Doğuma Hazırlık Doktor Tavsiyesi Bursa

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben de Bursa'da doğal doğum yanlısı bayan bir doktor arıyorum. Medicana Esentepe Hastanesi'nde özel sağlık sigortam geçtiği için öncelik oralar önerilerinizi bekliyorum.

Ben 38 haftalik im esentepe hastanesi gönül doyran a gidiyorum. Suanlik memnunum. Gayet ilgili güven veren ve normal doğum yanlısı bir doktor. Inşallah doğumdan da memnun kalırım

Arkadaşlar merhaba ben de Bursa ya yeni taşındım Görükle tarafındayım 27 haftalik gebeyim ve kendime iyi bir doktor arıyorum. Bikac kisi buldum ancak ucretleri çok pahalı geldi haliyle dogum ucretleri de cok pahalı oluyor. Forumlarda Esentepe hastanesinin uygun oldugunu ilgili olduklarini soyluyorlar ama yavsiyelerinize gercekten fazlasiyla ihtiyacim var.

Neriman hanımın özel muayenehanesi mi var? Doğumu nerede yaptiriyor ve ucretleri hakkinda bilgi alabildin mi acaba

Ben Medical park Rukiye gönüllüye gidiyorum çok memnunum

Bi tanıdığım Doruk hastanesi ziya çetin tavsiye etti ama gideniniz var mı

Neriman hanımın özel muayenehanesi mi var? Doğumu nerede yaptiriyor ve ucretleri hakkinda bilgi alabildin mi acaba

Evet özel muaynehanesi var esentepe metronun orda, doğum icin tercih size bırakıyor ama tam teşekküllü hastanede yaptırmayı tercih ediyor medicana bu konuda uygun geliyor tam fiyat almadık fakat 5 ve 6 arası değişiyor

tesekkur ederim bilgi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…