Uzun zamandır burnum tıkalı ama korkudan bir türlü cesaret edemedim. Artık horluyorum daYani karar verdim hem estetik olsun istiyorum hem de nefes almak. Yıllar önce bir arkadaşım Erhan Eryılmaza ameliyat olmuştu ancak forumları araştırınca birsürü başka doktor ismi gördüm. Birkaç görüşme de yaptım ve sonunda bu üş isimde kaldım. Lütfen bu doktorlarla ilgili gerçekçi fikirlerinizi söyleyin çook ihtiyacım var.
Kesinlikle abdülkadir gökselllllllll resimlerime bakabilirsin :)
Uzun zamandır burnum tıkalı ama korkudan bir türlü cesaret edemedim. Artık horluyorum daYani karar verdim hem estetik olsun istiyorum hem de nefes almak. Yıllar önce bir arkadaşım Erhan Eryılmaza ameliyat olmuştu ancak forumları araştırınca birsürü başka doktor ismi gördüm. Birkaç görüşme de yaptım ve sonunda bu üş isimde kaldım. Lütfen bu doktorlarla ilgili gerçekçi fikirlerinizi söyleyin çook ihtiyacım var.
Arastirmalar sonuc aldimi, ne asmasindasini doktorlar arasinda ki arasirma konusunda. Nelere dikakt ederekten, nelere önem vererekten arastiriyorsunuz. Neleri sorguluyorsunuz? Bende arayis icindeyim de...
kızlar ben 14 gun once sureyya seneldire amelliyat oldum. septum deviasyonu, et buyumesi ve estetik yapıldı.
gayet memnunum. rahatca nefes alıyorum. odem neredeyse hic kalmadı burnumun ustunde ince bir bant var.
sureyya bey i bir arkadasim tavsiye etmisti gercekten cok dogru bir karar vermisim. 1 hafta sonra ise gittigimde yuzumde hic morluk yoktu ve herkes cok sasirdi.
selam bende sımdılık doktor secım evresındeyım bunada karar verırsem level atlayıp amelıyat olacagım :)))) benımde kaafamda 5 doktor ısmı var senın doktorunda bunların arasında :))) busepınar adında bır arkadasımız var bana cok yardımcı oldu cevaplarıyla bana tek aradıgım kelımeyı o söyledı DOĞALLIK ben bunu ıstıyorum yaaa senın nasıl dogal duruyormu ?
selam bende sımdılık doktor secım evresındeyım bunada karar verırsem level atlayıp amelıyat olacagım :)))) benımde kaafamda 5 doktor ısmı var senın doktorunda bunların arasında :))) busepınar adında bır arkadasımız var bana cok yardımcı oldu cevaplarıyla bana tek aradıgım kelımeyı o söyledı doğallık ben bunu ıstıyorum yaaa senın nasıl dogal duruyormu ?
henuz daha şiş ve bandajlı biraz ama herkes cok dogal durdugunu soyluyor, eski burnum da cok kotu degildi o yuzden asiri fark olmadı.
nasıl foto yuklerim bilmiyorum ama mail adresini verirsen atarım. bence aklında 5 doktor varsa hepsini gor. Hepsi cok iyidir ancak senin doktorla kafanın uyuyor olması ve kendini rahat hissetmen de cok onemli oldugunu dusunuyorum. Ben 1 yıl boyunca arastırdım. 4 doktora gittim.
Sureyya bey cok iyi niyetli ve sorulara bıkmadan usanmadan cevap veriyor. amelliyat sonrasında kullandırdıgı bir maske sayesinde hic buz kullanmama gerek kalmadi ve yuzumde morarma ve sislikler minimum oldu.
sız ne zaman amelıyat oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?