- 9 Temmuz 2021
- 5.408
- 5.206
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Korkacak bı durum yok ki gecikmeden git derim on sevisme yapıyor musun hergun ilişkiye girmek gibi zorunluluk yok kiKızlar 9 aydır evliyim. Eşimle hergün ilişkiye giremiyoruz. 1 gün ara vermezsem aşırı canım acıyor.İlişki sırasında da genelde acıyor.Kadın doguma hiç gitmedim. Smear testi ve alttan muayeneden korkuyorum.Eşime bile aşagı kısmı dokundurmuyorum. Kadın doguma gitmek şart mı
Korkacak bir şey yok, acı vs hissetmiyorsun 1 dk sürüyor.Kızlar 9 aydır evliyim. Eşimle hergün ilişkiye giremiyoruz. 1 gün ara vermezsem aşırı canım acıyor.İlişki sırasında da genelde acıyor.Kadın doguma hiç gitmedim. Smear testi ve alttan muayeneden korkuyorum.Eşime bile aşagı kısmı dokundurmuyorum. Kadın doguma gitmek şart mı
İşte pek elletmiyorum.Sadece üst kısımdan. Acıyacak diye korkuyorumNeden dokundurtmiyorsun? Dokunmadan nasıl sevisiyorsunuz?
Bana aşagı kısım sanki dar gibi geliyor. İlişki sonrası daralıyor dimi orası. Hiç gitmedim doktora. Yara falan olmasından korkuyorumKorkacak bir şey yok, acı vs hissetmiyorsun 1 dk sürüyor.
9 ay bu acıyı çekeceğine Dr a gitsen 2 dk muayene edip tedavisi olacakKızlar 9 aydır evliyim. Eşimle hergün ilişkiye giremiyoruz. 1 gün ara vermezsem aşırı canım acıyor.İlişki sırasında da genelde acıyor.Kadın doguma hiç gitmedim. Smear testi ve alttan muayeneden korkuyorum.Eşime bile aşagı kısmı dokundurmuyorum. Kadın doguma gitmek şart m
Zaten hergün dayanamam. Evet yapıyoruzda şey sırasında acı çekiyorumKorkacak bı durum yok ki gecikmeden git derim on sevisme yapıyor musun hergun ilişkiye girmek gibi zorunluluk yok ki
İşte doktorda alttan aletle bakacak. Ondan korkuyorum.9 ay bu acıyı çekeceğine Dr a gitsen 2 dk muayene edip tedavisi olacak
Korkacak hiçbir şey yok, smear testini zaten hissetmiyorsun. Vajinal muayenede ilişkiden çok daha rahat.Zaten hergün dayanamam. Evet yapıyoruzda şey sırasında acı çekiyorum
Canım o dar şeyden eşin geçiyor da doktorun parmağı deyince mi acıyacak anlamadım ben şimdiBana aşagı kısım sanki dar gibi geliyor. İlişki sonrası daralıyor dimi orası. Hiç gitmedim doktora. Yara falan olmasından korkuyorum
Kadın doğuma gidip bu sorununu danışmakta fayda var. Korkunu anlıyorum Bende çok korkuyordum ama özele gidersen seni daha iyi anlayıp ona göre muayene daha hassas olabiliyorlar .Kızlar 9 aydır evliyim. Eşimle hergün ilişkiye giremiyoruz. 1 gün ara vermezsem aşırı canım acıyor.İlişki sırasında da genelde acıyor.Kadın doguma hiç gitmedim. Smear testi ve alttan muayeneden korkuyorum.Eşime bile aşagı kısmı dokundurmuyorum. Kadın doguma gitmek şart mı
Bişey olmaz durdugun hataİşte doktorda alttan aletle bakacak. Ondan korkuyorum.
Şimdi normalde ben kendim bakınca aşagı kısım çok dar geliyor bana.Bu yüzden alttan muayenede çok acır dıye korkuyorumKorkacak hiçbir şey yok, smear testini zaten hissetmiyorsun. Vajinal muayenede ilişkiden çok daha rahat.
Evet devlet istemiyorum zaten. Güzel bi özel hastahaneye gitmem lazımKadın doğuma gidip bu sorununu danışmakta fayda var. Korkunu anlıyorum Bende çok korkuyordum ama özele gidersen seni daha iyi anlayıp ona göre muayene daha hassas olabiliyorlar .
İşte eşim gecerken sor bakalım nasıl dayanıyorsunCanım o dar şeyden eşin geçiyor da doktorun parmağı deyince mi acıyacak anlamadım ben şimdi. Boşuna stres yapıyorsun
İşte güzelde alt kısıma kimseyi elletmiyorumFiziksel den ziyade psikolojik sıkıntılar var gibi geldi bana. Yani uzman degilim ama sevdiğin insanla sevişmek, bütünleşmek kadar güzel bişey var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?