Merhabalar, ben sağlıkçı indiriminden yararlanıyorum bir miktar fakat muayne ucreti normalde 175 tl diye biliyorum telefon ile de bilgi alırken sekreterler ücreti paylasıyor eger teyit etmek istersenizMerhaba hala gitmeye devam ediyorsanız muayene ücreti ne kadar acaba
Son muayene ucreti ne kadar bilginiz varmiben cenk askalli derim inanilmaz ilgilenir naiftir bilgilidir ve onbes gunde bir ucret odenir bir muayene birnkontrol ucreti 280 tl bilginiz olsun
Neriman hanımın özel muayenehanesi mi var? Doğumu nerede yaptiriyor ve ucretleri hakkinda bilgi alabildin mi acabaNeriman hanıma bugun gittim gercekten cok ilgili ve profesyonel bir yaklasımda bulundu, aklıma gelen gelmeyen herseye cevap verdi. İnsallah sonuna kadar da beraber devam ederiz hatta miniğimizin kalp atışını bile duyduk erken olmasına rağmen belki duyarız diye çabaladı ki duydukta, cok şükür.
Ücretler nasil peki dogum ve muayeneBen Medical park Rukiye gönüllüye gidiyorum çok memnunum
Ziya hoca özel muayanesi var bi süre gittim memnun kaldim ben ama aşırı kalabalıkBi tanıdığım Doruk hastanesi ziya çetin tavsiye etti ama gideniniz var mı
185 muayene doğumu sormadım ama bi arkadaş 4000 demişti o sormuş tam bilmiyorumÜcretler nasil peki dogum ve muayene
1,5 ayda çağırıyor zaten çok sık gitmiyorsunÜcretler nasil peki dogum ve muayene
Neriman hanımın özel muayenehanesi mi var? Doğumu nerede yaptiriyor ve ucretleri hakkinda bilgi alabildin mi acaba
tesekkur ederim bilgi icinEvet özel muaynehanesi var esentepe metronun orda, doğum icin tercih size bırakıyor ama tam teşekküllü hastanede yaptırmayı tercih ediyor medicana bu konuda uygun geliyor tam fiyat almadık fakat 5 ve 6 arası değişiyor
cok teşekkür ederim.185 muayene doğumu sormadım ama bi arkadaş 4000 demişti o sormuş tam bilmiyorum
suan devam etmiyor musunZiya hoca özel muayanesi var bi süre gittim memnun kaldim ben ama aşırı kalabalık
Hayır doc dr mehmet aral atalay a gittim daha memnun kaldımsuan devam etmiyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?