kızçelerim bugün uğrayamadım size.. ne var ne yok bakalım.. yolunda gitmeyen bişey yok hepinizi mutlu gördüm çok şükür
yıldızcım gızzzzz bide bana kasım analarına katılmışım diye sitem ediyorsun. demek zamanıda sende ordan bi tayfa edindin hee diş buğdayına mı geldi millet gız bacım
senin için önemliydi bunuda atlattın canım. artık sırada ne merasiminiz var bizde öğrenmiş oluyoruz böyle şeyleri yıldızcım.
bu arada geceleri hala tam uykuya karışamıyor demek. yahu koca adam oldu her türlü şeye aklı eriyor, dişini çıkardı yarın yürüyecek hiç bunları hesaba katmadan bebek gibi davranması yok mu, şaşıp kalıyoruz yani
ne güzelde anlatmışsın merak ettim resimleri
ya şu face işine bi türlü adapte olamadım kızlar arada hatırlatın bana face e girmemi. yoksa benim hiç aklıma gelmiyor. en son test resmimi yüklemek için girmiştim. şu rezilliğe bakın
kızlar ben hala nane mollayım.. bi süre iyi oluyorum sonra tansiyonum mu düşüyor ne oluyor bilmiyorum bana bi haller oluyor. o sırada ille yatmak istiyorum. uyumasamda gözlerimi kapatıp uzanıyorum.
yağ kokuları midemi kaldırıyor mutfakta bi iş yaparken balkonun kapısını iyice açıyorum taze hava istiyorum
evin her penceresini açmak geliyor içimden. havasız yerde boğuluyorum sanki içim bi tuhaf oluyor.
yinede tüm bunlara rağmen Allahıma sonsuz şükürler ediyorum sürekli. beni bu duygulara kavuşturduğu için![]()
kız insan aynı zaman hamile kaldıklarından çok şey öğrenio, gir sende sık sık takip et, hangi dönemde kaldıysan o forumu.. iyi oluyo kuzum. yaşadığın çok şeyi başkalarında da görüyosun.
sorma demir efendi hala uyumuo be sevdem.. ben ne edem nerelere gidem bilmiom

gruba video ekledim demirin, izleyin mutlaka :))
inş kolay bi hamileliğin olur kuzum.. ben çok rahat geçirdim bilion..çok yağlı şeyler yapmamaya bak bi süre, kendini şartlandırma midem bulanır mı die.