Doktora gitmekten korkuyorum

Fight4freedom1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2021
5.408
5.206
148
Kızlar 9 aydır evliyim. Eşimle hergün ilişkiye giremiyoruz. 1 gün ara vermezsem aşırı canım acıyor.İlişki sırasında da genelde acıyor.Kadın doguma hiç gitmedim. Smear testi ve alttan muayeneden korkuyorum.Eşime bile aşagı kısmı dokundurmuyorum. Kadın doguma gitmek şart mı

Korkacak bı durum yok ki gecikmeden git derim on sevisme yapıyor musun hergun ilişkiye girmek gibi zorunluluk yok ki

Korkacak bir şey yok, acı vs hissetmiyorsun 1 dk sürüyor.

9 ay bu acıyı çekeceğine Dr a gitsen 2 dk muayene edip tedavisi olacak

Bana aşagı kısım sanki dar gibi geliyor. İlişki sonrası daralıyor dimi orası. Hiç gitmedim doktora. Yara falan olmasından korkuyorum
Canım o dar şeyden eşin geçiyor da doktorun parmağı deyince mi acıyacak anlamadım ben şimdi . Boşuna stres yapıyorsun

Kadın doğuma gidip bu sorununu danışmakta fayda var. Korkunu anlıyorum Bende çok korkuyordum ama özele gidersen seni daha iyi anlayıp ona göre muayene daha hassas olabiliyorlar .

Fiziksel den ziyade psikolojik sıkıntılar var gibi geldi bana. Yani uzman degilim ama sevdiğin insanla sevişmek, bütünleşmek kadar güzel bişey var mı ?

Fiziksel den ziyade psikolojik sıkıntılar var gibi geldi bana. Yani uzman degilim ama sevdiğin insanla sevişmek, bütünleşmek kadar güzel bişey var mı ?
İşte güzelde alt kısıma kimseyi elletmiyorumBi de 1buçuk ayda ancak ilişkiye girebildik.Eşim psikolojik diyor. Kendini kasıyorsun falan diyor.

Evet benim de çok acı oluyordu ilişki sırasında doktora gittim ultrasonla baktı ve rahmimin ters olduğunu söyledi. Ama tedavisi de yoktu kabullendim öyle. Karından bakarak anlaşıldı. Ama aktif bir cinselliğin olduğundan smear testi mutlaka yaptırmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…