- Konu Sahibi KudrAlobar
Tamam"Saçma sapan hoca" mı ? Felsefe tarihi acı çekiyor şu anda. Kültür diyor ve geçiyorum. Kendinize gülmeye devam edin böyle. Ben sizi muhatap almam, alamam.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam"Saçma sapan hoca" mı ? Felsefe tarihi acı çekiyor şu anda. Kültür diyor ve geçiyorum. Kendinize gülmeye devam edin böyle. Ben sizi muhatap almam, alamam.
Böyle bir durumda elinizde resmi konsültasyon kağıdı ile giderseniz hiçbir doktor sizi geri çevirmez. Ama sözlü olarak şu ilacı yaz derseniz onu da yazmama hakkına sahiptir. Sonuçta tüm sorumluluk onda olacak.Olur mu öyle şey. Asla öyle bir durum yok. Özel durumu bilmeyenler yanlış anlayacak sonra tartışma çıkacak diye yazmak istemedim ama yazayım madem vukuatlarını.
Organ nakilli bir ablam var. Genel takibini profesör yapıyor. Bu tip hastalar her ilacı alamazlar. Biraz üşütmüş, grip var, ateş yükseliyor. Bu durumlar organ nakilliler için tehlikelidir. Hocamızı aradık, böyle böyle durumlar ne yapalım dedik ilaç listesi verdi, aile hekimine git yazsın dedi. Bunu aile hekimine iletince "hekesin bir özel doktoru var, bir ben kimsenin doktoru olamadım. Madem o kadar değerli doktorun senin için git o yazsın ilaçlarını" dedi. "Doktor bey her gribal enfeksiyonda üniversite hastanesine gidemeyiz, bu insanlar zaten bağışıklıkları düşürüldüğü için iki haftada bir hasta olan insanlar, sürekli üniversiteye gştmek randevu almak mümkün değil lütfen yazın" dedik dinletemedik. Üstelik hakaret ederek odasından kovdu bizi. Aynı durumu daha önce defalarca yaşadık ablamla ilgili.
Alerjim olduğunu belirttiğim halde alerjim olan maddeyi içeren ilaç yazdı daha önce bana. Bilinçli bir insan olmasam kullanabilirdim. Yine bir hastalığımdan dolayı yaptırmam gereken kan tahlillerini yapmadı git özel doktorun yapsın dedi, özel hastanede yaptırmak zorunda kaldım. Annemin her ay vurulması gereken d vitamini iğnelerini yine özelde yaptırıyoruz artık. Yani bir aile hekiminden beklenen hiç bir hizmeti alamıyoruz.
Doktordan memnun değilseniz , kaydınızı aldırıp başka bir aile hekimi seçin
Hort timeDoktordan memnun değilseniz , kaydınızı aldırıp başka bir aile hekimi seçin
Niye hortlattın bacım konuyu? Derdin ne? Öneri de muhteşemmiş, hiç aklıma gelmedi.Doktordan memnun değilseniz , kaydınızı aldırıp başka bir aile hekimi seçin
Gelseydi bu kadar debelenmezdinNiye hortlattın bacım konuyu? Derdin ne? Öneri de muhteşemmiş, hiç aklıma gelmedi.![]()
Şimdi git konuyu baştan sona oku, sonra gel. Madem hortlattın bu da sana ceza olsunGelseydi bu kadar debelenmezdin![]()
O kadar sayfa okuyamam. Üşengecim benŞimdi git konuyu baştan sona oku, sonra gel. Madem hortlattın bu da sana ceza olsun
kib kib beybiiii ☺
1 buçuk sene1 senelik naftalin koktu buralar![]()
Ehehehhehehe doğru buçuğu bile var 2 ye merdiven dayamış1 buçuk sene
Bence üşengeç değilsinO kadar sayfa okuyamam. Üşengecim ben![]()
Geçen hafta bir şikayet daha oluşturdum aynı doktorla ilgili. Unutturmuyor kendiniKonu sahibi bile belki konuyu unutmuşken bir anda gözünde canlandı koskoca mazi![]()