.599
2.653
83
35
Selamlar :)
12+6 haftalık gebeyim
gebeliğimi öğrendiğimden beri aynı doktora gidiyoruz, çok tatlı ,sempatik ,ilgili, rahatlatıcı bir doktor..
ilk gebeliğim bu arada
allah izin verirse normal doğum yapmak istiyorum.
son bir kaç haftadır doktor ve hastane ile ilgili soru işaretleri oluşmaya başladı.(hastanede küvez servisi yokmuş )

hep sezeryanlı doğum fotoları atıyor , hastane de özel hastane olunca acaba doktor sezeryan yanlısı mı diye düşünmeye başladık.
sonradan 30 lu haftalara geldiğimizde "bu doktor sezeryana yönlendiriyor hadi başka doktor bulalım" demekte istemiyorum
tecrübeli anneler bi akıl verin ya ne yapmak lazım , şimdiden doktora sorsak çok erken dimi
başka doktor bulduk ama başka ilçede 30 dk yol gitmek gerekecek , şimdiki doktorum evimize 5 dk

İyi araştır canım. Hastanedeki donanım çok önemli

Ben bebek yoğun bakımı olsun ona önem veriyorum. Sezeryan-Normal doğum hangisi uygun olursa bir önyargım yok. Ancak direkt sezeryan diyenlere de irite olmuyor değilim. Bence araştırın iyice. İstanbul’da yaşıyorum. Şuandaki hastaneme özel aracımla iyi ihtimal 30 dakikada ulaşıyorum. Söylemeden geçemicem.

Evet evet bende sezeryan-normal doğum konusunda öyle düşünüyorum.başka alternatif doktor ve hastane bulduk.haftaya bi gidicez bakalım hayırlısı.teşekkürler yanıt için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…