Doktor tavsiyesi

_cedric_

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
1.262
1.675
133
Konunun yeri burası mi bilmiyorum ama yoneticilerden ricam burası değilse de bir süre burda kalabilir mi ?
Sorun şu ki oğlum hasta oldu çok kötü oksuruyor burun akıntısı da var :( çok şükür ateşi yok. Bu arada henüz 5.5 aylık. Ankara da oturuyoruz ve Batikent medicalpark a gidiyoruz. Fakat şu anda kendi doktorumuz randevu veremiyor dolu olduğu için. Biz de yarın memlekete yola çıkıyoruz. Nolur nolmaz yola çıkmadan bir doktora götürmek istiyorum . Normalde doktorumuz uz. Dr. Engin Yurdakul . Doktorumuz dışında Onerebileceginiz bir doktor var mı bu hastane de. Acil cevap lazim cevaplara göre arayıp randevu alacağım.

bayağı dar bir konu olmuş yarın gidecekseniz herhangi birine götürün ... geçmiş olsun daha kuçuk burun aspiratörü ile temizleyin serum fizyolojik kullanabilirsiniz...

atesi yoksa cok korkma bence..surekli kontrol et..aksam fitil atabilirsin agrisi sizisi varsa..burun spreyiyle burnunu temizle..(kulak iltihabi filan olmasin diye) yasi cok kucuk hic birsey veremezsin oksurugu icin maalesef.
yolda terlememesine dikkat et, zaten yolda uyur muhtemelen. gerci kac saat yol bilmiyorum ama...

terlediklerinde cok usutuyorlar bu cocuklar bence..

Çocuğunuzun sorunu soğuk algınlığına benziyor.Sağlık ocağına aile hekiminize de götürseniz yardımcı olurlar zaten.Hemen hemen hastaneyle aynı ilacı verir zaten aile hekimi.

Çok teşekkür ederim cevaplariniz için . Burnunu sürekli aspiratorle temizliyorum. Rastgele bir doktordan randevu aldım artık. Normalde sağlık ocağı na gitsem de olur da yola çıkacağız 6 7 saatlik yol. Yolda birsey olursa diye tedirgin oldum. Babası gelecek saat 5te gideceğiz doktora inşallah.

Back
X