Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canımm... sanırım senın hamıle kalmak gıbı sorunun yok yane kalabılıyosun..
serklaj kesın yaptır..
ben dr umla konuşurum istersen yapabılır..
kızlar beşik için bu uyku setini buldum ama sizce çok mu pembe alıyorum gene ???
Eki Görüntüle 379137
sevdecim... nasılsın yeni annecik..nasıl geçiyor hamişlik???
nalancım sen yazmışsın ama ben cevap verememiştim bugün en son rananın mesajını görünce hemen ona yazıverdim çıktım..
benim hamileliğim yorgun ve bitkin devam ediyor Allaha şükürler olsun bugünleri çok bekledik şikayet etmiyorum sadece durumumu söylemek için yazıyorum canım.. midem çok hazımsız gibi sürekli huzursuzluk oluyor iki yastık koydum şimdiden öyle uyumaya çalışıyorum uykuya karışamıyorum, sürekli midem kabarıyor. elimi kolumu kaldıracak halim olmuyor. ille kafamı bi yere koyup öyle duruyorum..
senin diş tedavin bitmek üzereyse hemen doktor takibine girersin canım hiç zaman kaybetme bak aylar akıp gidiyor hiç değilse o da yeni bi heves olur
iş yerinde oturma şekliniz değişmiş bi çözüm bulabildin mi öyle mi devam edecek sürekli
inşallah miden düzene girer cnm benim...ne zorluklarla elde ediyoruz. yeterki gelsinler kucaklarımıza sağ salimde herşeye katlanmaya razıyız..evet canım bitmek üzere..başlııycam hemen sorma yaa zaman nasıl geçiyor anlamadım bile..akıp geçiyor dediğin gibi.. ya tutacağını bilsem şu ay giderim derim ama oda yok. ilk hamileliğim gibi bi kerede olmadı geçen ay biliyorsun olmusuz sonuçlandı ama biyandanda vardır bi hayır dedim dişlerimi halettim..bakalım artıkın inşallah Allah tekrardan hayırlı sağlıcakla onu kucağımdan ayırmamaksızın bebek nasip eder.. iş konusuna gelincede napıcam bilmiyorum.. sizin yazdıklarınız benim mailime düşüp bende ordan cevapla desem süper olur ya.. yokmuki böyle bişey yandık ya(( kalakaldım böyle. bugünde k.validemlerdeyiz bırakmadılar ordan girdim. yarın işede gidicem birasdan yatarım bende.. öpüyorum seni çokk kendinize dikkat edin ..Allaha emanet olun.. görüşmek üzere...
ranacım tercihlerin çok güzel olmuş bayıldım canım Allah güle güle mutlu günlerinizde kullanmayı nasib etsin
benim kızımında ona benzer yatağı var açık yeşil- krem karışımı.. biz onu kuracağız tekrardan epey ağır mobilya dediğin gibi 5 yaşına kadar yatabilecekler bebelerimiz
uyku setince çok güzel olacak canım.. madem onu beğendin pembe olsun. lilalarda güzel
yok ranacımm çok iyi yaa al tabi kızımıza pembe cicileri çok yakışır..iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah..
hadi bakalim hayirli olsum catlamis yumoslarin. devamida geliir de bi guzel dollenir insallahagrin zamanla gecer canim onu hic dusunme bile.iyi ki halveti erken yapmissiniz.bize dr 4 gun pes pese yapin demisti. sizde usenmeyin yapin bence. sansa birakmayin
. valla ben de seninkini cok merak ediyorum insallah guzel haberler veririz bu sayfada bizde sevinc cigliklari atariz
bunun gibi
![]()
selam canim..nasilsinnn ? sesin cikmadi hic merak etdim? durumlar nasil? sende kac gun gecti catlamadan sonra? bende 7gun gecti ama bel agrilarim basladi , adetimedee 10gun var daha..sence bu neye isaretdir? hamilelik belirtisi olamaz dimi "? sende varmi bi belirti falan ?![]()
merhaba cnm.ben pek iyi degilim. cok uzgunumadet oldum. yani tam olarak degil ama isaretleri geliyor acik pembe kahverengi seklinde bugun yarin baslar kirmizilar. cok moralim bozuk. butun gece uyuyamadim. basim agriyor cok.igneden 14 15 gun sonra adet olunuyormus ki benimde oyle oldu. 14.gun geldi yani dun. gelelim sanaa. belinin agrimasi tabiki hamilelik belirtisi olabilir cnm. ayni adet belirtilerini yasayabilirsin yeterki kirmizilar gelmesin. insallah sen hamis kalmissindir cnm. sana sevinelim barii.