Yok şimdi bile agrimiyor Allah var şuan hatta rahatım ama işlem sırasında dediği laflar duyduğum acı. Uyuşmadığı halde kapıda insanlar bekliyor diye dişlerimi çekmeye başladı ellerim titredi baygınlık geçirecektim gözlerim karardı resmmen sonra biraz ara verdi fenalaştım diye ama çok sinirliydi adamGeçen gün bende yasadım aynısını. Nutkum tutulmuştu korkudan acıdan. O anı sadece doğum yaparken yasamıştım. Ama doktor azarlayamadı. Çünkü arapça konusuyordu hiç bişey anlamadım. 1 hafta sonra çok çok iyi oldum. Hiç acımadı çektiği yer.
Normalde diş çekiminden sonra daha kötü olur benim için
Artık hep ona gidecem adam işi biliyo
1 hafta sabredersen bişeycik kalmıyo
aynen bende öyle oldum. Tamam dedim ölcem herhalde. Çocugu felan kocama emanet ettim iyi bak diye.Yok şimdi bile agrimiyor Allah var şuan hatta rahatım ama işlem sırasında dediği laflar duyduğum acı. Uyuşmadığı halde kapıda insanlar bekliyor diye dişlerimi çekmeye başladı ellerim titredi baygınlık geçirecektim gözlerim karardı resmmen sonra biraz ara verdi fenalaştım diye ama çok sinirliydi adam
Konuşamadım ki elim ayağıma dolaştı bide yarıda birakcam deyince susmaya çalıştım ama yemin ediyorum bu acıyı doğumda yaşamamıştım.aynen bende öyle oldum. Tamam dedim ölcem herhalde. Çocugu felan kocama emanet ettim iyi bak diye.
Klasik devlet doktoru çoğu böyle. Yılmış adamlar artık. Fakültede çektirmiştim 20 lik dişimi. Kadın mükemmeldi 5 sn felan sürdü. Ama seninki gömülüymüş. Sıkıntılı olması normal.
Sende onu azarlasaydınben bazen azarlıyorum
Diplomasını gördünüz mü bu Arapça konuşan doktorun? Kafalarına göre canlarının istediği her yere merdiven altı klinik kuruyorlar çünkü.Geçen gün bende yasadım aynısını. Nutkum tutulmuştu korkudan acıdan. O anı sadece doğum yaparken yasamıştım. Ama doktor azarlayamadı. Çünkü arapça konusuyordu hiç bişey anlamadım. 1 hafta sonra çok çok iyi oldum. Hiç acımadı çektiği yer.
Normalde diş çekiminden sonra daha kötü olur benim için
Artık hep ona gidecem adam işi biliyo
1 hafta sabredersen bişeycik kalmıyo
Yoktu ki zaten çok uyguna çekiyordu. Fakirliğin gözü kör olsunDiplomasını gördünüz mü bu Arapça konuşan doktorun? Kafalarına göre canlarının istediği her yere merdiven altı klinik kuruyorlar çünkü.
Ben basar giderdim herhalde. Sen yine durmuşsun okadar kötü hissetmene ragmen. İnşallah daha iyi olursunKonuşamadım ki elim ayağıma dolaştı bide yarıda birakcam deyince susmaya çalıştım ama yemin ediyorum bu acıyı doğumda yaşamamıştım.
Sıkıntı olması normal değil aslında. Bir ay önce yarı gömülü dişimi özelde aldirdim ne ameliyat esnasında ne sonrasında ağrı kesiciye bile ihtiyaç duymadım...doktor var doktor varaynen bende öyle oldum. Tamam dedim ölcem herhalde. Çocugu felan kocama emanet ettim iyi bak diye.
Klasik devlet doktoru çoğu böyle. Yılmış adamlar artık. Fakültede çektirmiştim 20 lik dişimi. Kadın mükemmeldi 5 sn felan sürdü. Ama seninki gömülüymüş. Sıkıntılı olması normal.
Sende onu azarlasaydınben bazen azarlıyorum
diploması olmayan birine (!) gidip çok tecrübeliydi hep ona gidicem diye övünüp tavsiye mi veriyosunuz ben mi yanlış anlıyorumYoktu ki zaten çok uyguna çekiyordu. Fakirliğin gözü kör olsun
Diş hassas bi konu bazı diş zorlarken bazı diş kolay atlatılıyor. Doktorda önemli haklısınız.Sıkıntı olması normal değil aslında. Bir ay önce yarı gömülü dişimi özelde aldirdim ne ameliyat esnasında ne sonrasında ağrı kesiciye bile ihtiyaç duymadım...doktor var doktor var
Konu sahibi hicbirsey cikmasa bile şikayet etmenizi öneririm..bende çok uzun yıllar önce sskda diş kist ameliyatı olmuştum hicbirsey hissetmemistim. Dr çok önemli gercekten
Yok kız doğru anladın. Normalde Diş çektirdikten sonra Allah belamı verir. 3 günde orası ağrır. Bunda hiç öyle bişey olmadı. Ağrı kesici bile içmedim.diploması olmayan birine (!) gidip çok tecrübeliydi hep ona gidicem diye övünüp tavsiye mi veriyosunuz ben mi yanlış anlıyorum
çok geçmiş olsun ne diyimYok kız doğru anladın. Normalde Diş çektirdikten sonra Allah belamı verir. 3 günde orası ağrır. Bunda hiç öyle bişey olmadı. Ağrı kesici bile içmedim.
Yok hiç sigara içmiyorum haklısınızsigara mı kullanıyorsunuz? belki ondan dolayı uyuşmamıştır kolayca
ben de çok çektim diş ağrısından. 2 defa iğne vurdu doktorum ilk seferinde uyuşmadığı için. sonrasında uyuşsa da tabii ki çekerken hissettim. süt dişi değil erişkin dişlerimiz tabii köklü olduğu için daha zor çekiliyor. şimdilik ağrınız acınız yoksa buna odaklanın. atlattınız bitti gitti. allah korusun uğraştırmamız devamında böyle düşünün. içiniz rahat etmiyorsa doktor hakkında şikayette bulunun bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?