Doktor Tavsiyesi cok Önemli!!!!!

aynen vala canım tam 1,5 sene dolandım ama kimse koymuyordu ...
zaten son 6 ay içinde arttı burun ameliyatları ve koymaya basladılar :)

gono iyi geceler ...

i geceler gonox...:)
bende üye oldumdan ameliyata kadar hep resim pesinde kostum...:D
valla ikimiz doldurmusuz albümü...kaydirigubbakcemile3

kızlar ne güzel muhabetmiş,bende kimse yok diye kapattım gece okey oynadım nette,keşke kapatmasaymışım :)
gonox teşekkür ederim sanada canım,doktorum yakup avşar ve sonuçtan çok memnunum

Kızlar, özellikle özel muayenehanesi olan dr lara hemen güvenmeyin. Yıllardır burun ameliyatı olan biri olarak deneyimim bi hayli fazla . Önce bilinmesi gereken, ince ama kemerli burunda hemen hemen her doktor iyi bir sonuç çıkarıyor. Bu yüzden herkesin reklam yüzü bu tür burundur. Öyle binlerce tl vermenize hiç gerek yok. Çok başarılı üniversite hocaları var. Mutlaka onların görüşleri alınmalı. Özel doktorların "yaptım oldu" tavrına karşı yapabileceğiniz fazla bişey yok. Bu sebeple de karar vermeden önce çok iyi düşünün. Hele ki dr lardan biri piyasa fiyatlarının çok üstünde ücret istiyorsa ve vaatte sınır tanımıyorsa mutlaka sahtekardır. Gerçek doktor olumsuz yanları da anlatır. Güzel sanatlarla ilgileniyorum, heykel yapıyorum, diyenlere karşı da uyanık olun. Sizi ameliyat edene kadar bin takla atıp, ameliyattan sonra daha iyisi olamazdı derler. Bir daha üzülen bir estetik kurbanı olmaması dileğiyle...

Back
X