suan nasıl Bebeğinizin yemesiHaydi anneler
Suan iyi degil çünkü sanirim yine dis cikartiyor bende zorlamiyorum zorlayinca agliyor hic yemiyor emiyor biberondan bişeyler veriyorum ayran yada meyvesuyu gibisuan nasıl Bebeğinizin yemesi
Su falan hicbirsey istemiyor kasigi gördügu zaman agzini kitliyor zaten bende kiyamali çorbalara kahvaltisinda cevize baslamistim 1 2 gundur ki yeni bir geliyor onun acisiyla heralde ek gidaya gene ara verdik et suyu falan veriyorum yumurtayi omlet mi yapıp veriyorsun peki?ben kahvaltısına ceviz ekliyorum.Bir de kahvaltı verirken patates püresi var ya onu yapıp yumurtasını onun içine koyuyorum o zaman yumurtanın protein değerini açığa çıkarıyor.çorbalarını kemik veya et suyuyla yapabilirsin sulu şeyler yedirmeye gayret et.diş çıkarma döneminde öğürme hissi daha fazla oluyor bir de su ihtiyaçları artıyor
Anladim yarın bende denerim tsk ederimhayır haşlıyorum haşladığım yumurtayı ya sütle ya da suyla ,sulu bir hale getiriyorum
Agrisi mi var acabaaçkarnınapekmez ver benim kız da 10 aylık oda 6. aydan buyana 900gram aldı her şeye bakıldı normalçıktı benim ablamdoktor o söylemişti çocuğun ağrıyan bir yeri vrsa yedikleri ,içtikleri o ağrıyı dindrmek için kulanılırmış normalyani br de hrreketlendiler
Himm anladim canim senin isinde cok zor benimki yemiyor iste kasik asla almiyor oyun ile 1 2 kere 3. De oyunda da acmiyorTatlım diş çıkarıyor ya o da ağrı.Sen ona bol su içir .Kum dökme denilen şey bizim bildiğimiz manadaki değil korkma.Belli bir saatim yok ama bir düzenim var.Kalktıktan bir saat sonra kahvaltısını yaptırıyorum kusma olaymız olduğu için iyice eziyorum gerekirse blendırdan geçiriyorum. yumurta veriyorum peynirle karıştırıp.Yoğurt, Çorba bu tarz şeyler veriyorum bol bolz anne sütü vermeye çalışıyorum biz de emme biraz sıkıntılı uykuya geçerken emziriyorum o uyuduktan sonra sürekli emziriyorum eğer emememişse sağıp uykusunda biberonla veriyorum uyanıkken de sütümü kaşıkla veriyorum
Benimkide oyle 6. Ay asisindan sonra 3 gun ateslendi ondan sonrada istah falan yok sutumde azaldi goguslerim bos bosAy aay yemeyen çocuk çok zor.benim kizimda 15 aylık olacak 6. aydan itibaren ek gıdaya geçtim ve o zamandan beri hep zorla yiyor.zaten kilo alımı da 100 ya da 200. gr. Ayda.benimde hiç rahat degil içim. Üzülüyorum çok.
Bugday ruseymini bende duydum istabulda misin nerden aliyorsun canim? ceviz haric bende kahvaltiyi ayni sekilde veriyorum bi ara istahimiz iyiydi suan yine yok su bile icmiyor sanirim disleri azdi yineBen k.valtisinda bir yumurta haşlanmış, peynir. Tahin pekmez karşımı,bir ceviz, (1 yaşından itibaren) süt, zeytin, bebe bisküvi si karıştırıp veriyorum. Bir de günde bir kaşık bir ogunune buğday Ruşeym i ekliyorum mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?