Selam millet.
Az önce aile hekimimizle sağlam bir tartışma yaşadık. Sorunu anlatmayacağım çünkü tartışma çıksın istemiyorum. %100 haklı olduğum bir konu ve aynı konuda defalarca aynı şeyi yaşadık. Aile hekimimiz malesef egolarını hastaları üzerinde tatmin etmekten zevk alan bir adam. Doktor değiştirme şansımız yok. Daha önce birkaç kez sabim'e telefonla şikayette bulunduk ancak bir sonuç alamadık. İsmimi cismimi vermeden, daha etkili yollarla şikayet edebileceğim bir yer var mı?
Ekleme:
Konuyu anlatmamam hoş karşılanmadı. O yüzden ekliyorum.
Organ nakilli bir ablam var. Genel takibini profesör yapıyor. Bu tip hastalar her ilacı alamazlar. Biraz üşütmüş, grip var, ateş yükseliyor. Bu durumlar organ nakilliler için tehlikelidir. Hocamızı aradık, böyle böyle durumlar ne yapalım dedik ilaç listesi verdi, aile hekimine git yazsın dedi. Bunu aile hekimine iletince "hekesin bir özel doktoru var, bir ben kimsenin doktoru olamadım. Madem o kadar değerli doktorun senin için git o yazsın ilaçlarını" dedi. "Doktor bey her gribal enfeksiyonda üniversite hastanesine gidemeyiz, bu insanlar zaten bağışıklıkları düşürüldüğü için iki haftada bir hasta olan insanlar, sürekli üniversiteye gştmek randevu almak mümkün değil lütfen yazın" dedik dinletemedik. Üstelik hakaret ederek odasından kovdu bizi. Aynı durumu daha önce defalarca yaşadık ablamla ilgili.
Alerjim olduğunu belirttiğim halde alerjim olan maddeyi içeren ilaç yazdı daha önce bana. Bilinçli bir insan olmasam kullanabilirdim. Yine bir hastalığımdan dolayı yaptırmam gereken kan tahlillerini yapmadı git özel doktorun yapsın dedi, özel hastanede yaptırmak zorunda kaldım. Annemin her ay vurulması gereken d vitamini iğnelerini yine özelde yaptırıyoruz artık. Yani bir aile hekiminden beklenen hiç bir hizmeti alamıyoruz.