teşekkür ederim cevap içinkızardı evet ve çok yanıyo :uhm: ama çok korktum ilk kez böyle oldu yarın okula giderken de sürüp de mi çıkayım imexi? o fondöten gibi olan? bu kızarıklığın üstüne sürsem zarar verirmi acaba CADIARZU
evet doktorun söylediği gibi sürüyorum ama bide sabun aldırdı sebamed in .. OnunLa yıkıyorum sabah akşam fisfisfis peki bişey sorcam ne kadar zaman sonra dediğiniz gibi şahane olcak :Saruboceq:dr un nasıl ve ne zman süreceğini söylemiştir
kremliyken güneşe maruz kalınmayacağını biliyorum
bi de cildini temizlerken sadece su kulllan
ne sabun ne jel
kızarıklık uzunca bi zaman geçmeyecek.kızaracak ve sen kremi süreceksin sakın pes etme
sonuç şahane oluyor
çok kalın sürme kremi ince bi tabaka halinde sür
benimde çok yanmıştı zamanında aynen böyle oldu bende sürmedim çok pişmanımühühü şimdiye geçmişti :/
birazcık dayan..ince sür kremi gene devam ediyosa acı doktorunu ara sor belki baska krem verir :S
geçmiş olsun inşallah cabuk gecer
evet doktorun söylediği gibi sürüyorum ama bide sabun aldırdı sebamed in .. OnunLa yıkıyorum sabah akşam fisfisfis peki bişey sorcam ne kadar zaman sonra dediğiniz gibi şahane olcak :Saruboceq:
ayy acaba benimde öyle olurmu ki :sm_confused: ama şimdiye kadar hep biri geçip yenisi çıktı sivilcelerin pek umudum yok her yolu denedim ama size güveneyim hadi yerimseniben
o hapın ismi ne hatırlıyomusun ???
hmm sağol ilgin için :) kullanmak için sormadım sadece meraktı da eğer zor olucaksa uğraşmayınyok hatırlamıyorum
ama bikaç gün içinde öğrenir yazarım buraya
ve istersen sebamed sabunu kullanma
öyle bi dene yani sadece su ile temizle cildini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?