kızçelerim hepiciğinize sabahın köründen Hayırlı Sabahlar

nasılsınız bakem canlarım
ben güne gayet enercik bi şekilde uyandım. karnım acıktı bile.
kızlar biliyor musunuz benim midem epeyce düzeldi Allaha şükür.. artık iştahım açılır gibi oldu hep gözümün önünde birşeyler uçuşuyor

yedikten sonra hazımsızlık oluyor ama olsun o kadar olur . o kusma hissi yok çok şükür.

daha kuzucuğum için hiç alışveriş yapmadık, eşimin bugün biraz işi var, işim bitince çıkalım masumumuza bişeyler balkalım dedi.. ne alacağımızı bilemeyiz dedim ama öylesine bi bakarız dedi.. bakalım ne var ne yok piyasada.
hayırlısıyla cinsiyetinide bi öğrenseydik ona göre talan ederdik mağazaları

beklicez artık elden gelen bişi yok
nar şekerim yuvaya dönmüşsün gııııııı havalandın geldin mi eyi ettin senden iyisi yok şekerim. ilk yaz açılımını yaptın bu sene leylek havadaydı galiba sen baktığında

ne ciciler aldın anlat bakalım .. kendi arabanızla mı gittiniz kuzum darısı bizceyizlerin başına artık evde dura dura küflendik Allah bugünümüzü aratmasın
ranacım öksürüğü atmışsın Allah bi daha vermesin canım doğuma kadar kolla kendini. sabah hava sıcakta olsa sen hırka filan al sokuver çantana ne olur ne olmaz hiç belli olmuyor hemen bulutlanıyor ortalık
şu baba meselesi benide hep üzmüştür babalar kızlarına hiç kıyamıyor.. şimdi sen doğum yapacaksın diye adamceyiz nasıl evham yapıyordur üstüne titriyor Allahın izniyel hayırlısıyla sen bi kurtul bak o zaman onlardaki neşeyi görr

bi torun sahibi olmak hayatlarını baştan inşa edecek canım. çok güzel günler geçireceksiniz inşallah.. hele ki kızın olacağı için babana daha büyük bi sevgi yumağı geliyor bakmaya doyamaz. ilk torunların kız olması Allahtan büyük bi lütuf.. bunu zamanla sende göreceksin canım
adacım o yoğunlukta yemedin içmedin mi güzelim sen nasıl 63 kiloya düşersin

biz senin döndüğün yollara yeni tırmanıyoruz şimdi.. ben 2 kilo almışım 62 oldum bile

artık iştahımda açıldı tutmayın beni

Allah başka dert keder vermesin herşey ağız tadıyla oluyor. kilo almakta bi nimet aslında

alperen emiyor değil mi, kilo verince sütün azaldı mı adacım .. sen antalyada mı oturuyorsun güzelim hep kardan bahsediyordun ben seni anadolu yada soğuk memleketlerdesin diye tahmin ediyorsum. narla konuştuklarınızı okuyunca şaşırdım

alpereni öp canım bizim için selam söyle sevde teyzesinden kulacığına
yıldızcım öncelikle doğum gününü bende tebrik ediyorum açıkcası nar söylemese haberimiz yok çok cahalım ben bu konularda .. Allah demirinle goncanla çok güzel mutlu hayırlı ömür versin canım... aile olmak çok üzel. helde oğlun seninle dertleşmeye başlasın o zaman kendini daha iyi hissedeceksin. babaları gibi oluyor çocuklar

hala kabızlık arada devam ediyormuş diyetlerde mi sökmedi kuzum yahu sende ne yiyeceğini bilemedin canım. hadi bari cumaya kadar neyse halin çıksın falin de, işe yaramıyorsa bırak recimi neyin. gömül peynirlere yavrum. özlemişsindir bile şöyle kaşarları tel peynirleri ezineleri neyin

sana yazarken bana bişeyler oluyor daha kalvaltıda yapmadım afyonumu patlatayımda geleyim ben en iyisi

öptüm hepiciğinizi kızçelerim