• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor Travması

Tek sıkıntı uyuşmamasiydi ben sezeryan da da uyuşmamistim 2 kez vurmuşlardı iğneyi 😪 yoksa geri kalan temiz ve hızlıydı ama uyuşmadığı için adam da inanmadığı için bunları yaşandı 🤕
Sizin o zaman anestezilerle ilgili sıkıntınız var. Her operasyon öncesinde hekime bildirmeniz lazım. Şu anda hatırlamıyorum ama benim de bir sıradaki dişimi uyuştururlarken sıkıntı oluyor. Ben diş hekimine söyleyince daha farklı yere enjeksiyon yapıyor veya dozu arttırıyor.

Sizin o zaman anestezilerle ilgili sıkıntınız var. Her operasyon öncesinde hekime bildirmeniz lazım. Şu anda hatırlamıyorum ama benim de bir sıradaki dişimi uyuştururlarken sıkıntı oluyor. Ben diş hekimine söyleyince daha farklı yere enjeksiyon yapıyor veya dozu arttırıyor.
Bende diş çektirmek için gittiğimde diş hekimi antibiyotik hap yazmıştı çekim olmadı iltihap var diye fakat onun verdiği antibiyotik bana hiç fayda sağlamadı ertesi hafta jinekoloji gitmiştim o da antibiyotik vermeden değişik antibiyotik hangisi fayda ediyor diye önce labatuara gönderdi en iyi marka Bayer olan dı o bütün vücudumda iltihapları sökmüştü dişçiye de dedim senin verdiğin benim iltihap iyileştirmeyi dedim o da hangisi içti deyince o markayı söyledim ona yoksa iltihap geçmese dişim çekilmezdi ama tabi bu yirmilik diş değil di

hangisi fayda ediyor diye önce labatuara gönderd
Olması gereken bu da genelde uğraşmak istemiyorlar. Bir de hastalar sonuç çıkana kadar beklemek istemez. Hemen ilaç yazmadı diye olay çıkaranlar var.

Ben tek sezeryanla basima geldi diye düşünmüştüm ama ilk kez böyle bişey yaşadım meğer genel olarak varmış demekki haklısınız

Uyusmadıgı halde neden oturmaya devam ettiniz ki, uyusmadıysa doktor da inanmiyorsa kalkar giderdim ben.
Uyustuguna ikna etti sen anlamıyorsun aslında tüm ağzın uyuşuk bu sadece baskı dedi ama asla değildi dişim yarıya kadar çıkınca da kalkamadım zaten ağzım dilim bağlandı gözüm karardi dediğim gibi doğumda yaşamadım bu korkuyu 🤕

Back
X