Doktor seçimime yardım! Erhan Eryılmaz, Abdülkadir Göksel, Süreyya Şeneldir

bende a.goksel beye oldum gercekten dogal en yakın arkadasım bıle amelıyat oldugumu anlamadı.kılo aldım sandı.tavsıye ederım...

Arastirmalar sonuc aldimi, ne asmasindasini doktorlar arasinda ki arasirma konusunda. Nelere dikakt ederekten, nelere önem vererekten arastiriyorsunuz. Neleri sorguluyorsunuz? Bende arayis icindeyim de...

oncelıkle dogal burun yapmısmı ona bakacaksın ve tavsıye eden arkadasların varsa onlarla yapacaksın bıraz sans ısı

bence hıc dusunmeyın goksel bey 1 numara.gıdın ve karar vermenızde yardımcı olacak.vakıt kaybetmeden olun gıtsın.cok guzel olcaksınız...

bence hıc dusunmeyın goksel bey 1 numara.gıdın ve karar vermenızde yardımcı olacak.vakıt kaybetmeden olun gıtsın.cok guzel olcaksınız...

gıttım tatlım göksel beye muayenemı oldum mayıs ortası gıbı gıdıp amelıyat gunumu belırleyecegız ınsallah ,senın albumun varmıydı canım

fotograflarını nasıl görebilirim acaba?

merhaba geçmis olsun, ben de gorebilir miyim burnunun fotograflarini? mesaj sayisi dolmadigi için bakamadim :)

merhaba geçmis olsun, ben de gorebilir miyim burnunun fotograflarini? mesaj sayisi dolmadigi için bakamadim :)

meraba benim yakın iki arkadaşim erhan beye ameliyat oldular,birisinin agzi yamuldu ve duzelmiyor,digerinin birinci ayında burnu düştü ve ikinci kez ameliyat etmesine ragmen gerçekten çok başarısız,zavallı arkadaşım çok kompleks yapıyor agzının yamulmasını ,erhan bey ise botox yaparak agzın yamuklugunu kamufle yapabilecegini söylemiş,allah yardımcıları olsun,ameliyat olacakların bilgisine lütfen iyi düşünsünler:

erhan beyi öneririm canım

erhan bey kankimi mahvetti,güzelim yüzünü yamulttu,diger arkadaşımında burnu cok kötü oldu,birinci ayında ayında düşen burnunu biray sonra ikinci kez ameliyat etti hala cok kötü burnu,ben iki ameliyatına şahit oldum ikiside hüsran digerlerini bilmem olanları yazmak insanlık vazifem diye düşünüyorum ameliyat olacaklar adına,doktorun geçmiş ameliyatlarını çok iyi araştırın,zira çok kolay kandırıyorlar.....

şule2007 çok haklısın,iki ay da burnun güzel olduğu anlaşılmıyor.çÜNKÜ ilk altı aylık dilim çok önemli burnun düşme durumu söz konusu.
Ben iki kere burun estetiği oldum.İlk doktorum plastik cerrahtı benim burnumda hem deviasyon vardı hem de estetik açıdan kemer ve uzundu.ancak ilk doktorum deviasyonumu almamış.ve burnumun gövde kısmında çökme oluştu hem de iki ay içinde.
ve ilk doktorum iki ay kontrollerinden sonra bir daha beni çağırmadı.
Sonra ilk burun estetiğinden 8 ay geçmişti ben ikinci burun estetiğimi oldum.Bu sefer çok ciddi doktor araştırması yaptım,Ve yolum KBB uzmanı Abdülkadir Göksel ile çakıştı.Şu anda bir sene geçti,Ameliyat olduktan sonra en büyük korkum tamponların silikonlu olup olmamasıydı.Çünkü ilk doktor gazlı bez sıkıştırmıştı.Ve iki gün azap çektim.Ancak Göksel bey silikonlu tampon kullandı elbette derin nefes alamıyorsunuz ancak burun hareketlerini hissedebiliyorsunuz,sonra Göksel bey burunn üzerindeki gövdeye yani çöken kısma kulak aekasından yağ dıokusu alıp burnuma yerleştirdi.Hem estetik açıdan hem fizyolojik açıdan sonuçtan çok memnunum.Bir sene olmasına rağmen hala kontorllere gidiyorum,hala bir sorum olsun Hiç çekinmeden Göksel bey ile iletşime geçiyorum.
Doktorun mutlaka geçmiş hastalarını inceleyin ,Göksel bey in facebook sayfasında iki sene önce burun estetiği olmuş kontrole gelen hastaları var,benimde profilimden resimlerimi inceleyebilirsiniz,yanlış tercihler yapmayın,

Geçen pazartesi yani ayın 14 ünde body lift ameliyatı oldum.Doktorum Erhan Eryılmazdı.Referansla gitmiştim kendisine.Bir kaç ay önce görüştük.İznim Temmuzda olduğu için bu ay uygun görüldü ameliyat tarihi için.Bugün tüm drenlerim alındı ve kendimi ilk kez aynada gördüm ve şok geçirdim.Yok böyle bir güzellik :)) Kendim bile geldiğim duruma inanamadım.60 kilodan fazla kilo vermiştim.Sporla falan bir yere kadar düzeldi.Şuan 33 yaşındayım.10 yıl önce aynı ameliyatı ankarada başka bir doktora yaptırmıştım ve sonuç hüsrandı.nerdeyse 10 yıl o hüsranla yaşadım.Yaş ilerledikçe durum daha da vahimleşti sarkmalar ilerlemişti.En sonunda tekrar cesaretimi topladım ve doktor araştırmaya başladım ve Erhan Eryılmaz tavsiye edildi.İyiki de gitmişim ve iyikide bu ameliyatı olmuşum.Çok mutluyum şuan.Az önce doktoruma da teşekkür mesajı attım.Aldığı her kuruş helal olsun..Ameliyatım 6 saat sürmüş.Hastane personeli de ayrıca çok ilgiliydi.Her şeyden memnun kaldım..Çok şükür diyorum

Son düzenleme:
Selam Mawi, sanırım siz Erhan bey'e ortayüz germe ameliyatı da olmuşsunuz Krizantem80 den aldım bu bilgiyi?eğer öyleyse memnun musunuz ve fotoğrafınızı görmem mümkün mü?ben de yaptırmayı düşünüyorum doktor araştırıyorum

Bu doktorlara, özellikle de Süreyya Bey'e ameliyat olan var mı?

Merhaba. Bu yorumlar olumsuz mu? Yazana mi sildiriyor moderatore mi?
Moderasyona sildiriyor diye dusunuyorum. Sadece bir ornek: "advice" rumuzlu biri yorum yazmisti yaz aylarinda ve o yorumlar yazanin son aktif olma tarihinden sonra silindi. Bu yuzden moderatorlerin sildigini dusunuyorum. (Ki yorumda "bir sure sonra kesin silinir" demisti yazan ve oyle de oldu).

Niçin sildiriyor, yorumlar olumsuz mu

Niçin sildiriyor, yorumlar olumsuz mu
merhaba su an okurken farkettim evet arkadas doğru söylemiş anında sildirir yorumları çünkü herşeyi reklam. Malesef bu dünyada böyleleri de alıp yürüyor.gerek ofisinin konumu gerek ofis içi gerek randevuları zor verip kendini ağırdan satması, gerekte verdiği seminer showlarla adam kendini bi yere getirmiş tebrikler. Ama inanın bende kendisine revizyon olmuş ŞANSSIZ BİR İNSAN olarak şunu söyleyebilirim ki o adam gerçek bir dolandırcı kendisine verdiğim milyarlar haram zıkkım olsun ve burnundan gelsin kuruş kuruş . Nefes alamıyorum enerjim yok mutsuzum iğrenç bir burnum var ve bunun üzerine benimle dalga geçti . . çok kötü kalpli bir insan. Saygısız ve şovmen. Reklam ve pr la tepeye çıktığı hızla yere çakılmasını dilerim.

Benim de burnumu mahvetti Süreyya şeneldir... Uzak durun. Ameliyat sonrası da hiçbir konuda destek ve yardım göremeyeceğiniz gibi, size çirkin olduğunuzu ya da yüzünüzün yamuk , asimetrik olduğunu falan söyleyecek saçmalayarak...

Eskiden yaşadığımız olumsuzlukları yazdığımızda sildiriyordu buradan, köşe kapmaca oynamıştım bu platformdakileri uyarmak için ama nafile... bakalım bu yazım silinecek mi?

Hala sildiriyor yazılanları. Benim kendisiyle alakalı bir kaç yazımın ihtarname sebebi ile silindiğine dair bildirim geldi geçen hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…