uyuttum şimdide sürekli gidip bakıyorum Allah korusun kusarda bişey olur diye o yüzden çok hızlı okudum canlar atladığım bişey varsa hatırlatırmısınız yorum yaparım.
Narcım gelmişsin kuzum biraz stresliymişsin karışık durumlar çıkmış atamalarda sanırım , sıkma güzel canını herşey olacagına varır, ah kuzum eşinin ablası konuşsun demiş ama dediğin gibi derdi çeken bilir bende kimselere bahsedemiyordum , bi dr tavsiye etmişler iyiymiş sanırım dimi eşin mi gidecek önce.
Sevdecim senin mide de kendini belli ediyormuş kuzum ,inşallah çok zorlamaz seni, sürekli uyku halindesin dimi boşver kuzum evdesin nede olsa yat dinlen, sevdecim alıpta kullanmadığınız şeyler oldumu demişsin ya bi düşüneyim kuzum , cvp yazmaya odaklandım ya ,aklıma şuan gelmedi.
Ranacımcanım mobilya beşiğe karar vermişsiniz kuzum hayırlı olsun beğendiğiniz modelde çok güzelmiş çok cici ,bi sürü de şeyler almışsın ne zevkli dimi liste tıtup onları alması inş. giydiği zamanları da görürsün kuzum, şifonyer mi alacaksınız kuzum orasını tam anlamadım, biz alperen için dolap yaptırmıştık canım aynalı büyüyünce de kullanabileceği , güzel de oldu baya hazır dolaplardan bulamamıştık istediğimiz gibi, birde uyku seti almışsın ay pek güzelmiş oda ya pembiş pembiş, canım benim fikrimi de yazayım dedim, çok mavi şeyler almadık eşyada, uyku seti de renkli bişey sarı kuzular falan var hatta bi ara çekeyim resmini fikir olsun, birde ben BÜCHEN marka set almıştım şampuanı, sütü, yağı, banyo köpüğü falan çok memnunum ben çok da güzel kokuyor, bitkisel diye tercih etmiştim. Birde ne marka ıslak mendil aldım kuzum çok almasaydın her bez ve her ıslak mendil her bebeğe uygun olmuyor denedikçe ya değiştiriyorsun ya da devam ediyorsun kuzum, bizimkinin altı hala bazen kırmızı kalıyor mesela sürekli kremliyorum.
eşinde hissetmiş pıtpıtları ya ne kadar da sevinmiştir Rabim kucağınıza da almayı nasip etsin.
Esincim canım sen ve eymenimiz nasıl kuzum sıpacık sevdimi yürüteçi, bıcırık ya poposunu ısırmak lazım, canım bizimki de öyle ilk 3 ay hiç ağlamıyordu dr karşısında sonra susturabilene aşk olsun ,insanda akıl bırakmıyorlar dimi ağlayınca.
Marycim sende dersaneyi mi bıraktın neden hayır olsun bakalım.
Nalancım işyerinden giremiyormuşsun canım ya kötü olmuş ay otur otur insanın canı sıkılır , arada internete girip kafa dağıtmak da olur sonuçta . Diş işine ara mı verdin canım neden ne olduki
Yıldızcım gelmemişsin kuzum nasılsınız , resimlere bakamadım henüz ilk fırsatta bakacağım cnaım ne hazırlık ettin bahset bakalım bizlere fikir olsun.
Melikecim sen nasılsın pıtpıtlar hissedildi mi iyimi küçük bebeşimiz