• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor Travması

Anlattığınız kadarıyla dişlerinizin uyuştuğunu düşünüyorum. Çekimleriniz uzun sürmüş. Yani zor çekimler. O sıra hissettikleriniz evet gerçek ama baskı ağrısı ki bazı zor çekimlerde fazlasıyla oluyor.

Eğer hekiminiz anlayışla yaklaşsa ve sizi rahatlatarak ilerlese aynı ağrıları hissederdiniz ancak böyle travma olmazdı. O anki psikolojinizi anlıyorum. Dişin uyuşmadığını düşünmek buna rağmen sizi azarlayan ve işleme devam eden hekim evet kötü bir anı olmuş. Ama yine diyorum. Sonuç olarak başarılı bir işlem olmuş ki bu en önemlisi. Tekrar geçmiş olsun.
Evet Allah'ıma şükür sonuç iyi yani umarım öyledir temiz iş yaptı ama keşke biraz daha sakin olsaydı bir ara esarbima falan kafayı taktı 🤭 gerçekten çok sinirlendi stres oldu ben ahlayup pufladikca ama geçti. Teşekkürler 🌺

Ben var ya kac yasindan sonra dolgu degisikligi yapilirken birden o uyusturucu yuzunden tansyonum dustu, kalp carpinti basladi filan disci fobisi olustu bendede😐

Allah o disciyi bildigi gibi yapsin ne demek yarim birakirim
Filan… ulan bu dr lari begenmeyincede gel kendin otur yap diyolar. Keske boyleleride dr olmasa.. rezil insan.

Bence bu dr u sikayet et.. o an caninla
Ugrasiyorsun birde dirdir
Etmis tepende

Ben var ya kac yasindan sonra dolgu degisikligi yapilirken birden o uyusturucu yuzunden tansyonum dustu, kalp carpinti basladi filan disci fobisi olustu bendede😐

Allah o disciyi bildigi gibi yapsin ne demek yarim birakirim
Filan… ulan bu dr lari begenmeyincede gel kendin otur yap diyolar. Keske boyleleride dr olmasa.. rezil insan.

Bence bu dr u sikayet et.. o an caninla
Ugrasiyorsun birde dirdir
Etmis tepende
Birde sağlık yani stresli.olabilir anlıyorum ama bunu hastadan çıkarması çok yanlışti gerçekten hayatmin en zor 40.dakikasini yaşattı bana 🤕

Bende işlem sırası çok acı çektim ama eve gidince 1 gram ağrı yaşamadım açıkçası
bu da çok iyi bişey.5 gün sadece sıvı beslenme ve damardan ağrı kesici olmuştum anestezi etkisi geçince.Yanağın şişmesi de cabası

Birde sağlık yani stresli.olabilir anlıyorum ama bunu hastadan çıkarması çok yanlışti gerçekten hayatmin en zor 40.dakikasini yaşattı bana 🤕
Bende geriliyordum eskiden birde dolgu yaptirirdim uyusturucu igne olmadan😐😂 ne it canliymisiz gencligimizde.. bende kendimi
O kadar kastim ki bir defadinda disci ama boyle isimi yapamiyorum demisti.. sonra tabii daha sakin durmaya calistim, o an o fircaya ihtiyacim vardi… ama sizee durum cok baska olmus ne yazik ki..

Benimde ilkti insaAllah son olur 😓 2 yirmilik bide köklü bir azı adam.az kalsın dovecekti bide yanind genç bir hemşire var ona hava atıyor güya ya ben sizle napcam diyerekten ay hatırladıkça deliriyorum 😵‍💫
Tamam çok insan görüyolar çeşit çeşit, ve işleri zor anlıyorum da tatlı dille söylemek zor mu? Bizlerde her çeşit insanla uğraşıyoruz ama öyle durumu anlatmadan azarlamak falan. Yani bizde can taşıyoruz robot değiliz. Hekimlerin en büyük hatası ruhu düşünmeden bedeni tedavi etmek diye bi söz vardı. Allah eksiklerini göstermesin ama yolumuzda düşmesin ne diyelim :)

Arkadaşlar.su saat oldu uyuyamıyorum. Sayın diş doktoru dün 2 yirmilik.birde azı dişi çekti çok köklü olduğu için çok zordu ama asıl konu bana defalarca uyuşturucu iğne vurdu ve uyuşmadm dedikçe operasyona girişti o kadar canım yandı ki hayatımın en kötü gününü yaşattı bide durmadan kızdı bunlar yaşanacak kolay değil diye acıyla ses çıkarıyorum çıkarma şu sesleri diyor . Senmi tuhafsin benmi diyor hem fiziksel hem.piskolojik şiddete maruz kaldım zaten ağzımın bir kısmı uyuşuk konuşamıyor sadece ağlıyordum. bide tehtit etti bak birakcam şimdi yarıda diye . Sürekli beynimde o.sesler var öyle çok canı tatlı biri değilim ama doğru düzgün uyuşmadan diş çekimi nedir ya birde en zor yirmilikler 😪 çekim.bitince de tatlı tatlı konuşuyor benle dalga geçer gibi kökleri almak için damagi kesmek zorunda kaldı şuan ağzımda dikişler var artık acı duymuyorum ama duyduğum.laflari bilseydim kesinlikle özelde olurdum . Devlette oldum.randevu bulunca çene cerrahiydi.doktor birde tecrübeli aslında ama malasef bana hayatımın travmasini yaşattı . 😪
Geçmiş olsun keşke özele gitseymişsin
Ben kızımı özelde çektirdim üst diş için 1500 tl para alt için 600 verdim ve bu 5 yıl öncesiydi hiç dikiş atılmadı dişçi diplomasını Amerika dan almış diş çekim öncesi kızımı masaj koltuğunu oturtdu strese girmesin diye Amerika'daki uygulama öyleymiş birde çekimden sonra iki tane soğutulmuş ped verdi şişkinlik yapmasın diye

Ya bu diş işi neden bu kadar pahalı? Devlet hastaneleri berbat zaten her işlem uygulanmıyor. Özelde bir dolgu bile dünya para kaldı ki dişçiye gidince bir dolguyla kurtulamıyorsunuz. Ülkemizde herkes sarı dişlerle gezdiği için diş sağlıktan sayılmıyor herhalde lüks kategorisine giriyor.

Geçmiş olsun keşke özele gitseymişsin
Ben kızımı özelde çektirdim üst diş için 1500 tl para alt için 600 verdim ve bu 5 yıl öncesiydi hiç dikiş atılmadı dişçi diplomasını Amerika dan almış diş çekim öncesi kızımı masaj koltuğunu oturtdu strese girmesin diye Amerika'daki uygulama öyleymiş birde çekimden sonra iki tane soğutulmuş ped verdi şişkinlik yapmasın diye
Azı dişimi özelde çektirdim baktım kökler duruyor ve yirmilikler de çekilmeli deyince devlete gideyim dedim gitmez olaydim 🤕🤭 ilk ve sondu sanırım

Tamam çok insan görüyolar çeşit çeşit, ve işleri zor anlıyorum da tatlı dille söylemek zor mu? Bizlerde her çeşit insanla uğraşıyoruz ama öyle durumu anlatmadan azarlamak falan. Yani bizde can taşıyoruz robot değiliz. Hekimlerin en büyük hatası ruhu düşünmeden bedeni tedavi etmek diye bi söz vardı. Allah eksiklerini göstermesin ama yolumuzda düşmesin ne diyelim :)
Kesinlikle. Tatlı dille çözülmeyen bişey yok ki onu anlıyorum oda çok gerildi bayilcam falan sandı sürekli gözünü aç dedi durdu ama o sinirlendikçe ben daha da gerildim birbirimizi gördük açıkçası 😪

İlk 10 dkkada 2 tane yirmilik çekti zaten en çok o zorladı ter boşalttm zaten geri kalan 30 dkka da azı dişimin köklerini aldı ama oda acıdı baya açıkçası. En son dikişi falan hissetmedim ama özellikle ilk 25 dkkasi benim için çok zorlu bir operasyon oldu 😵‍💫🤕
Uyuşmaması kötü olmuş. Belki tek diş olsa uyuşmasını beklerdi. Eğer kontrole gidecekseniz diş hekimine söyleyin. Şikayet edeceğim diyorsanız da MHRS üzerinden ziyaretleri puanlayabilir ve yorum yapabilirsiniz. Orada dişinizin tam uyuşmadan işleme başlandığını söyleyebilirsiniz. Ben doktorları beğenirsem veya beğenmezsem puanlıyorum.

Yok şükürler olsun 3 gün geçti aradan şuan iyiyim pazartesi dikişler alınacak bakalım 🌺
Ben de 20lik çektirdim. Diş hekimi de biraz azarladı beni ama şak diye de çekti. Ağrım ilaç etkisi geçince oldu, ağzımı açamadım. Yara yerimde sıkıntı olmadı ama. Sizin bir sıkıntınızın olmaması güzelmiş.

Ben de 20lik çektirdim. Diş hekimi de biraz azarladı beni ama şak diye de çekti. Ağrım ilaç etkisi geçince oldu, ağzımı açamadım. Yara yerimde sıkıntı olmadı ama. Sizin bir sıkıntınızın olmaması güzelmiş.
Tek sıkıntı uyuşmamasiydi ben sezeryan da da uyuşmamistim 2 kez vurmuşlardı iğneyi 😪 yoksa geri kalan temiz ve hızlıydı ama uyuşmadığı için adam da inanmadığı için bunları yaşandı 🤕

Kesinlikle. Tatlı dille çözülmeyen bişey yok ki onu anlıyorum oda çok gerildi bayilcam falan sandı sürekli gözünü aç dedi durdu ama o sinirlendikçe ben daha da gerildim birbirimizi gördük açıkçası 😪
Çok geçmiş olsun koskocaman kadın ben yaşlı annemide yanıma almıştım 20lik dişimi çektirmeye
Ondan bildiğim için kızımda paraya hiç acımadım , araştırdım en profesyonel hangisi diye sonuçta bu can ,patlıcan değil ,para ne yahu ,para gelir gider!

Çok geçmiş olsun koskocaman kadın ben yaşlı annemide yanıma almıştım 20lik dişimi çektirmeye
Ondan bildiğim için kızımda paraya hiç acımadım , araştırdım en profesyonel hangisi diye sonuçta bu can ,patlıcan değil ,para ne yahu ,para gelir gider!
Yani bu adamı da tanımayan yoktu.herkeste memnundu işinin ehli diye ama işte başa gelecek varya bana da ders oldu biraz yoksa asla gitmezdim ağzımin yarısi uyuşuk konuş deyip druyo ayy cidden kabus gibiydi 🥴

Yani bu adamı da tanımayan yoktu.herkeste memnundu işinin ehli diye ama işte başa gelecek varya bana da ders oldu biraz yoksa asla gitmezdim ağzımin yarısi uyuşuk konuş deyip druyo ayy cidden kabus gibiydi 🥴
Anlattığınız gibiyse hekim bildiğin ayı empati sıfır

Back
X