Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

slm kizlar nasilsiniz sizede danismak istedim ben dun aksam test yaptim erken gebelik testi ve golge gibi var gibide yok gibi de o sekil bi cizgi cikti acaba bu negatifmidir

burda şakır şakır yağmur yağıyor kızlar.yağmur yağarken edilen dualar kabul olurmuş.hepimize dua ettim .inşallah kabul olur.esincim bilgisayarın kamerası varsa onunla çeksene.

sağol canım allah kabul etsin
yok canım bilg kamerası yok

adacım şalgam rengi lohusa pijaması onu aldım pembe dediğimde lohusa pijaması onuda çok beğendim ama bir tane lohusa pijaması yeter diye düşünüp ötekini normal pijama aldım ( alt üst takım olanlardan) bide açık renk olunca kanama felanda olacak düşüncesiyle tercihimi şalgam renginden yanayaptım
tabi 2pijama yeterli olmayacak başka alacam ama acaba herzaman kullanabileceğim normal bir takımmı alsam yoksa birtanede daha lohusa pijaması alsammıki onu bilemedim siz ne dersiniz:26:

esincim adanalı olduğun nasıl belli şalgam rengi demişsin:)))
:52::52:evet canım size nasıl tarif edecem bilemedim şalgamın renginide hepiniz bilirsiniz diye düşündüm benzetme accık adanalı oldu:27:
kırmızı baktım lohusa pijaması bide erkek ya mavide güzel olur dedim ama ikiside yoktu bide diyorki genelde kırmızı yapmıyolar nasıl lohusa pijaması kırmızısız olurmu dedim kendi kendime ona yakın şalgam renginde karar kıldım allahım hayırlı günlerde giymeyi nasip etsin inşl darısıda sizlere olsun
slm kizlar nasilsiniz sizede danismak istedim ben dun aksam test yaptim erken gebelik testi ve golge gibi var gibide yok gibi de o sekil bi cizgi cikti acaba bu negatifmidir

canım ikinci çizgi silikse hamilelik var diyolar ama erken olduğu için hcg hormonunun değeri düşük diye silik çıkıyordur adetine kaç gün var istersen yaın birdaha yap bizedehaber ver istiyosan inşl hamilesindir

:52::52:evet canım size nasıl tarif edecem bilemedim şalgamın renginide hepiniz bilirsiniz diye düşündüm benzetme accık adanalı oldu:27:
kırmızı baktım lohusa pijaması bide erkek ya mavide güzel olur dedim ama ikiside yoktu bide diyorki genelde kırmızı yapmıyolar nasıl lohusa pijaması kırmızısız olurmu dedim kendi kendime ona yakın şalgam renginde karar kıldım allahım hayırlı günlerde giymeyi nasip etsin inşl darısıda sizlere olsun

canım ikinci çizgi silikse hamilelik var diyolar ama erken olduğu için hcg hormonunun değeri düşük diye silik çıkıyordur adetine kaç gün var istersen yaın birdaha yap bizedehaber ver istiyosan inşl hamilesindir

tskr ederim cvp icin cnm adetim buugn yarin ama erken gebelik testi yapmistim ben hayalet gibi cizgi var gibide yok gibide istee o yuzden kararsizim hafta sonu yien yapicam galiba

ayyy kızlar yazmışsınız yazmışsınız okumaktan bi hal oldum. tahminler doğru canlar hasta oldum. boğazım şişti sabah öksürükle beraber. gittim işe baktım olmıcak kafam düşüyo sağlık ocağına gitmek için çıktım. ama yolda bir de sağnak yağmura yakalanmıyımmı tabi bu arada ben gelene kadar öğle arası oldu eve geldim eşimde geldi o arada 1 de götürdü beni sağlık ocağına 3 gün rapor yazdı doktor. ama ilaç yazamadı tabi ateşin çıkarsa parol al dedi. burnum için serum verdi sprey gibi kullanmak için. bol bol sıvı tüket dedi. işte böyle canlar şimdide girdim battaniyenin altına uyuklıcam okadar uykum varki

adacımmm şükür iyiymiş bebişib doktor kilo almanı söylemiş ama kendi bünyeni zayıf gördü belki böyle fenalaşınca. sende saldır kuzum bundan güzel doktor tavsiyesi mi olur :9::56: bu arada doktorunuz da fena yakalamış sizi :32: ama bak gözün açılıvermiş oğluşunun danslarını görünce:81:göbüş resmini heyecanla bekliyoruz akşama canım. salı test günü işallah allahım emeklerimizi hevesimizi boşa çıkarmaz adacım :18: ohh kurtulcan o uyuz patronundan sadece çalışmak için varız biz onlar için bizim başka bi hayatımız ailemiz yok sanki :19:
yıldızcım rüyan hayırlara çıksın işallah bakalım miniğin bizi yanıltcakmı kız diyip duruyoruz ama :69: senin midende bi problem çok şükür dimi canım pek öyle bir şikayette bulunmuyorsun maşallah :nazar:
esincim bugün çalışkansın demek hemen gidip vermişsin tahlilleri. güzel çıksın hepsi işallah canım. güle güle kullan canım takımlarını da hayırlı güzel günlerde işallah:16:
ranacımmm doğru tahmin şekerim hasta oldum çok bugün yağmuru da yedim işallah hemen toparlarım gözlerim yanıyo zaten çok. senin adetin bitti dimi canım
halevcim nasılsın kuzumm ne yuvarlanması top gibi olması küçücük dal gibi kızsın maşallah almazsın fazla merak etme sen alsan da bir kaç ay büyük duycan sonuçta sonra emzirerek hemen verirsin işallah. allahım bizlere de hayırlısıyla nasip etsin o günleri
asyacım gittimi şeker camlarrrr :1: büyük sözü dünlemezsen böyle olur kuzumm neyse boşver bende emeklilik hesaplıyorum devamlı hatta diyorum ki yaş vuruyo ya bize 31-32 sene sonra falan benim emekliliğim ayol okadar sene çalışamam ben diyorum eşime. 20 yıl çalışırım maaşa hak kazanmadan emekli olurum yaşı doldurana kadar bakarsın bana diyorum. :9: bu arada işallah bizde hamile kalalım da hemen dinletelim bebeğimize yasin çok isterim ben de direk rahatlatır bebeği gibime geliyo :34:

burda şakır şakır yağmur yağıyor kızlar.yağmur yağarken edilen dualar kabul olurmuş.hepimize dua ettim .inşallah kabul olur.esincim bilgisayarın kamerası varsa onunla çeksene.

Allah dualarını kabul etsin bitanem Allah razı olsun.

Esincim logusa pijaması sadece tek parçadan mı oluyor, bana herkes 1 tane yeter diğerini normal al ama mutlaka düğmeli olsun bebek emzirmek için diyor. bence 1 tane logusa yeter doğumdan sonra onu giymeyeceksin ki zaten normal pijama giyeceksin ,ben 1 tane logusa pijaması almak istiyorum ama kırmızı , neden kırmızı yok artık dediler ki sana .Ama senin aldığın da güzel bi renk ,1 tanede normal gecelik almayı düşünüyorum, 1tane de olmazsa yedek pijama takımı. Bence 1 tane logusa yeter gibime geliyor tatlım.

Bi ara gebelik topiğindekiler yazmıştı neler lazım olduğunu onu bulursam yazayım bakarız hepimiz.

ayyy kızlar yazmışsınız yazmışsınız okumaktan bi hal oldum. tahminler doğru canlar hasta oldum. boğazım şişti sabah öksürükle beraber. gittim işe baktım olmıcak kafam düşüyo sağlık ocağına gitmek için çıktım. ama yolda bir de sağnak yağmura yakalanmıyımmı tabi bu arada ben gelene kadar öğle arası oldu eve geldim eşimde geldi o arada 1 de götürdü beni sağlık ocağına 3 gün rapor yazdı doktor. ama ilaç yazamadı tabi ateşin çıkarsa parol al dedi. burnum için serum verdi sprey gibi kullanmak için. bol bol sıvı tüket dedi. işte böyle canlar şimdide girdim battaniyenin altına uyuklıcam okadar uykum varki

adacımmm şükür iyiymiş bebişib doktor kilo almanı söylemiş ama kendi bünyeni zayıf gördü belki böyle fenalaşınca. sende saldır kuzum bundan güzel doktor tavsiyesi mi olur :9::56: bu arada doktorunuz da fena yakalamış sizi :32: ama bak gözün açılıvermiş oğluşunun danslarını görünce:81:göbüş resmini heyecanla bekliyoruz akşama canım. salı test günü işallah allahım emeklerimizi hevesimizi boşa çıkarmaz adacım :18: ohh kurtulcan o uyuz patronundan sadece çalışmak için varız biz onlar için bizim başka bi hayatımız ailemiz yok sanki :19:
yıldızcım rüyan hayırlara çıksın işallah bakalım miniğin bizi yanıltcakmı kız diyip duruyoruz ama :69: senin midende bi problem çok şükür dimi canım pek öyle bir şikayette bulunmuyorsun maşallah :nazar:
esincim bugün çalışkansın demek hemen gidip vermişsin tahlilleri. güzel çıksın hepsi işallah canım. güle güle kullan canım takımlarını da hayırlı güzel günlerde işallah:16:
ranacımmm doğru tahmin şekerim hasta oldum çok bugün yağmuru da yedim işallah hemen toparlarım gözlerim yanıyo zaten çok. senin adetin bitti dimi canım
halevcim nasılsın kuzumm ne yuvarlanması top gibi olması küçücük dal gibi kızsın maşallah almazsın fazla merak etme sen alsan da bir kaç ay büyük duycan sonuçta sonra emzirerek hemen verirsin işallah. allahım bizlere de hayırlısıyla nasip etsin o günleri
asyacım gittimi şeker camlarrrr :1: büyük sözü dünlemezsen böyle olur kuzumm neyse boşver bende emeklilik hesaplıyorum devamlı hatta diyorum ki yaş vuruyo ya bize 31-32 sene sonra falan benim emekliliğim ayol okadar sene çalışamam ben diyorum eşime. 20 yıl çalışırım maaşa hak kazanmadan emekli olurum yaşı doldurana kadar bakarsın bana diyorum. :9: bu arada işallah bizde hamile kalalım da hemen dinletelim bebeğimize yasin çok isterim ben de direk rahatlatır bebeği gibime geliyo :34:

ahh kuzum sende mi hasta oldun yaa aman çok dikkat et canım hemen toparlan inşalalh.Bol bol dinlen. Çok şükür paşamız iyi tatlm iyi olunca gidelim demiştim ama yine yaptı yapacağını:27: göbüş resmini ekleyeceğim tatlım tamam , ahh ahh sorma o kadar sene nasıl çalışır dimi, emekliliğin bi keyfi kalmazki şöyle genç emekli olsak da tadını çıkartsak dimi ya. sende dediğin gibi yap kuşum 20 yıl çalış gerisini eşine bırak o baksın sana.:1:

Allah dualarını kabul etsin bitanem Allah razı olsun.

Esincim logusa pijaması sadece tek parçadan mı oluyor, bana herkes 1 tane yeter diğerini normal al ama mutlaka düğmeli olsun bebek emzirmek için diyor. bence 1 tane logusa yeter doğumdan sonra onu giymeyeceksin ki zaten normal pijama giyeceksin ,ben 1 tane logusa pijaması almak istiyorum ama kırmızı , neden kırmızı yok artık dediler ki sana .Ama senin aldığın da güzel bi renk ,1 tanede normal gecelik almayı düşünüyorum, 1tane de olmazsa yedek pijama takımı. Bence 1 tane logusa yeter gibime geliyor tatlım.

Bi ara gebelik topiğindekiler yazmıştı neler lazım olduğunu onu bulursam yazayım bakarız hepimiz.
doğru canım sadece doğum için giyeceksin o yüzden fazlasına gerek yok lohusa pijamasının ebdne kırmızı istedim kırmızı yok pek çıkarmıyolar kırımızı rengi dedi bene asıl olur lohusa deyince akla hemen kırmızı geliyor dedim ama malesef yoktu severim yoksa kırmızıyı ama bu renkte güzel oldu tenime yakıştı
canım benim aldığım lohusa pijaması 3parça belden genişletmeli altı üstü kolları lastikli önüne her iki taraftan parça geliyor gibi ve tokayle tutturulmuş ortası o gelen parçaların altındada göğüs hizasında 2tane boşluk var emzirmek için bide saç bantı var ama herkesin söylediği doğru düğmeli al aldığım diğer pijamada normal ve üsten düğmeli
ben gecelik düşünmüyorum çok ama çok gelenim gidenim olur benim rahat edemem gecelikle
o topikte yazılanları bulunca paylaş canım fikir ediniriz
kızlar azcık şekerleme yapıyım ben gözlerim kapanıyo:5:

canım çok geçmiş olsun dün zaten öyle soğukta kalınca belliydi neyse dinlen ılık şeyler iç geçer inşl hemencecik ilaçta kullanamıyosun neyse bebişin gemiş olsunda kullanmasanda olur sana iyi uykular
aldım canım bi kaç ciciler allhım gzel günlerde giymeyi nasip etsin inşl

yıldızcım ablanın bebeğini sordumda geri cevap verdimmi hatırlamıyorum demek doktor emin olmayınca ablan istememiş söylemesini doğru emin olunca söylemesi daha iyi ben bile hala tereddütteyim tmm doktor lkendisi söyledi ama hadi değilse diye bekliyorum
bende daha bebeğime alışveriş yapmadım bi sonraki konturolümüzüde atlatalımda inşl ondan sonra başlarım dye düşünüyorum ama kendime şimdilik 2tane lohusa pijaması aldımbir güzelki bantlı felan hatta aldığım gün odamda giydim hemen eşim geldi beni öyle görünce bir hoşuna gittiki çok güzelmiş diyor aynı lohusa gibi olmuştum:1:

ayy gule gule kullan canım resmını koy dıyecektım bende ama fotograf makınası yokmus neyse alınca cekerrsın artık
ayyy kocısınde begenmıs :16:

canım allah razı olsun bızımde burda fena yagmur yağıoyyor bu arada sen bıraktın demı yuruyuslerı ?

:34:

canım ayy cok gecmıs olsun sekerım aman dıkkat et guzelım ohh 3 gun yat sonra bır bakmıssınkı test gunu gelmıs ayyy:52:
hadı yat dınlen sen guzelım

doğru canım sadece doğum için giyeceksin o yüzden fazlasına gerek yok lohusa pijamasının ebdne kırmızı istedim kırmızı yok pek çıkarmıyolar kırımızı rengi dedi bene asıl olur lohusa deyince akla hemen kırmızı geliyor dedim ama malesef yoktu severim yoksa kırmızıyı ama bu renkte güzel oldu tenime yakıştı
canım benim aldığım lohusa pijaması 3parça belden genişletmeli altı üstü kolları lastikli önüne her iki taraftan parça geliyor gibi ve tokayle tutturulmuş ortası o gelen parçaların altındada göğüs hizasında 2tane boşluk var emzirmek için bide saç bantı var ama herkesin söylediği doğru düğmeli al aldığım diğer pijamada normal ve üsten düğmeli
ben gecelik düşünmüyorum çok ama çok gelenim gidenim olur benim rahat edemem gecelikle
o topikte yazılanları bulunca paylaş canım fikir ediniriz

olsun caım o renkte güzeldir, sanada yakışmış önemli değil, saç bandı da aynı renkmi kuşum, ben henüz detaylı bakmadım mağazalara havalar bi ısınsa öyle bakacağım. hakkaten millet ziyarete gelince biz ne giyeceğiz ki pijama ilemi duracağız,yoksa normal kıayetmi giyeceğiz ki:26: ay aradım bulamadım kuşum ya denk gelirse mutlaka paylaşırım, bi daha okurum diye de not almamıştım hiç.

Rana kuşum işlerin mi yoğun yine, gelmedin bayadır

narcım yazmayı unutmusum adetımı sormussun bıttı canım bugun adetımın 9.gunu ılerleyen zamanlarda baslarız calısmaya ben de bu ay spor salonuna yazılacagım o yuzden ınsallah kafaya fazla takmam bu bekleyıs suresını zaten bu ayda olmazsa bılıyorsun rahım fılmı var ondan sonrada banada asılama :34:

olsun caım o renkte güzeldir, sanada yakışmış önemli değil, saç bandı da aynı renkmi kuşum, ben henüz detaylı bakmadım mağazalara havalar bi ısınsa öyle bakacağım. hakkaten millet ziyarete gelince biz ne giyeceğiz ki pijama ilemi duracağız,yoksa normal kıayetmi giyeceğiz ki:26: ay aradım bulamadım kuşum ya denk gelirse mutlaka paylaşırım, bi daha okurum diye de not almamıştım hiç.

evet canım yogun ya bırde yazmıssınız da yazmıssınız oku oku anca bıtırdım :1:
canım benım gıttıgım arkadaslarım genelde esınınde dedıgı gıbı boyle sık pıjamalar vardı ama dogumdan hemen sonra gıttıklerımde boyleydı bıraz daha toplaryınca kendını normal gıyınırsın hep pıjamayla olmaz herhalde o ankı ruh halıne baglı aım bosver ne gıymek ıstıyorsan onu gıy:34:

evet canım aynı renk pijamanın üzerindeki tokadan bandında kenarında var ama kırmızı bir bantta alacam diğer pijamalarım için kırmızıyı kullanırım diye düşündüm
tabi canım millet gelince pijamalı olacaz napcaz bide o halimizde ağır aziz hazırlanacakmıyız herkes bimiyormu halimizi hem pijamalarda doğum yapmışa benzeriz nazardanda yırtmış oluruz yoksa ne çabuk toparlanmışsın diyerek nazar ederler bize:1: ilk 1hafta giyeriz heralde
benim sürekli gittiğim mağazaydı canım gelinlik pjamalarımı geceliklerimi felanda ordan amıştım başka yerden almam ve beğeneceğimi bildiğimden direk gidip ordan alıp çıktım ben kırmızı buamadım inşl sen gönlüne göre kırmızı bulursun sevdim benimkinin rengini keşke kırmızı olsaydı demiyorum
ama havalar biraz daha ısınınca bulamamazlık felan olmaz dimi her sezon bulunurmu bilmiyorum

çok geçmiş olsun tatlım yedin soğuğu iyicene inşallah hemen atlatabilirsin canım dikkat et kendine bol bol vitaminli meyvelerden ye hadi yat dinlen bakem :54:

görcez kuzum temennim yuvarlanmamak:9:

Esincim aldıklarını güle güle giy tatlım şalgam rengine bayılırım çok güzeldir emin ki :34:

Ranacım demek spora başlayacaksın çok iyi olur gerçekten de inşallah o arada gelir senin miniğinde

Yıldızcım sana isim bulamadık bacım ya düşün düşün başım ağrıyacak:53:

kızlar arkadasım buna benzer bırsey almıstı lohusalığında krem rengıydı ama oyle kanama olur falan dıye dusunmeyın cunku nerdeyse bebek bezı gıbı bırseyler baglıyordu o yuzden gecme ıhtımalı yok bu renkde cok asıl duruyor ama ıste esnn dedıgı gıbı koyu renk olması daha ıyı aklın orda kalmaz resmı koyuyorum umarım cıkar fıkır olsun sızede

$Lohusa-Geceligi-Kislik__30959782_1.webp

Back
X