kızlar dün dr a gittim. adetimin 2. günüydü.
baktı şükürler olsun o kistim erimiş. dedi ki bu ay malesef tedaviye başlayamıyoruz. bayram tatili giriyor... bende dedim ki ama tatilin bittiği pazartesi günü benim 11. günüm olacak. yinede başlayamaz mıyız. o zaman başlayalım dedi.
bana 3. günü kullanmaya başlamam üzere klomen verdi bende bugün başladım.
ya arkadaşlar bi yandanda aklıma takılmıyor değil. benim yumurtala normaldi . yine klomen kullanınca çok aşırı olurlar mı acaba geçenki gibi. ama bu sefer 3. gün başladım. öncekinde 5. gün başlamıştım. arada ne gibi bi fark olur bilmiyorum.
ah hepinizde tatildesiniz. ben kimle konuşucam şimdi bu sıkıntılarımı.. kafam allak bullak.
tamam yumurtlamam vardı ama biliyorsunuz temmuzdan bu yana klomen kullanmadım. ama yinede olmadı. yani bu hapa insan bi vesile gözüylede bakıyor. tekrardan kist olur mu düşüncesi kafamda olsa bile, belkide hamile kalabilirim diye, aklıma gelen zrarları unutmaya çalışıyorum.
ne yapacağımı bilemez oldum. dr tüplerle ilgili bi olumsuzluk düşünmedi. çünkü yakın zamanda hamile kalıp düşük oldu ve tamamen kendiliğinden düştü. yani kürtaj olupta bi enfeksiyon kalmışmıdır diye bi ihtimal görünmüyor şimdilik Allaha şükürler olsun.
ya işte böyle canlar. bir fenayım ki sormayın