Doktor

Balkupumm

RABBİM beni bana bırakma
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.766
2.974
158
30
Selam aleyküm hanımlar görünsün diye buraya konu açtım benim sürekli gittiğim bı doktor vardı bugün aradım hastaneden ayrılmış çok üzüldüm nereye gittiğini söylemediler bilmiyoruz dediler İstanbul'da kadın doğuma giden varsa İlknur adanır diye bı doktor biliyorlarsa hangi hastanede olduğunu soyleyebilirmi

Evet onu bende gördüm ama tam olarak şimdi nerde oldugu görmedim
Profiliniz mesaj gönderimine kapalı, o yüzden linki mesaj atamıyorum. Abat cerrahi’de görünüyor.

Forumu kullanabiliyorsunuz ama google’da iki arama yapamıyorsunuz, çok tuhaf…

“Rabbim beni bana bırakma” derken bir bildiği varmış 😃
Yani şimdi şaka mı yaptınız haa haa ne kadar komik asıl komik olan sizsiniz Allah'ım beni bana bırakma sözünü hiç bir zaman anlayacak bir kapasiten olmiycak sif bu sözünüz için emin olun ahirete karşınızda olcam

Yani şimdi şaka mı yaptınız haa haa ne kadar komik asıl komik olan sizsiniz Allah'ım beni bana bırakma sözünü hiç bir zaman anlayacak bir kapasiten olmiycak sif bu sözünüz için emin olun ahirete karşınızda olcam
Abartmayalim sirke gitmiyoruz

Bide o sözün anlamını bilmeden dalga geçiyor tmm ben bişey bilmiyorum ben tek başıma bı hiçim o yüzden Rabbime sığınıyorum beni bana bırakma diyorum. O çok biliyor ben bana yeterimi diyorsunuz gerçekten böyle anlamlı bı sözle dalga geçen bı insanın düşüncesini çok merak ediyorum

Son düzenleme:
Back
X