Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burda şakır şakır yağmur yağıyor kızlar.yağmur yağarken edilen dualar kabul olurmuş.hepimize dua ettim .inşallah kabul olur.esincim bilgisayarın kamerası varsa onunla çeksene.
esincim adanalı olduğun nasıl belli şalgam rengi demişsin:)))
slm kizlar nasilsiniz sizede danismak istedim ben dun aksam test yaptim erken gebelik testi ve golge gibi var gibide yok gibi de o sekil bi cizgi cikti acaba bu negatifmidir
evet canım size nasıl tarif edecem bilemedim şalgamın renginide hepiniz bilirsiniz diye düşündüm benzetme accık adanalı oldu
kırmızı baktım lohusa pijaması bide erkek ya mavide güzel olur dedim ama ikiside yoktu bide diyorki genelde kırmızı yapmıyolar nasıl lohusa pijaması kırmızısız olurmu dedim kendi kendime ona yakın şalgam renginde karar kıldım allahım hayırlı günlerde giymeyi nasip etsin inşl darısıda sizlere olsun
canım ikinci çizgi silikse hamilelik var diyolar ama erken olduğu için hcg hormonunun değeri düşük diye silik çıkıyordur adetine kaç gün var istersen yaın birdaha yap bizedehaber ver istiyosan inşl hamilesindir
burda şakır şakır yağmur yağıyor kızlar.yağmur yağarken edilen dualar kabul olurmuş.hepimize dua ettim .inşallah kabul olur.esincim bilgisayarın kamerası varsa onunla çeksene.
ayyy kızlar yazmışsınız yazmışsınız okumaktan bi hal oldum. tahminler doğru canlar hasta oldum. boğazım şişti sabah öksürükle beraber. gittim işe baktım olmıcak kafam düşüyo sağlık ocağına gitmek için çıktım. ama yolda bir de sağnak yağmura yakalanmıyımmı tabi bu arada ben gelene kadar öğle arası oldu eve geldim eşimde geldi o arada 1 de götürdü beni sağlık ocağına 3 gün rapor yazdı doktor. ama ilaç yazamadı tabi ateşin çıkarsa parol al dedi. burnum için serum verdi sprey gibi kullanmak için. bol bol sıvı tüket dedi. işte böyle canlar şimdide girdim battaniyenin altına uyuklıcam okadar uykum varki
adacımmm şükür iyiymiş bebişib doktor kilo almanı söylemiş ama kendi bünyeni zayıf gördü belki böyle fenalaşınca. sende saldır kuzum bundan güzel doktor tavsiyesi mi olurbu arada doktorunuz da fena yakalamış sizi
ama bak gözün açılıvermiş oğluşunun danslarını görünce:81:göbüş resmini heyecanla bekliyoruz akşama canım. salı test günü işallah allahım emeklerimizi hevesimizi boşa çıkarmaz adacım :18: ohh kurtulcan o uyuz patronundan sadece çalışmak için varız biz onlar için bizim başka bi hayatımız ailemiz yok sanki
yıldızcım rüyan hayırlara çıksın işallah bakalım miniğin bizi yanıltcakmı kız diyip duruyoruz amasenin midende bi problem çok şükür dimi canım pek öyle bir şikayette bulunmuyorsun maşallah
esincim bugün çalışkansın demek hemen gidip vermişsin tahlilleri. güzel çıksın hepsi işallah canım. güle güle kullan canım takımlarını da hayırlı güzel günlerde işallah
ranacımmm doğru tahmin şekerim hasta oldum çok bugün yağmuru da yedim işallah hemen toparlarım gözlerim yanıyo zaten çok. senin adetin bitti dimi canım
halevcim nasılsın kuzumm ne yuvarlanması top gibi olması küçücük dal gibi kızsın maşallah almazsın fazla merak etme sen alsan da bir kaç ay büyük duycan sonuçta sonra emzirerek hemen verirsin işallah. allahım bizlere de hayırlısıyla nasip etsin o günleri
asyacım gittimi şeker camlarrrrbüyük sözü dünlemezsen böyle olur kuzumm neyse boşver bende emeklilik hesaplıyorum devamlı hatta diyorum ki yaş vuruyo ya bize 31-32 sene sonra falan benim emekliliğim ayol okadar sene çalışamam ben diyorum eşime. 20 yıl çalışırım maaşa hak kazanmadan emekli olurum yaşı doldurana kadar bakarsın bana diyorum.
bu arada işallah bizde hamile kalalım da hemen dinletelim bebeğimize yasin çok isterim ben de direk rahatlatır bebeği gibime geliyo
![]()
doğru canım sadece doğum için giyeceksin o yüzden fazlasına gerek yok lohusa pijamasının ebdne kırmızı istedim kırmızı yok pek çıkarmıyolar kırımızı rengi dedi bene asıl olur lohusa deyince akla hemen kırmızı geliyor dedim ama malesef yoktu severim yoksa kırmızıyı ama bu renkte güzel oldu tenime yakıştıAllah dualarını kabul etsin bitanem Allah razı olsun.
Esincim logusa pijaması sadece tek parçadan mı oluyor, bana herkes 1 tane yeter diğerini normal al ama mutlaka düğmeli olsun bebek emzirmek için diyor. bence 1 tane logusa yeter doğumdan sonra onu giymeyeceksin ki zaten normal pijama giyeceksin ,ben 1 tane logusa pijaması almak istiyorum ama kırmızı , neden kırmızı yok artık dediler ki sana .Ama senin aldığın da güzel bi renk ,1 tanede normal gecelik almayı düşünüyorum, 1tane de olmazsa yedek pijama takımı. Bence 1 tane logusa yeter gibime geliyor tatlım.
Bi ara gebelik topiğindekiler yazmıştı neler lazım olduğunu onu bulursam yazayım bakarız hepimiz.
kızlar azcık şekerleme yapıyım ben gözlerim kapanıyo![]()
yıldızcım ablanın bebeğini sordumda geri cevap verdimmi hatırlamıyorum demek doktor emin olmayınca ablan istememiş söylemesini doğru emin olunca söylemesi daha iyi ben bile hala tereddütteyim tmm doktor lkendisi söyledi ama hadi değilse diye bekliyorum
bende daha bebeğime alışveriş yapmadım bi sonraki konturolümüzüde atlatalımda inşl ondan sonra başlarım dye düşünüyorum ama kendime şimdilik 2tane lohusa pijaması aldımbir güzelki bantlı felan hatta aldığım gün odamda giydim hemen eşim geldi beni öyle görünce bir hoşuna gittiki çok güzelmiş diyor aynı lohusa gibi olmuştum![]()
ayyy kızlar yazmışsınız yazmışsınız okumaktan bi hal oldum. tahminler doğru canlar hasta oldum. boğazım şişti sabah öksürükle beraber. gittim işe baktım olmıcak kafam düşüyo sağlık ocağına gitmek için çıktım. ama yolda bir de sağnak yağmura yakalanmıyımmı tabi bu arada ben gelene kadar öğle arası oldu eve geldim eşimde geldi o arada 1 de götürdü beni sağlık ocağına 3 gün rapor yazdı doktor. ama ilaç yazamadı tabi ateşin çıkarsa parol al dedi. burnum için serum verdi sprey gibi kullanmak için. bol bol sıvı tüket dedi. işte böyle canlar şimdide girdim battaniyenin altına uyuklıcam okadar uykum varki
ranacımmm doğru tahmin şekerim hasta oldum çok bugün yağmuru da yedim işallah hemen toparlarım gözlerim yanıyo zaten çok. senin adetin bitti dimi canım
![]()
doğru canım sadece doğum için giyeceksin o yüzden fazlasına gerek yok lohusa pijamasının ebdne kırmızı istedim kırmızı yok pek çıkarmıyolar kırımızı rengi dedi bene asıl olur lohusa deyince akla hemen kırmızı geliyor dedim ama malesef yoktu severim yoksa kırmızıyı ama bu renkte güzel oldu tenime yakıştı
canım benim aldığım lohusa pijaması 3parça belden genişletmeli altı üstü kolları lastikli önüne her iki taraftan parça geliyor gibi ve tokayle tutturulmuş ortası o gelen parçaların altındada göğüs hizasında 2tane boşluk var emzirmek için bide saç bantı var ama herkesin söylediği doğru düğmeli al aldığım diğer pijamada normal ve üsten düğmeli
ben gecelik düşünmüyorum çok ama çok gelenim gidenim olur benim rahat edemem gecelikle
o topikte yazılanları bulunca paylaş canım fikir ediniriz
olsun caım o renkte güzeldir, sanada yakışmış önemli değil, saç bandı da aynı renkmi kuşum, ben henüz detaylı bakmadım mağazalara havalar bi ısınsa öyle bakacağım. hakkaten millet ziyarete gelince biz ne giyeceğiz ki pijama ilemi duracağız,yoksa normal kıayetmi giyeceğiz ki:26: ay aradım bulamadım kuşum ya denk gelirse mutlaka paylaşırım, bi daha okurum diye de not almamıştım hiç.
Rana kuşum işlerin mi yoğun yine, gelmedin bayadır
olsun caım o renkte güzeldir, sanada yakışmış önemli değil, saç bandı da aynı renkmi kuşum, ben henüz detaylı bakmadım mağazalara havalar bi ısınsa öyle bakacağım. hakkaten millet ziyarete gelince biz ne giyeceğiz ki pijama ilemi duracağız,yoksa normal kıayetmi giyeceğiz ki:26: ay aradım bulamadım kuşum ya denk gelirse mutlaka paylaşırım, bi daha okurum diye de not almamıştım hiç.
Rana kuşum işlerin mi yoğun yine, gelmedin bayadır
halevcim nasılsın kuzumm ne yuvarlanması top gibi olması küçücük dal gibi kızsın maşallah almazsın fazla merak etme sen alsan da bir kaç ay büyük duycan sonuçta sonra emzirerek hemen verirsin işallah. allahım bizlere de hayırlısıyla nasip etsin o günleri