Doktor

Selam aleyküm hanımlar görünsün diye buraya konu açtım benim sürekli gittiğim bı doktor vardı bugün aradım hastaneden ayrılmış çok üzüldüm nereye gittiğini söylemediler bilmiyoruz dediler İstanbul'da kadın doğuma giden varsa İlknur adanır diye bı doktor biliyorlarsa hangi hastanede olduğunu soyleyebilirmi
Netten araştırabilirsiniz yada MHRS sistemine doktor adı olarak aratın özelde değilse çıkar

Yani şimdi şaka mı yaptınız haa haa ne kadar komik asıl komik olan sizsiniz Allah'ım beni bana bırakma sözünü hiç bir zaman anlayacak bir kapasiten olmiycak sif bu sözünüz için emin olun ahirete karşınızda olcam
🤣 ay çok komiksiniz ya. Olur, saat kaçta, tam olarak nerede?

Gerçekten nasıl insanlarsiniz aklım almıyor ne kadar insanlıktan ve merhameten uzak acayip acayip insanlar türedi
Ablacım ne diyorsun ya? Doktoru arıyorsun diye yardımcı olduk, bu insanlıktan sayılmıyor mu?

Forum kullanabilip de google araması yapamamanı eleştirdik diye mi bu kadar afra tafra? Durup durup tripli sözler mi paylaşacaksın?

Ablacım ne diyorsun ya? Doktoru arıyorsun diye yardımcı olduk, bu insanlıktan sayılmıyor mu?

Forum kullanabilip de google araması yapamamanı eleştirdik diye mi bu kadar afra tafra? Durup durup tripli sözler mi paylaşacaksın?
Evet çünkü yardımcı olmanız size benimle dalga geçme hakkı vermiyor ben o gün hamile olduğumu öğrendim ve uzun zamandır bunu bekliyorduk doktorumdan randevu almak için aradım ordan çıkmış internetten abartısız bı saat baktım o kadar heycanliymisim gözümün önündekini görmemişim direk buraya yazmak istedim belki bilen çıkar diye yani hepsi bu yok bı Google araması yapamıyorsa nasıl buraya kiriyorum yok Allah'ım beni bana bırakma derken bı bildiği varmış sizce bunlara gerek varmiydi bı insan olarak yardımcı olmaya çalıştınız öyle kalsaydı olmazmiydi ne ben sizi tanırım nede siz ama kırıcı olan şeyde kırıcıdir ben. Abarttigimi düşünmüyorum şimdide diyorum Rabbim beni bana bırakma

Back
X