Doktor seçimi

beyazipek

inci
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
481
342
303
Diğer
merhaba arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum;
Gebeliğim için rutin kontrollerim için gittiğim hastahanede doğum yapılmıyor fakat doktorum iyi, özel bir hastahane hem doğum yapılıyor hem doktorda iyi diyorlar fakat en ufak bir kan tahlili için ücret alıyorlarmış. Ben şu anda herşeyi ücretsiz yaptırabiliyorum. Mantıklı olarak doğumuna seni tanıyan doktorun girmesi daha iyi ama, ben şimdiki doktoruma devam etsem , doğum zamanı da başka bir doktor gelse ben bunu daha önce takip etmedim nasıl doğum yaptırayım mı diyecek. kafam çok karışık....

doğum yapacağınız doktora doğum yapmanız sizin açısından daha iyi olur.onun için tam doğum yapacağınız hastanede bir doktora gidin.

dogru takip icin dogum yaptiracak doktora devam etsen daha dogru olur.
Ben bu hafta mecbur kaldim doktor degistirmeye ve takipte zorlaniyor.

arkadaşlar zaten önceden gittiğim doktorda , gitmeyi planladığım doktorda izne ayrılmışlar zaten.. bende en son 11 haftalıkken gitmiştim şimdi 16 hafta bitti . bebeği merak ediyorum cinsiyetini bile öğrenmedim daha heralde haftayı beklemek zorunda kalacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…