Doktor sorumsuzluğu

Minikanneyimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2018
1.726
1.108
83
Hemen konuya gireyim. Cok sinirliyim suan.

14+2 hamileyim. Bulundugum sehirdeki devlet hastanesine gidiyorum. En azindan testlerim yapılsın diye buraya geliyorum. 4 haftada birde ozeldeki bi doltora ikinci bi goz olsun diye gosteriyorum. 2 hafta once 2li tarama testimi yaptirdim. 10 gunde cikiyomus sonuclar aslinda ama bize 15 gun dediler. Bugun 15. Gün.

Bu sabah randevum vardı sabah 9u 20 geçeye. Biz geldik basladik beklemeye. Cunku doktor hastanede degildi. Saat 10da geldi hastaneye.
Sabah 9da randevusu olan varsa onlarin halini dusunemiyorum. 10da geldi. Bi kac kisiden sonrada beni aldı. Icerideki hasta cikmadan beni aldığı icin eşimi içeri sokmadı.

Tarama sonuclarima göz gezdirdi. Bi sıkıntı yok dedi. Bi tarih verdi 3lü taramaya gel dedi. Bugün ultrasonla bakmicam dedi:sopa:

Bu nasil bi sorumsuzluktur. Hastaneye gec geldigi icin zaten sinirliydim. Bu bi kere olan bisey degil daha oncede gec geldigi olmuştu. Hadi onu geçtim ne demek ultrasonla bakmicam.

Ya Allah korusunda bebegime bisey olmus olabilir. Geriden geliyo veya ileriden gidiyo olabilir. Gelisiminde bi sıkıntı olabilir. Kalbinde veya baska bi yerinde bi problem olabilir. Sen o bebegin gelisimini kontrol etmek zorundasın.

Ben bi anne adayi olarak senin cagirdigin tarihte gelmisken ultasonda bebegimi gorup kalbini dinlemek isterim. Emin olun insan gorup dinleyince ici rahatliyo.

Ben bu doktoru sikayet etmeli miyim? Edersem nereye edebilirim. Hormonlarim sagolsun bi ara sinirden aglicak duruma geldim. Esimde sinirlendi kadına ama benim kadar degil. Yazip sinirimi atmak ve sizinle paylasmak istedim.

Son düzenleme:
Doktorun hastanede olmadıgından emin misiniz ? Serviste yada ameliyathanede yada acilde gibi.şikayetinizi edin tabi ki hakkınızı arayın ancak şiddeti destekleyici cümleler kurmayalım.
Siddeti asla desteklemiyorum. Sadece o kadar sinirlendim ki acaba bazilari hakli sebeptenmidir diye bile dusundum. O kadar sinirlendim yani. Sekreteri doktor gelmedi dedi bize. Kadinda bikmis sanirim biz doktora soylenirken hosuna gider gibi gulumsuyodu

Şikayetten bir şey çıkacağını sanmıyorum. Doktorun yöntemine müdahale etmezler herhalde. Ultrason talep ettiniz mi?
Rahat etmek için görmek istiyorsunuz anlıyorum ama ultrason olmazsa olmaz değil. Yurtdışında hamilelik takibinde bizimki gibi her ay ultrason olmuyor mesela.
Özele de gidiyormuşsunuz, orada görürsünüz miniğinizi. Kendinizi germeyin bu kadar. Hele doktoru dövmeye kalkmayın:)

Kadın doğum dr larında beklemek çok oluyor, çünkü doğum ların saati belli olmuyor ve acil de olabiliyor, gece 3 te 5 te pat diye cagirilabiliniyorlar.

Ultrason baktirmakta anne çok hevesli oluyor ama çok bakmakta iyi değil, avrupa ülkelerinde 4. Aya kadar bakmıyorlar hatta. Bizim millet çok meraklı u ltrasona girmeye, tamam gelisimiyle ilgili bilgi alınıyor ama bir çok zararı da var.

Takımınızı ödeme yaptırın en iyisi

Son cümlenize kadar sizi haklı bulmuşken şu anda şiddetle kınıyorum. Şiddetin hiçbir mantıklı gerekçesi olamaz. Yarın belkide evladınız Dr olacak, ve şu anda attığınız şiddet tohumları yüzünden ölümlü durumlara kadar gidebilir. Unutmayın yanlış dönüp dolaşıp bizi de vurur.
Medeni insanlar gibi Şikayetinizi gerekli yerlere yapın, mantıklı bir açıklama varsa alırsınız, yoksa zaten yaptırım uygulanır.

Bu ofkenizi doktora belirtmediniz mi? Devlet Hastanelerinden ne beklenir ki zaten ordaki doktorlar başından atma derdinde. Doktorunuzu değiştirin mümkünse özelde devam edin.
Ozeldeki doktordan cook memnunum. Ama oda dedi testlere bosuna burda para verme diye. Devlete git testlerini yaparlar orda bana sonuclari getirirsin dedi. Bende devlete duzenli geliyorum bu yuzden. Bide devletteki doktorlara sadece test icin gidince azarlayip yapmıyolar. Bi arkadasimin ablasinin 2li ve 3lusunu yapmamis burdaki hi doktor. Ozele gidip testler icin buraya geliyosun demis. Yapmamis.

Bende bu yuzden devlete geliyorum. 3Lu taramam kaldi bide seker yuklemesi ama gercekten biktim.

Daha once geldigimdede iceri girerken bi hamile kadin daha girdi. O doktorun takip ettigi bi gebeymis. Benimle girdi sira aldim ama bekleyemiyorum cok agrim var dedi. Doktor bugun acil hastalara ben bakmiyorum x doktoruna sira al dedi sok oldum. Ama devletteki butun doktorlar boyle:110:

Tarama testiniz iyi çıktığı için gerek görmemiş sanırım.siz icinizi ferah tutun.bakipta saçma bisey deyip bostan yere korku vereceğine bakmamasina belki de daha hayırlı olmustur.bide bunun bakıp bebeği alalım yok şunu yapalım bunu yapalım diye korkutan versiyonu var.

Son düzenleme:
Doktor acilde vs olabilir. Bir hastasinin acil bir durumu varsa. Bunun haricinde 14+2 haftalik bebegin kalp sesini cogu doktor dinletmez, gonderilen ses dalgasi bebeginizin kalbi icin zararli cunku. Fakt ultrasondan bakip anlar onlar, onu talep edebilirdiniz. Fakat kalp sesi dinlemek icin diretmeyin, zararli bebeginiz icin artik. Daha minikken dinlemissinizdir zaten.

Son cümlenize kadar sizi haklı bulmuşken şu anda şiddetle kınıyorum. Şiddetin hiçbir mantıklı gerekçesi olamaz. Yarın belkide evladınız Dr olacak, ve şu anda attığınız şiddet tohumları yüzünden ölümlü durumlara kadar gidebilir. Unutmayın yanlış dönüp dolaşıp bizi de vurur.
Medeni insanlar gibi Şikayetinizi gerekli yerlere yapın, mantıklı bir açıklama varsa alırsınız, yoksa zaten yaptırım uygulanır.
Siddeti desteklemiyorum kesinlikle. Sadece o kadar sinirlendim ki acaba bazilari haklimidir diye bile dusundum. Ne kadar sinirlendigimi belirtmek amacli yazdigim bi cumleydi. Haklisiniz

Belki acilden Doğum geldi doktor oraya gitti bilemezsiniz. Ve ayrıca doktorlar diyor ki her ay bebeğe 1 kere ultrasonla baktırın. Bende ikili test sonucumu almaya gittiğimde ultrasonla bakmadı 3lü ve 4lü içinde gün falan vermedi bence doktorun tavrı normal geldi.

Şikayetten bir şey çıkacağını sanmıyorum. Doktorun yöntemine müdahale etmezler herhalde. Ultrason talep ettiniz mi?
Rahat etmek için görmek istiyorsunuz anlıyorum ama ultrason olmazsa olmaz değil. Yurtdışında hamilelik takibinde bizimki gibi her ay ultrason olmuyor mesela.
Özele de gidiyormuşsunuz, orada görürsünüz miniğinizi. Kendinizi germeyin bu kadar. Hele doktoru dövmeye kalkmayın:)
Yuzum guldu suan. Insan buraya yazinca gercekten rahatliyo. Biliyorum 4 kere falan gidiyolar hastaneye. Agrim oluyodu sorucaktim sinirden onu bile unuttum. Agrilarim oldugu icin iyi mi bebegim diye merak ediyodum

Hemen konuya gireyim. Cok sinirliyim suan.

14+2 hamileyim. Bulundugum sehirdeki devlet hastanesine gidiyorum. En azindan testlerim yapılsın diye buraya geliyorum. 4 haftada birde ozeldeki bi doltora ikinci bi goz olsun diye gosteriyorum. 2 hafta once 2li tarama testimi yaptirdim. 10 gunde cikiyomus sonuclar aslinda ama bize 15 gun dediler. Bugun 15. Gün.

Bu sabah randevum vardı sabah 9u 20 geçeye. Biz geldik basladik beklemeye. Cunku doktor hastanede degildi. Saat 10da geldi hastaneye.
Sabah 9da randevusu olan varsa onlarin halini dusunemiyorum. 10da geldi. Bi kac kisiden sonrada beni aldı. Icerideki hasta cikmadan beni aldığı icin eşimi içeri sokmadı.

Tarama sonuclarima göz gezdirdi. Bi sıkıntı yok dedi. Bi tarih verdi 3lü taramaya gel dedi. Bugün ultrasonla bakmicam dedi:sopa:

Bu nasil bi sorumsuzluktur. Hastaneye gec geldigi icin zaten sinirliydim. Bu bi kere olan bisey degil daha oncede gec geldigi olmuştu. Hadi onu geçtim ne demek ultrasonla bakmicam.

Ya Allah korusunda bebegime bisey olmus olabilir. Geriden geliyo veya ileriden gidiyo olabilir. Gelisiminde bi sıkıntı olabilir. Kalbinde veya baska bi yerinde bi problem olabilir. Sen o bebegin gelisimini kontrol etmek zorundasın.

Ben bi anne adayi olarak senin cagirdigin tarihte gelmisken ultasonda bebegimi gorup kalbini dinlemek isterim. Emin olun insan gorup dinleyince ici rahatliyo.

Ben bu doktoru sikayet etmeli miyim? Edersem nereye edebilirim. Hormonlarim sagolsun bi ara sinirden aglicak duruma geldim. Esimde sinirlendi kadına ama benim kadar degil. Yazip sinirimi atmak ve sizinle paylasmak istedim.

Bugun doktor siddetlerinin bazilari hakli sebepten olabilir mi diye bile dusundum :KK12::KK67:

Ne kadar haklı olursanız olun SON CÜMLENİZ OLMAMIŞ.Şiddetin geçerli bir nedeni olamaz!
Devlet hastanelerinden maalesef verimli bir randıman beklemeyin .
Geçen mecbur kalıp gittim gitmez olaydım bekle bekle ağaç oldum ,yani.

Belki acilden Doğum geldi doktor oraya gitti bilemezsiniz. Ve ayrıca doktorlar diyor ki her ay bebeğe 1 kere ultrasonla baktırın. Bende ikili test sonucumu almaya gittiğimde ultrasonla bakmadı 3lü ve 4lü içinde gün falan vermedi bence doktorun tavrı normal geldi.
Sekreterine sordugumuzda bize keyfi gibi anlatti. Oyle bi durumda ameliyati var veya acil bi hastanin yaninda diyolar. Ama bize doktor henüz hastaneye gelmedi dedi

Ne kadar haklı olursanız olun SON CÜMLENİZ OLMAMIŞ.Şiddetin geçerli bir nedeni olamaz!
Devlet hastanelerinden maalesef verimli bir randıman beklemeyin .
Geçen mecbur kalıp gittim gitmez olaydım bekle bekle ağaç oldum ,yani.
Haklısınız. Bende gecerli i nedeni olabilecegini dusunmuyorum. Icimden oyle bi sorgulama yaptieicak kadar sinirlendim bunu belirtmeye calistim

Yuzum guldu suan. Insan buraya yazinca gercekten rahatliyo. Biliyorum 4 kere falan gidiyolar hastaneye. Agrim oluyodu sorucaktim sinirden onu bile unuttum. Agrilarim oldugu icin iyi mi bebegim diye merak ediyodum
İyidir merak etmeyin. Testi de sorunsuz çıkmış. İçinizi ferah tutun ki bebeğiniz de mutlu olsun.

Doktor acilde vs olabilir. Bir hastasinin acil bir durumu varsa. Bunun haricinde 14+2 haftalik bebegin kalp sesini cogu doktor dinletmez, gonderilen ses dalgasi bebeginizin kalbi icin zararli cunku. Fakt ultrasondan bakip anlar onlar, onu talep edebilirdiniz. Fakat kalp sesi dinlemek icin diretmeyin, zararli bebeginiz icin artik. Daha minikken dinlemissinizdir zaten.
Ultrasonla baksa kalp sesi icin diretmezdim. Sadece sorardim. Bi aciklama beklerdim. 2Li yarama icin ultrasonla baktiginda bize bi aciklama yapmadi ense kaliniligi olmasi herektigi gibi yada kotu gibi vs.

Back
X