Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ya ben anlamadım adaya noldu benmi okumamışım

esincim canım adanın migreni tutmuş çok başım ağrıyor diyordu inşallah geçmiştir ağrıları..

canım sen yine ortalığı misler gibi yapmışsın oh sendeki bu hamaratlık dostlar başına canım. okuyunca hevesim artıyor ama yapacak kadar güçlü hisetmiyorum kendimi. bugün evi süpürecektim ha şimdi ha sonra derken yarına bıraktım iyi etmişim dimi :27:
eymen dedesiyle oynamıştır yorulmuştur birazcık.. aile büyükleriyle arası nasıl canım düşkün mü onlara
bu arada ada yapınca benimde canım çekti sarımsaklı köfteden en yakın zamanda bende yapayım bari bebişim yesin acı acı :52:

kızçelerim hepiciğinize sabahın köründen Hayırlı Sabahlar :52:
nasılsınız bakem canlarım
ben güne gayet enercik bi şekilde uyandım. karnım acıktı bile.
kızlar biliyor musunuz benim midem epeyce düzeldi Allaha şükür.. artık iştahım açılır gibi oldu hep gözümün önünde birşeyler uçuşuyor :56:
yedikten sonra hazımsızlık oluyor ama olsun o kadar olur . o kusma hissi yok çok şükür. :34:
daha kuzucuğum için hiç alışveriş yapmadık, eşimin bugün biraz işi var, işim bitince çıkalım masumumuza bişeyler balkalım dedi.. ne alacağımızı bilemeyiz dedim ama öylesine bi bakarız dedi.. bakalım ne var ne yok piyasada.
hayırlısıyla cinsiyetinide bi öğrenseydik ona göre talan ederdik mağazaları :52: beklicez artık elden gelen bişi yok :31:

yıldızcım öncelikle doğum gününü bende tebrik ediyorum açıkcası nar söylemese haberimiz yok çok cahalım ben bu konularda .. Allah demirinle goncanla çok güzel mutlu hayırlı ömür versin canım... aile olmak çok üzel. helde oğlun seninle dertleşmeye başlasın o zaman kendini daha iyi hissedeceksin. babaları gibi oluyor çocuklar :27:
hala kabızlık arada devam ediyormuş diyetlerde mi sökmedi kuzum yahu sende ne yiyeceğini bilemedin canım. hadi bari cumaya kadar neyse halin çıksın falin de, işe yaramıyorsa bırak recimi neyin. gömül peynirlere yavrum. özlemişsindir bile şöyle kaşarları tel peynirleri ezineleri neyin :56:
sana yazarken bana bişeyler oluyor daha kalvaltıda yapmadım afyonumu patlatayımda geleyim ben en iyisi :52:
öptüm hepiciğinizi kızçelerim

saol canım benim..
sizde cici bakmaya gidicekmişsiniz ne güzel, bi de cinsiyeti öğren ohhh gönlünce alışveriş yaparsın hayatım.
kabızlık devam..walla normalde süt felen sevmem ama 3 hafta oldu , yasak olunca insan herşeyi yemek içmek istiyo, bitsin diyet süt içicem walla :DDD

Yıldızcım bu çiçekler senin için cancağızım :54:
Eki Görüntüle 399381

buda pastan yavrum bol bol ye sütün olsun :52:
Eki Görüntüle 399382

oyyyy kuzummm, çook teşekkür ederimmm, yiye içe şiştim wallaha hee :DDD ne de güzel görünüyo pasta:27::27:

ahh kuzum ya zordur kabızlık da inş. geçer, ben alperene armut püresi verince çok kolay yapıyor canım onu fark ettim sende denesen mi acaba , iyi gelir belki.

hemde ne zor hayatım yaa, fitile alışmasından korkuyorum walla, gözüünün içine bakıorum yapsun die.
armut veriodum ama bi yazı okudum dün vermicem sanırım. diğer tarafta paylaşırım okuyun sizde.. içim rahat etmedi walla

yıldızım faceden kutlamıştım birde burdan kutlayayım dedim kuzum, nice güzel yaşlara,

bitanem benim çok saol kuzummmm

selam canlarım ben geldim oğlum bir odada kayınbabam bir odada yatıyor bende temizliğimi bitirdim size koştum iyi kaynatmışsınızben kayıplardayken

yıldızcım geçmiş doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşları eşinle oğlunla sevdiklerinle ve bizlerle kutla inşl demirimizin kaka sorunu hala devam ediyor demek ama eskiye nazaran iyi sanırım en azından hem fitille yapmıyor arada kendide yapıyor benim yiğeniminde kaka sorunu var 3 4güne bir yapıyor ve afedersiniz böyle resmen taş bi çözüm bulamadık ona henüz geçe hafta rota virüsüne yakalandı hastanede yattı tahlil yapılacak fitille bile yapamadı lağma yaptılar allah yardımcıları olsun kuzucuklarımızın şükğrki bizde öyle sorun olmadı gayettte fazasıyla yapıyor:nazar:hele elma armut püresi vereyim kesin yapıyor darısı başınıza

saol esinim, hepimizin inş...kendi yapmasıda büyük başarı bizim için walla :) ama yine pazar fitil yaptık mecbur, hala yok maalesef :(

merhaba kızlar:3:

hoşgeldin yıldızcım:54:
neyseki biraz düzene girmissiniz inşallah daha da düzelir canım :34:
sağol yıldızcım biraz daha iyiyim allaha şükür:34:

hoşbulduk kuzummm. accık düzenliyiz bakalım, inş daha da iyi oluruz.

ya sana ne zamandır dicem hep unutuyom..senin dr ablamı da diyetisyene yolladıydı, o kadının takıntısı var ben sana diyim, tüm hastalarnı fit görmek istiyo kanımca :)))) ablamda çok bozulmuştu ama gitmişti Kİİİİ ööle çok bi kilosuda yoktu.. ben fil gibiydim ondan ziyade :D hiç takılma derim.. nerdeyse tüm hastalarını yolluyo diyetisyene.. tek sen değilsin bebişimmm, üzülme sakınn

herkese günaydın kızlar hayırlı sabahlar:3:

ayyy yıldızcım demek herkese bunu yapıyor:1: neyse bildiğim iyi oldu zaten gitmedim ama bu ayki kilo alımıma göre giderim belkide bielemedim yaa:44:

yıldızcım beğenmene sevindik bu arada kaç yaşında oldun sen gı de hele :1:
haklısın insana ne yasaksa o cazip geliyor . bak cuma geliverdi yarın 1 litrelik sütü daya kafana canım iç doya doya yarasın tosununa :27:
ben cinsiyeti çok merak ediyorum sen kaçıncı haftada öğrenmiştin bana biraz tüyo verin bakayım

adacım
esincim
ranacım
sizler kaçıncı haftada öğrenmiştiniz cinsiyetini

ranacım bende başladım kilo almaya su içsem yarayacak biliyorum ilk hamileliğimde normal besleniyorken bile tartıldıkça gözlerime inanamıyordum .. e napalım Allaha şükür ki bi hastalıktan almıyoruz..
gerekçemiz sağlam :52:

yıldızcım beğenmene sevindik bu arada kaç yaşında oldun sen gı de hele :1:
haklısın insana ne yasaksa o cazip geliyor . bak cuma geliverdi yarın 1 litrelik sütü daya kafana canım iç doya doya yarasın tosununa :27:
ben cinsiyeti çok merak ediyorum sen kaçıncı haftada öğrenmiştin bana biraz tüyo verin bakayım

adacım
esincim
ranacım
sizler kaçıncı haftada öğrenmiştiniz cinsiyetini

ranacım bende başladım kilo almaya su içsem yarayacak biliyorum ilk hamileliğimde normal besleniyorken bile tartıldıkça gözlerime inanamıyordum .. e napalım Allaha şükür ki bi hastalıktan almıyoruz..
gerekçemiz sağlam :52:

günaydın sevdecim :34:
bizim kız nazlı çıkıp göstermeyince bir yerlerini ben kesin olarak 18. haftada öğrendim canım
ama yıldız 11. haftada öğrenmişti yani seninkide mal meydanda diyip açıp bacaklarını gösterirse erken öğrenirsin ama bizimki gibi olursa birazcık bekliycen:1:

ayyy hiç sorma bahanemiz büyük:23:

bizim kız nazlı çıkıp göstermeyince bir yerlerini ben kesin olarak 18. haftada öğrendim canım
ama yıldız 11. haftada öğrenmişti yani seninkide mal meydanda diyip açıp bacaklarını gösterirse erken öğrenirsin ama bizimki gibi olursa birazcık bekliycen:1:

deme kız 11. haftada nasıl öğrenmişti :53:
ayy çok merak sardı şimdi beni
zaten ultrason karıncalı görünüyor nasıl görüyor doktorlar şaşıyorum ben. ..
acaba ne zaman gitsem doktor söyler mi ki :26:

18 haftaya kadar beklemesek bari bizde sizin gibi ranacım :52:

günaydın demeyi unutmuşum canım
hayırlı huzurlu mutlu bi gün olsun inşallah :3:

deme kız 11. haftada nasıl öğrenmişti :53:
ayy çok merak sardı şimdi beni
zaten ultrason karıncalı görünüyor nasıl görüyor doktorlar şaşıyorum ben. ..
acaba ne zaman gitsem doktor söyler mi ki :26:

18 haftaya kadar beklemesek bari bizde sizin gibi ranacım :52:

canım zaten yıldızın gittiği doktor cinsiyet konusunda uzmandı sanırım o yüzden de erken öğrendiler ama normalde 16. haftada kesin diyorlar
çünkü temmuz anneleri topiğinde bir sürü kişi erkenden öğrenmişti ama sonra çoğunun değişti o yüzden bir kere öğrenmek ve kesin öğrenmek en iyisi:34:

bu arada dün kayınpederim gene fenalaşmış tansiyonu 4 e düşmüş hemen ambulans falan gelmiş ilk müdahaleyi yapmışlar serum takmışlar falan akşam biraz daha iyiydi
fizik içinde randevu almışlar en geç 20 güne çağırıp orda yatıracaklarmış bakalım o zamana eşimin izni bitmiş olacak nasıl olacak :44:
dün akşamda babası eşime burda kal demiş sinirlendim bende:19: offf tek kalamıyorum eskiden kalırdım ama şimdi korkuyorum zaten dün akşamda karnıma kramp girdi eşimde zavallım benimle kaldı zaten yorgunduda bılıyorum oda gitmek istemiyordu ama işte :26:

canım zaten yıldızın gittiği doktor cinsiyet konusunda uzmandı sanırım o yüzden de erken öğrendiler ama normalde 16. haftada kesin diyorlar
çünkü temmuz anneleri topiğinde bir sürü kişi erkenden öğrenmişti ama sonra çoğunun değişti o yüzden bir kere öğrenmek ve kesin öğrenmek en iyisi:34:

demek öyle cinsiyet konusunda uzman doktor lazım
benim gitiğim nasıldır daha hiçbi fikrim yok..
bende 14. haftada mı gitsem diyordum ama yinede belli olmaz :44:

bu arada dün kayınpederim gene fenalaşmış tansiyonu 4 e düşmüş hemen ambulans falan gelmiş ilk müdahaleyi yapmışlar serum takmışlar falan akşam biraz daha iyiydi
fizik içinde randevu almışlar en geç 20 güne çağırıp orda yatıracaklarmış bakalım o zamana eşimin izni bitmiş olacak nasıl olacak :44:
dün akşamda babası eşime burda kal demiş sinirlendim bende:19: offf tek kalamıyorum eskiden kalırdım ama şimdi korkuyorum zaten dün akşamda karnıma kramp girdi eşimde zavallım benimle kaldı zaten yorgunduda bılıyorum oda gitmek istemiyordu ama işte :26:

niye öyle oldu acaba stres filan mı yapıyor kayınpederin ranacım
senin eşin tek oğul mu , evde kimler yaşıyor canım
can korkusuyla mı burda yatsın dediler acaba hani yine tansiyonuna bişey olurda panik yaparlar filan diye
ama sen tabikie korkarsın. gündüz değil ki bu sonuçta gece insan eşi evde olsa bile bazen tuvalete gitmeye bile korkuyor .. bak ne kadar sıkmışsın kendini karnına kramp girmiş aman dikkat et canım.. vücudumuz herşeye tepki veriyor

niye öyle oldu acaba stres filan mı yapıyor kayınpederin ranacım
senin eşin tek oğul mu , evde kimler yaşıyor canım
can korkusuyla mı burda yatsın dediler acaba hani yine tansiyonuna bişey olurda panik yaparlar filan diye
ama sen tabikie korkarsın. gündüz değil ki bu sonuçta gece insan eşi evde olsa bile bazen tuvalete gitmeye bile korkuyor .. bak ne kadar sıkmışsın kendini karnına kramp girmiş aman dikkat et canım.. vücudumuz herşeye tepki veriyor

canım eşim 4 kardeşler en küçükleri eşim 1 kız 3 erkek ama nedense bizimkinin üstüne kaldı herşey diğerlerinden ses çıkmayınca işten izin aldı şimdi evdeya ondan herhalde
diğerlerinin umrunda değil nerdeyse bende ona sinir oluyorum bu adamın tek çocugu bumu canım birazda onlarında düşünmeleri lazım sonuçta bende hamileyim yani
ne bileyim ya biraz böyle çekcez gibi :31:
bende dediğin gibi sinirlendiğim için kramp girdi herhalde karnıma:44:

canım eşim 4 kardeşler en küçükleri eşim 1 kız 3 erkek ama nedense bizimkinin üstüne kaldı herşey diğerlerinden ses çıkmayınca işten izin aldı şimdi evdeya ondan herhalde
diğerlerinin umrunda değil nerdeyse bende ona sinir oluyorum bu adamın tek çocugu bumu canım birazda onlarında düşünmeleri lazım sonuçta bende hamileyim yani
ne bileyim ya biraz böyle çekcez gibi :31:
bende dediğin gibi sinirlendiğim için kramp girdi herhalde karnıma:44:

evet canım insan kızar tabi bende acaba tek erkek eşin mi diye düşündüm,
peki eşin söylemez mi abilerine senin rahatsız olduğunu ve arada onların ilgilenmesi gerektiğini filan..
gerçi halden anlamayacak insana ne söylesen boş.. o da biliyordur huylarını da ondan sesini çıkaramıyordur ne yapsın goncan
sen eltilerine söylesen bu seferde kendini naza çekiyor derler şu insanların bi orta yolu yok ki :44:

slm kızlar bu topikte yeniyim aranıza alırsanız sevinirim benim 2 oğlum var bir de kız istiyorum Allah izin verirse 5 6 aydır çalışıyoruz ama olmuyor geçen adetimin ilk günü doktora gittim yumurta takibi yapalım dedim yaptık ilişkinin ertesi günü adetimin de 13 günü kontrole gittim yumurta çok güzel erken bile çatlamış dedi çalışmaya devam dedi yalnız 18. günü kasıklarımda ağrı olmaya başladı belim ara ara fena bi şeklilde ağrı yaptı gittim o gün doktora bi sorun yok dediyumurtalıklar çok güzel dedi ama olmuşmu olmamışmı hamilelik olmuşmu diye bişey demedi bende sormadım çok üsteliyorum diye düşünmesin diye ama kafama takıldı bugün 21. günüm yani adetime tam 5 gün var ve kasıklarıma ara ara hafif bir şekilde ağrı giriyor belim aynı şekil ve göğüs uçlarım acıyo resmen çok fazla değil ama acıdığını hissediyorum sizce hamileleik belirtisi olurmu olduysa doktorun 18. günü görmemesi normalmi fikir verirseniz sevinirim...

evet canım insan kızar tabi bende acaba tek erkek eşin mi diye düşündüm,
peki eşin söylemez mi abilerine senin rahatsız olduğunu ve arada onların ilgilenmesi gerektiğini filan..
gerçi halden anlamayacak insana ne söylesen boş.. o da biliyordur huylarını da ondan sesini çıkaramıyordur ne yapsın goncan
sen eltilerine söylesen bu seferde kendini naza çekiyor derler şu insanların bi orta yolu yok ki :44:

aynen canım o da söylemez öyle şeyleri onların düşünmelerini bekler ama onlarda düşünmez bu senfoni böyle sürer gider:26:
dua ediyorum adamcağız bir an evvel iyileşse bari diye :26:

slm kızlar bu topikte yeniyim aranıza alırsanız sevinirim benim 2 oğlum var bir de kız istiyorum Allah izin verirse 5 6 aydır çalışıyoruz ama olmuyor geçen adetimin ilk günü doktora gittim yumurta takibi yapalım dedim yaptık ilişkinin ertesi günü adetimin de 13 günü kontrole gittim yumurta çok güzel erken bile çatlamış dedi çalışmaya devam dedi yalnız 18. günü kasıklarımda ağrı olmaya başladı belim ara ara fena bi şeklilde ağrı yaptı gittim o gün doktora bi sorun yok dediyumurtalıklar çok güzel dedi ama olmuşmu olmamışmı hamilelik olmuşmu diye bişey demedi bende sormadım çok üsteliyorum diye düşünmesin diye ama kafama takıldı bugün 21. günüm yani adetime tam 5 gün var ve kasıklarıma ara ara hafif bir şekilde ağrı giriyor belim aynı şekil ve göğüs uçlarım acıyo resmen çok fazla değil ama acıdığını hissediyorum sizce hamileleik belirtisi olurmu olduysa doktorun 18. günü görmemesi normalmi fikir verirseniz sevinirim...

hoşgeldin inşallah bir an önce hayırla sağlıkla prensesine kavuşursun
söylediğn belirtiler hamilelik belirtilerine benziyor ama bazen vücudunuz bizi yanıltıyor o yüzden hayırlısıyla şu 5 günüde atlatıp öyle emin olabilirsin
doktorun görememesi çok normal çünki döllenme olsa bile zaten 1 haftada anca rahime yerleşebiliyor ve çok küçük olduğu için göremezdi.
5 haftalık hamilelerde bile kese anca görünebiliyor hatta vajinal ultrasonla..
madem yumurtan erken çatlamış istersen bi test al yap ama beklemen daha güzel olur varsa bile testte de çıkmayabilir :34:

Back
X