kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için tşekkürler. galiba birkaç gün daha ben böyle devam edicem
ranacım cicileriniz gelmiş biraz hayal kırıklığı olmuş .. neler hissettiğini tahmin edebiliyorum canım. bazen elimizle bakıp aldığımız üünleri bile eve gelip açınca en ufak bi kusurunu görsek üzülüyoruz.
artık kısmetimizde bu varmış deyip kendini rahatlatmaktan başka elden gelen bişey yok canım aklını yorma herşey eskiyor insanın gözü alışıyor . güzellik bir an için gözüne görünüyor insanın.. sonrasında sıradanlaşacak zaten.
nar şekerim mayıs ayı senin ayın olacak inşallah. aslında bu ayı es geçmeni istemezdik ama zaten adetin başladı ilerledi bile o yüzden izinlisin bizden bu ay

şu diş hesabınız olmasaydı eşini affetmeyecektik bu ay onun üroloğa başlaması çok möhümdü ama güzelliğinize yatırım yaptığı için eniştemizin üstüne varmıyoruz. nede olsa gerekçesi sağlam

görümcen konusunda bende senle hemfikirim .. insanı yeri geliyor kocası anlamıyor, görümcen ne kadar anlayacak boşver Allasen.
melikecim tepikleriniz başlamış darısı bizlere inşallah.. isim seçiminizde güzel gerçi daha belli olmaz her an herşey değişebilir
esincim evet uyku halim devam ediyor.. kurduğun cümle çok hoşuma gitti demişsin ya ufaklık gelince yılların rahatlığını elinden alacak.. hakkatende öyle .. düşündürdün beni

eymenimiz nasıl canım aman sen çok dikkat et bak hastalık sardı hepimizi..
adacım çok geçmiş olsun güzelim alperene kıyamayız çokta hırpalamış bu sefer sende zorlanmışsın canım. Allah daha beterinden muhafaza etsin.. kilo kaybetmiş olsa bile geri alır keyfi yerinde olunca.
yeter ki siz iyi olun üzmeyin kendinizi canım..
yıldızcım için üzüldüm kızlar demir düzelememiş demek. inşallah güzel haberlerle gelir bize
mary yeni kararlar almışsın. evde sen zaten çalışıyordun önceden.. yine öyle devam edersin azmin elinden bişey kurtulmaz ..
sen neden test yapmıyorsun canım madem içinde şüpheler var boşuna bekleme. hem 5 gün süren adetinin 2 gün sürmesi hiç olağan değil. yap testini neyse halin çıksın meydana şekerim
bende bide öksürük başladı kızlar ciğerlerim kopuyor her öksürmemde hapşırmamda kasıklarımı tutuyorum çok fena sancı oluyor ne hallerdedir kimbilir yavrucuğum