Doktor Tavsiyesi cok Önemli!!!!!

xxGONOxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
67
0
98
Almanya
Arkadaslar ben 18.09. ameliyat olucam, fakat henüz cok kararsizim. Almanyada yasadigim icin doktorlari tek tek gezip bilgi alma sansim yok. Internettede önce ve sonra fotolarini kaldirmislar. O yüzden son sansim sizlersiniz. Özellikle burun ameliyati olan arkadaslara sesleniyorum. Varsa bana resimlerinizi gönderebilirmisiniz. Ve doktorunuzdan memnun kalip kalmadiginizi anlatirmisiniz??? Cok acil yardiminiza ihtiyacim var!!!!:Saruboceq:

canım buradada doktorlar öneriler bölümündede işine yarayacak bilgiler bulabilirsin,resimler&albümler e bakarsan herkese açık fotolarda var,bilgi almak istediğin arkadaşa yazıp bilgi alabilirsin,inşallah en doğru kararı verirsin.bu 18.09. tarihini neye göre belirledin ?

Doktorum Fatih Dagdelen. Bi kac akrabam burun ameliyati olmustu Dr. Fatih dagdelende onlarin tavsiyesiyle ameliyat olucam. Izinli oldugum icin sectim bu tarihi canim.

Doktorum Fatih Dagdelen. Bi kac akrabam burun ameliyati olmustu Dr. Fatih dagdelende onlarin tavsiyesiyle ameliyat olucam. Izinli oldugum icin sectim bu tarihi canim.

canim ben buruna baktim senin ama tam olarak neden ameliyat olmak istedini anlamadim...revizyon falanmi?...

Masummasal bu arada resimlerini gördüm cok güzel buruncun var (Masallah). Darisi benim basima diyorum. Acaba doktorun kimdi?

canim ben buruna baktim senin ama tam olarak neden ameliyat olmak istedini anlamadim...revizyon falanmi?...

O Fotoda pek belli olmuyor ama burnumda yamukluk var. Iki sene önce oglum oyuncak arabasiyla vurmustu burnuma o zamanlar belli olmuyordu ama zaman gectikce yamulmaya basladi. Almanyada bedava yapmak istiyorlar ama burdaki doktorlar biseye yaramiyo.

O Fotoda pek belli olmuyor ama burnumda yamukluk var. Iki sene önce oglum oyuncak arabasiyla vurmustu burnuma o zamanlar belli olmuyordu ama zaman gectikce yamulmaya basladi. Almanyada bedava yapmak istiyorlar ama burdaki doktorlar biseye yaramiyo.

evet almanyadaki doktorlar bi ise yaramio...üstüne para verseler bile yaptirmazdim almanyada bidaha...:)
bende ondan son ameliyatimi türkiyede yaptirmayi tercih ettim...

canım benimkide Fuat Yüksel
bende ekleyim seni arkadas listeme gor istersen fikir olur ...

rica ederim cnm önemli olan yardım edebilmek ...
biz ameliyat olacagımızda dogru duzgun ornekler gorememiştik onun kimse resim falan koymuyordu ...
bari sende bizim gibi olma :)

evet ben resim tariyordum burda hergün...:) ama malesef herkes koymuyor...

rica ederim cnm önemli olan yardım edebilmek ...
biz ameliyat olacagımızda dogru duzgun ornekler gorememiştik onun kimse resim falan koymuyordu ...
bari sende bizim gibi olma :)

Ewet sanirim bu konuda sansliyim, tabi sizin gibi yardima hazir olan arkadaslar odugu icin. Neyse ben artik uyumaya calisim.

Sizi kocaman kocaman öpüyorum.....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back
X