kızçelerim hepiciğinize sabahın köründen Hayırlı Sabahlar

nasılsınız bakem canlarım
ben güne gayet enercik bi şekilde uyandım. karnım acıktı bile.
kızlar biliyor musunuz benim midem epeyce düzeldi Allaha şükür.. artık iştahım açılır gibi oldu hep gözümün önünde birşeyler uçuşuyor

yedikten sonra hazımsızlık oluyor ama olsun o kadar olur . o kusma hissi yok çok şükür.

daha kuzucuğum için hiç alışveriş yapmadık, eşimin bugün biraz işi var, işim bitince çıkalım masumumuza bişeyler balkalım dedi.. ne alacağımızı bilemeyiz dedim ama öylesine bi bakarız dedi.. bakalım ne var ne yok piyasada.
hayırlısıyla cinsiyetinide bi öğrenseydik ona göre talan ederdik mağazaları

beklicez artık elden gelen bişi yok
yıldızcım öncelikle doğum gününü bende tebrik ediyorum açıkcası nar söylemese haberimiz yok çok cahalım ben bu konularda .. Allah demirinle goncanla çok güzel mutlu hayırlı ömür versin canım... aile olmak çok üzel. helde oğlun seninle dertleşmeye başlasın o zaman kendini daha iyi hissedeceksin. babaları gibi oluyor çocuklar

hala kabızlık arada devam ediyormuş diyetlerde mi sökmedi kuzum yahu sende ne yiyeceğini bilemedin canım. hadi bari cumaya kadar neyse halin çıksın falin de, işe yaramıyorsa bırak recimi neyin. gömül peynirlere yavrum. özlemişsindir bile şöyle kaşarları tel peynirleri ezineleri neyin

sana yazarken bana bişeyler oluyor daha kalvaltıda yapmadım afyonumu patlatayımda geleyim ben en iyisi

öptüm hepiciğinizi kızçelerim