Bebek Beslenmesi Doktor tavsiyesi ile ek gidalara ekledigimiz besinleri paylaşalim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Evet ist.deyim mmarketlerde bulunuyor.biz iki haftadır vitamin şurubuna başladık.pek bir fark göremiyorum ama bakalım zamanla işe yarar belki.
Hangi markette var ben bulamadım buralarda ya multivitamin bende veriyorum bu arada multivitamin verince d vitamin verilmiyor biliyorsun degil mi canim

Benim oglum 9 aylik dediklerinizin hepsini veriyorum ama ceviz hic vermedim 1 yas sonrasindami vermek gerek..inanin cok ozel seylerden yapmiyirum biz ne yersek baharatsiz yapip yediriyorum corba .pilav.yogurt.et.tavuk.balik.hepsini yiyo yavrucak ☺tabi emziriyorumda.tek problem gece uykusu cok uyaniyor
Masallah istahli cocuk cok güzel

Ben mahallemde ki bir markette buldum.bir de avm lerdeki büyük marketlerde de oluyor.d vitamin kullanmıyorum bayadır dok.bıraktırdı.bir de her gün bir öğününde mutlaka kıyma(et) olsun dedi doktor.meyve bir de...

Nutrigen üzüm çekirdeği ekstresi verdi dok.iştahını açar dedi.sizin kinin adı ne.memnun musun?

Ben mahallemde ki bir markette buldum.bir de avm lerdeki büyük marketlerde de oluyor.d vitamin kullanmıyorum bayadır dok.bıraktırdı.bir de her gün bir öğününde mutlaka kıyma(et) olsun dedi doktor.meyve bir de...
Kiyma hergun degil de haftada 3 4 veriyorum meyvede veriyorum bu arar trabzon hurmasi verdim bol bol mevs8mi geçmeden

Back
X